- Konu Sahibi mervemervemerve
Bende yaklasık 20 gun sonra yaşayacağım o heyecanı. Şimdiden düşündükçe bir tuhaf oluyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Benide heycan bastı amfide nerde oturcağıma bile karar verdim (ortalarda 5. sıra falan)

Ankara Turgut ozal unv hemsirelik tam burslu :)hangi üniversiteyi kazandın canım
Ankara Turgut ozal unv hemsirelik tam burslu :)

İyiymis :) Aa ne guzel Ankaradansin orda mi yasiyorsun baska sehirden mi geliceksin benim gibi :)tebrik ederim ben de gazi ingilizce öğretmenliği
İyiymis :) Aa ne guzel Ankaradansin orda mi yasiyorsun baska sehirden mi geliceksin benim gibi :)

ee diğerleri nereleri kazandı?
 sana da tebrikler canım
 sana da tebrikler canım Konuyu açmanız iyi olmuş ben de çoook heyecanlıyım. Okul öncesi öğretmenliği benim de. Var mı aramızda ?
 Konuyu açmanız iyi olmuş ben de çoook heyecanlıyım. Okul öncesi öğretmenliği benim de. Var mı aramızda ?

Yetti mi bu kadar rezillik yetmedi tabi ki. Birinci sınıf kimya dersi diye seslenen bir hoca vardı benimde dersim kimya diye girdim ama başka bölümmüş hoca sınıftan çıkarttı
 Yetti mi bu kadar rezillik yetmedi tabi ki. Birinci sınıf kimya dersi diye seslenen bir hoca vardı benimde dersim kimya diye girdim ama başka bölümmüş hoca sınıftan çıkarttı  Yetti mi yetmedi. Dedim öğrenci işlerine sorayım. Yürüyorum yürüyorum merdiven yok. Bir kız gördüm ve o muhteşem sorumu sordum:
 Yetti mi yetmedi. Dedim öğrenci işlerine sorayım. Yürüyorum yürüyorum merdiven yok. Bir kız gördüm ve o muhteşem sorumu sordum: