Universteyle ilgili

Yildizz45

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
5.803
5.966
198
29
K maras
merhaba kizlar konuyu belki yanlis yere actim ama icim icime sigmiyor sizlere danismak istedim.simdi ben acikogretimde turk dili ve edebiyati okuyordum birinci sinifi gectim ikinci sinifta para yatirmadim yillarca oyle kaldi pasif ogrenciyim suan.simdi acikogretimde cocuk gelisimi lisans okumak istiyorum turk edebiyati lisans oldugu icin ikinci universite hakkiyla gidebiliyorum simdi edebiyati aktiflestirip mi gidecegim yoksa direk ikinci universite hakkim olarak alirlarmi.iki bolumemi harc yatirmam gerekiyor cok heyecanliyim dayanamadim sizlere bir sorayim dedim bilginiz varmi bu konuyla ilgili.

Pasif öğrenciyken kayıt yaptırabilirsiniz ancak ödediğiniz harç biraz daha yüksek olur. Bu arada eğer istanbul üniversitesiyse tercih edeceğiniz okul kayıtları kapandı diye biliyorum.

O kayıt yenileme tarihi İkinci sınıfa geçenler için ki o da deprem nedeniyle 4 ekime uzatıldı. 21 eylülde yeni kayıtlar bitti diye biliyorum ama yine de okulu arayıp bir sorun isterseniz.
Oyle yapayim insallah olur gec kalmis olmak istemem bu arada cok tesekkur ederim bilgi verdiginiz icin

Ay kayıtlı olduğunuz bölüm de iüauzef bünyesinde mi? Öyleyse ikinci üniversite kaydı yapmıyor diye biliyorum. Siz yarın sabah erkenden okulu arayın bence.
Maliyeye giden arkadasim yaptirmis istanbul universitesi oldugunu sanmiyorum.yarin ilk isim acikogretim burosuna gitmek olacak

Maliyeye giden arkadasim yaptirmis istanbul universitesi oldugunu sanmiyorum.yarin ilk isim acikogretim burosuna gitmek olacak

Hayır okuduğunuz bölümün ne olduğu önemli değil. Pasif durumda olan kaydınız istanbul üniversitesi açıköğretimdeyse yeni bölüme başka okul bünyesindeki bir açıköğretime kayıt olabiliyorsunuz. Mesela edebiyat pasif kaydı ataaöf’deyse çocuk gelişimi için iüauzef kaydı oluyor, ama pasif kayıt iüauzefteyse tekrar aynı okula başka bölüme aktif kayıt olmuyor.

Hayır okuduğunuz bölümün ne olduğu önemli değil. Pasif durumda olan kaydınız istanbul üniversitesi açıköğretimdeyse yeni bölüme başka okul bünyesindeki bir açıköğretime kayıt olabiliyorsunuz. Mesela edebiyat pasif kaydı ataaöf’deyse çocuk gelişimi için iüauzef kaydı oluyor, ama pasif kayıt iüauzefteyse tekrar aynı okula başka bölüme aktif kayıt olmuyor.
Anadolu universtesine kayitliydim ben

Back
X