Universteyle ilgili

Yani bence aşırı zor değil. Yaşam becerileri hocası son dakika golü atmasaydı ilk sene ortalamam 4.0 olacaktı benim, şimdi 3.70 civarı. Şansıma benim lisansta gördüğüm psikoloji, sosyoloji, istatistik gibi dersler vardı ilk sene ordan kurtardım. Bir de açıkçası kitap satan, pdf özeti satan bir takım insanlar var onlardan kitap almak yerine pdf’in tamamını okumanı öneririm. Çok detay soru çıkabiliyor sınavlarda ve o kitaplar detayları almamış genelde.

İş imkanları konusunu yaşayıp göreceğiz. Ben zaten özelde öğretmenim, devlete geçme gibi bir amacım yok o yüzden iş imkanları konusuyla çok ilgilenmedim. Ama öğretmen olmaksa amacın formasyon gerekiyor ki o da sallantıda. Alan geniş, hastaneler, kreşler, ana sınıfı, sosyal hizmetler alanlarında çalışabilirsin. Ama 22000 kişi geçen yıldan bu yıl bir o kadar 4 seneye yüz bin kişi falan olacak bölümde. Mezun çoksa iş alanı kısıtlanır.
Evet ogretmen olmak isterim.ama hayal gibi gorunuyor kendimi gelistirmek icin okumak istiyorum.

Evet ne yazık ki.
En iyi alım mezun olduğum 2013 yılında olmuştu.
Sonrası berbat.
Ben aciktan gidiyordum ilk yil cakistim baya iyi bir ortalamayla da gecmistim ama ikinci yil calismadim tökezledim gercekten zor bir bolum bitirmissiniz sizi tebrik ediyorum.aciktan okunulacak bir bolum degil bence

Ben aciktan gidiyordum ilk yil cakistim baya iyi bir ortalamayla da gecmistim ama ikinci yil calismadim tökezledim gercekten zor bir bolum bitirmissiniz sizi tebrik ediyorum.aciktan okunulacak bir bolum degil bence
Kesinlikle değil.
Ne akla hizmet açtılar anlamıyorum.
Hem biz örgünlere yazık ettiler hem de umutla aöf okuyanlara.

Evet ogretmen olmak isterim.ama hayal gibi gorunuyor kendimi gelistirmek icin okumak istiyorum.

Yok niye hayal olsun, çalışırsan yaparsın. Ama önündeki dört seneyi boş geçirmemelisin. Sertifika programları var milli eğitimin verdiği muhakkak katıl onlara sertifika biriktir.

Back
X