ünlü birinden hoşlanmak

havin06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2007
70
0
86
İstanbul
bi tane düzgünü denk gelmicek bana artık emin oldum :) şimdi konuyu kısaca anlatıyım kızlar acele yorum bekliyorum yeni tanınmaya başlayan bi sanatçıyla konuşuyoruz bir iki haftadır önceleri hayran sayfasından yorumlar flndı sonra bana numarasını verdi çok online olamadıı için sonra telefonda konuşmaya başladık sohbetimiz çok hoş sanki uzun zamandır tanışıyo gibiyiz ben kırılmaım diye olmucak zamanlarında bile arayıp şuan şu işim var ben seni arıcam deyip kapatıyo fln.. herşey süper yani yakında karşı karşıya gelcez o istanbulda yaşıyo ama benim oldugum yere gelccek işi için o sırada görüşmeyide aradan çıkarcaz. çok zor olcak gibi hissediyorum hem uzak hem ünlü siz n düşünüyosunuz....

Temkinli ol derim, şimdi bir şeylere başlasanız bile sahne ışıkları insanın gözünü alabilir...

haklısın ama işte temkinli oluyum derkende buz gibi oluyorum ortayı bulamıyorum:) görüştükten sonra daha elle tutulur bişeyler olur aklımda inşallah... biraz ağır ağbi doğulu fln sahne ışıgının şımartıcagını sanmıyorum ama talep arttıkça fikri değişebilir:S

internet üzerinden seni tanımış, muhtemelen fotoğrafını görebiliyordu seni beğendiği için telefonunu vermiş. genişleyen çevresinde senin gibi kaç kıza daha vermiştir numarasını, nasıl güveniyorsun? tuhaf.

Aynen katılıyorum,allah bilir kaç kişiye verdi,böyle insanlar ilgiden hoşlanır,herkese de tekmiş gibi davranır..

hangi sanatciymis ki cok merak ettim,
yeni taninan dedigine göre kim olabilir acaba

Merak ettim şimdi kimki acaba bu ünlü :44::44: bu nlğlerde herkese mavi boncuk dağıtır ama kaptırma kendini şimdiden ....

valla bende konudan çok sanaatçıyı merak ettimm üfff çatlarım şimdi meraktann

herşey kader kısmettir.ünlü olmayan birinede güvenilmeyebilir.hem herkes tarkan olacak değilya ilgiden şımarsın.benim arkadaşım kaset çıkardı sonrada çıktığı kızla evlendi.yani kişilik meselesi.tanımadanda bilemezsin.bu arada aynen bende çok meraklandım.zaten uyuyamıyorum geceleri doğum yaklaştı.nolur söle erken doğumuma neden olma:))

herşey kader kısmettir.ünlü olmayan birinede güvenilmeyebilir.hem herkes tarkan olacak değilya ilgiden şımarsın.benim arkadaşım kaset çıkardı sonrada çıktığı kızla evlendi.yani kişilik meselesi.tanımadanda bilemezsin.bu arada aynen bende çok meraklandım.zaten uyuyamıyorum geceleri doğum yaklaştı.nolur söle erken doğumuma neden olma:))

valla akışına bırakacaksın illa ki : )
gelişmeler belki iyi yönde olur..iyi yönde olmazsa da öylece bir deneyim olmuş olur..ama kendini de tehlikeye atmadan adım at..bazı arkadaşlar uyarmış bazı konularda..onların söylediklerini de göz ardı etmemek lazım

teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için. bi çok kişide olabilir numarası fln diyen arkadaşlar olmuş bende öyle düşündüm ama bu adamın telefonu hiç mi meşgul çalmaz yada saatlerce konuşunca başkası aramaz arama gelse bişey bulur kapatır. zaten bu yüzden çok güvendim istediğim an ulaşabiliyorum gece gündüz açıyo telefonu ama yinede belli olmaz tabi sonuçta erkek milleti bide şan şöhret kim olduğuna gelince selim gülgören değil:) kim olduğunu söylemeyim biyerde denk gelir okur fln demesin dereyi görmeden paçayı sıvamış diye:)

hayır cnm fake olmadığına eminim..konuştuğun kişinin sesini almazmısın zaten sesi öyle taklit yapılcak bi seste değil baya güçlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…