ünlü birinden hoşlanmak

yeni ve güçlü sesi olan iki isim geldi aklıma.doğulu ise ikiside olmuyor.biri fettah can.o buralı.yani bursalı.diğeride halil sezai.o da eskişehirli imiş.kız çatlıyacam.fake ya da değil.ölürüm şimdi meraktan.

bir bakmışsınn sizde ünlenmişsinizz onla evlenince yada sevgilii oluncaa

fettah can'ın sevgilisi var, gecenlerde röportaj verdiler beraber:)

kimmiş bu ünlü?..merak ettik KK ca..:44::44:
ip ucu versen ya..

fake olduğu konusundaki ısrarlı arkadaşlar fake değil eminim. hatta çoookk eminim:) fake olsa aylar sonra hangi programda olcagını 2. albumde hangi parça olacagını hatta şarkıyı söylemez bunu geçtim sesi taklit edilcek bi ses değil konuşma aralarında bi tınısı var zaten 1 kez konuşa anlar onun olduğunu. bukadar merak ettirmek istemezdim ama kahretsin söyleyemiyorum popçu değil okadarını söyleyim söylediniz isimlerden biride değil fettah can ve selim zaten oldukça tanınmış bu çok daha yeni zaten alçakgönüllü olma sebebide bu bence daha gözleri kamaşmadı:) :18:

hic bulusmadiniz mi? anlarsin neyin ne oldugunu bulusunca tavrindan

Eğer konuyu ünlü olduğunu söylemeden açsaydınız daha yardımcı olunabilirdi. Daha güzel ve aydınlatıcı yanıtlar gelebilirdi. Hayırlısı olsun. Dikkatli olmakta fayda var.

hic bulusmadiniz mi? anlarsin neyin ne oldugunu bulusunca tavrindan

istanbulda yaşadığı için buluşamadık ama çok yakında bi program için gelcek inş. ozman buluşcaz bekliyoum bakalım. telefonda iyi güzel ama yüzyüze gelince ne olur bilemem ben şimdiden fazla kapıldım galiba nese o gelmezse artık ben istanbula oyuncu olur giderim ahahhaha:)

Eğer konuyu ünlü olduğunu söylemeden açsaydınız daha yardımcı olunabilirdi. Daha güzel ve aydınlatıcı yanıtlar gelebilirdi. Hayırlısı olsun. Dikkatli olmakta fayda var.

ünlü olma adayı olunca pskolojısı farklı olur dıye düşündüm oyuzden öyle açtım konuyu:S sonuçta sürekli genişleyen bi çevre ilgi vs. bi taraftan kaptırmamaya çalışıyorum kendmi bitaraftan çoktannn kaptırmışım gidiyorum normal biri olsa biçok soru işareti kendiliğinden kalkar ortadan ama durum farklı

buluşmanızda bizim için bikaç fotograf çekseniz
bizde tüm kk olarak rahatlasak nasıl olur

Buldummm Ferman Toprakkkkk

Ünlü ünsüz fark etmez kalp kirildimi kiriliyor, siz sizi mutlu edicek seyleri yapin sagi solu bosverin. Ya tatli bi hatira olarak kalir yada ayy ne salakmisim diye yine döner kendinize gülersiniz

ferman toprak mııııı:) gece gece çok güldüm:) haklısın olmazsa anı olarak kalırda artık bende mutlu olsam diyorum :)

ee dogulu iste , istanbulda yasiyor, ben daha yilbasinda varligindan haberdar oldum demekki cok ünlü degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…