Bence sadece hayranlık. Belki de ailesinin ününden dolayı daha da fazla hayranlık duyuyordur. Aşk böyle bir şey değilHiç sohbetiniz olmayan birine nasıl aşık oluyorsunuz?
Aşk değil belki etkilenmedir bilmiyorumHiç sohbetiniz olmayan birine nasıl aşık oluyorsunuz?
Ailesinin ünlü olduğunu sonradan öğrendim ailesiyle ilgili değil kesinlikleBence sadece hayranlık. Belki de ailesinin ününden dolayı daha da fazla hayranlık duyuyordur. Aşk böyle bir şey değil
O zaman ne açılması olacak canım. Sohbet muhabbet olmadan hoşlanılmaz.Aşk değil belki etkilenmedir bilmiyorum
Yalıdaki çapkın sana da günaydın...Aa bu şey değil mi zengin erkek fakir kiz aski yaz dizisi
Instagramdan takip edin, tanışmak için ortam yaratın. İçinizde kalmasınAilesinin ünlü olduğunu sonradan öğrendim ailesiyle ilgili değil kesinlikle
GudmornigYalıdaki çapkın sana da günaydın...
Nerden bildinKoç üniversitesi mi acaba
Yani parasi olan amarikalarda okuyorTürkiyede okuyan ünlü çocuğu mu varmış ya? Ünlü değildir o
Ne bileyim ben ünsüz halimle param olsa çocuğumu burada okutmam, param olmasa da okutmam gitsin çalışsın okusun eşşeen sıpasıYani parasi olan amarikalarda okuyorzengin is verenin çalışanlarının cocugu olmasin mi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?