- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.154
- 498
Bu devirde zengin bilem cimri hayaller bilem lüksNe bileyim ben ünsüz halimle param olsa çocuğumu burada okutmam, param olmasa da okutmam gitsin çalışsın okusun eşşeen sıpası![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu devirde zengin bilem cimri hayaller bilem lüksNe bileyim ben ünsüz halimle param olsa çocuğumu burada okutmam, param olmasa da okutmam gitsin çalışsın okusun eşşeen sıpası![]()
Onun kim oldugunu deme boşverNerden bildin![]()
Orda okuyan bı tanıdık var dediğin kişiyi tahmin ettim sanki babası çoook ünlü oyuncu olanNerden bildin![]()
Kim kim kim?Orda okuyan bı tanıdık var dediğin kişiyi tahmin ettim sanki babası çoook ünlü oyuncu olansosyal medyada samimi biri gibi bence içinde kalmasın tanış en kötü cevap vermez
Buyurun burdan yakın eeeee başkaOrda okuyan bı tanıdık var dediğin kişiyi tahmin ettim sanki babası çoook ünlü oyuncu olansosyal medyada samimi biri gibi bence içinde kalmasın tanış en kötü cevap vermez
O acun ılıca yla birlikte atlıyor hopluyorne kadar ünlü olabilir ki
Seda sayanın oğlu falan değilse aşırı da ünlü sayılmaz bence
İnstagramda ekle gitsin
Ya da ortak arkadaş bulmaya çalış
Belki o değildir hemen isim vermeyelim şimdiKim kim kim?![]()
Ziyagillerinkiler Galatasaray okullarında idi onlar gibi bir aile olabilirTürkiyede okuyan ünlü çocuğu mu varmış ya? Ünlü değildir o![]()
Şimdiden söylüyorum kimse açıkça söyleyin. sayfalarca kim kim sorusuna ne siz maruz kalın ne bizKafam çok karışık kızlar sürekli onu düşünüyorum.Aynı okuldayız ben bursluyum aslında kendi ünlü sayılmaz ailesi ünlü hazırlıkta ayni sınıftaydık görür görmez ilgimi çekti soyadını öğrenince acaba x kişinin bişeyi falan mı dedim instadan baktım oğlu çıktı.Okulda çok çevrem yok benim biraz kasıntı tipler var.simdi ikimiz de 2. Sınıftayız farklı bölümdeyiz hiç sohbetimiz olmadı ortak arkadaşımız yok genelde lise arkadaşlarıyla takılıyor.Okul dışından arkadaşlarıma bahsettiğimde unut gitsin tanışsanız bile ne bekliyorsun ki dediler.Haklılar aslında ama aklımdan çıkmıyor bi türlü.Açılsam mı diye düşündüm kendini rezil etme okula otur oturduğun yere dedim.Okuldan bir iki arkadaşım var ama dost diyebileceğim insanlar olmadığı için onlara da söylemedim.Son zamanlarda takıntılı bi hal almaya başladı napsam da bu durumdan kurtulsam daha önce hiç böyle hissetmemiştim
Azzzz sonraaŞimdiden söylüyorum kimse açıkça söyleyin. sayfalarca kim kim sorusuna ne siz maruz kalın ne biz
Kim bu ünlü