Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimmiş söyleyin artık devlet sırrı değil yahuKüçük bir arama motoru macerasında bulursunuz zaten. Ben babasına 8 yaşımdan beri aşığım açıkçası.
Buldum yaa oysa eğer tüh hiç heyecanı kalmadıKüçük bir arama motoru macerasında bulursunuz zaten. Ben babasına 8 yaşımdan beri aşığım açıkçası.
Buldum yaa oysa eğer tüh hiç heyecanı kalmadı![]()
![]()
Küçük bir arama motoru macerasında bulursunuz zaten. Ben babasına 8 yaşımdan beri aşığım açıkçası.
Ama böyle olmaz ki. Bulanlar bulamayanlara söylesin.Buldum yaa oysa eğer tüh hiç heyecanı kalmadı![]()
![]()
Babada karizma 10/10Aynı kişiden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama bence babası daha yakışıklı
Meraktan çatlıcam burdaAma böyle olmaz ki. Bulanlar bulamayanlara söylesin.
Babada karizma 10/10![]()
E çok kolay olduKüçük bir arama motoru macerasında bulursunuz zaten. Ben babasına 8 yaşımdan beri aşığım açıkçası.
Kim ya? Bana da söyleyinBuldum yaa oysa eğer tüh hiç heyecanı kalmadı![]()
![]()
Bana özelden yazar mısınızE çok kolay oldu![]()
Konu inşallah doğrudur. Şu an universitelerin hepsi uzaktan egitimde zira.
Konu dogru ise gerçek hayat dizilerdeki gibi degil. dizilere aldanıp kendinizi kaptirmayın üzülürsunuz.
Acılsanız kendinizi ona göstermeye calişsaniz sonuc alamazsıniz. unlu bi aile diyorsunuz onun yetistiği buyuduğu cevre sizinkinden cok cok farklıdir ve oyle dizilerdeki gibi kor kutuk asik olup ne olursa olsun bir kizin pesinden koşmazlar zannetmiyorum.
Kimden bahsettiğinizi anladım ama o değilE çok kolay oldu![]()
Suan online ama hazirliktayken online değildi o zamandan beri beğeniyorum takıntı olduBen de onu diyorum. Aynı bölümde olsalar gene zoom üzerinden filan görür, etkilenir. Ama şu anda ne ders var, ne de öğrenci etkinlikleri var.
Suan online ama hazirliktayken online değildi o zamandan beri beğeniyorum takıntı oldu
Galiba dediğiniz gibi yapıcam eğer olumlu ilerlerse buraya da yazarım gelişmeleri :)Bak kendin de söylüyorsun. Takıntı. Ortam filan da yok tabii şu anda birileriyle tanışmak için, biraz da ondan takmışsın. Çok kafaya taktıysan sosyal medyadan ekle, bir şeyler yaz. Bunu yapan bir sürü insan vardır zaten, alışkındır o. İlgilenirse geri yazar sana, ilgilenmezse de kafandan atarsın.