Ünlü birine aşık olmak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaynanamın yanında utançtan bikini giyememek mi ? Ben az önce 30 sn falan düşündüm. İrina shayk falan olmadan ben arzum Onan denen dünyaya nerden geldiğini bilemediğim hücrelerinin yaşlanmayı unuttuğu bir kadının gelini olamam. Dan dun konuşurum küfür falan kaçar ağzımdan. Allah kime ne vereceğini biliyor :KK48:
hahahaaahha 😂😂😂
Allah dağına göre kar geline göre kv veriyor işte 🤣🤣
Onların yanında küfürü bırak kaba bi söz bile desen nasıl bakarlar düşünemedim 😂😂😂

Koç’ta okuyorum dedi mi ki kız 😂😂
Bence o değildi ya

Evet. Koç mu diye yazan birine nereden bildin diye cevap yazdı. Ama hoşlandığı kişinin Aslantuğgillerden olmadığını söyledi sonra. Daha sonra ne düşünüp gitti onu ben de çözemedim.

Evet. Koç mu diye yazan birine nereden bildin diye cevap yazdı. Ama hoşlandığı kişinin Aslantuğgillerden olmadığını söyledi sonra. Daha sonra ne düşünüp gitti onu ben de çözemedim.
Koç’ta okuyan başka ünlü çocuğu da yoksa

Belki koçun torunlarından biridir 😂😂

Kafam çok karışık kızlar sürekli onu düşünüyorum.Aynı okuldayız ben bursluyum aslında kendi ünlü sayılmaz ailesi ünlü hazırlıkta ayni sınıftaydık görür görmez ilgimi çekti soyadını öğrenince acaba x kişinin bişeyi falan mı dedim instadan baktım oğlu çıktı.Okulda çok çevrem yok benim biraz kasıntı tipler var.simdi ikimiz de 2. Sınıftayız farklı bölümdeyiz hiç sohbetimiz olmadı ortak arkadaşımız yok genelde lise arkadaşlarıyla takılıyor.Okul dışından arkadaşlarıma bahsettiğimde unut gitsin tanışsanız bile ne bekliyorsun ki dediler.Haklılar aslında ama aklımdan çıkmıyor bi türlü.Açılsam mı diye düşündüm kendini rezil etme okula otur oturduğun yere dedim.Okuldan bir iki arkadaşım var ama dost diyebileceğim insanlar olmadığı için onlara da söylemedim.Son zamanlarda takıntılı bi hal almaya başladı napsam da bu durumdan kurtulsam daha önce hiç böyle hissetmemiştim

Abla senin liseden beri beraber olduğun ve TIP okuyan erkek arkadaşını 4 günde unutup ünlü birinin oğluna mı yürüyeceksin ?

walking dead tamda bu işte ...

Tabi ikinizde aynı kişi değilsiniz ben sadece kuyuya taş attım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X