- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.026
- 398
- 35
Babadan oğula nesil bunlar jskskks

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babadan oğula nesil bunlar jskskks
Peki bu jsjsksskKabus görülür bununla ancak![]()
Onun da instası yoktayfun duygulu mu yoksa
yok 113 müş oşu çelik in takipçi sayısı kaçç?ben de sosyal medya yokk.1 çocuklu boşanmış.tarife uyuyorr
Baş harfini söylesen yeterAh bak hikaye atmış iki gözümün çiçeği 20.saniye de gördüm![]()
Yıllardır aynı rol aynı perde yıllarca aynı hep aynı yerde sevdim de katlandim bunca derde...... HofffffffBir ara Tamer mi Taner mi öylevir çocuk vardı. O mu acaba!![]()
Isim vermek yasak demişler yukarida. Soyadini veremiyorumhangi nejat?
Bu arkadaşın daha doğal!!!! pozları da var calci.Peki bu jsjskssk
paçalı beyaz donu bile var
![]()
Bu görüntüyü hafızamdan nasıl silebilirimPeki bu jsjskssk
![]()
Kafasındaki ayrıntıyı pizza dilimi sandım paçalı dona gelene kadarPeki bu jsjskssk
![]()
Aaaaa evet bak olabilir. O baya popülerdi bir araYıllardır aynı rol aynı perde yıllarca aynı hep aynı yerde sevdim de katlandim bunca derde...... Hofffffff
Baha olmasın?
amannn söylemezse söylemesinnn.fazla naz aşık usandırırmış.burda da ben usandımmm.hem banane ben de iyi kötü bir koca var.gidiyorum konudannnBaş harfini söylesen yeter![]()
Sen yolu biliyorsun benceBu görüntüyü hafızamdan nasıl silebilirim![]()
Baha değil ama babaanneme ne zaman gitsem bana Baha açtırır ve ağlar sanırım babaannemde ona yanıkYıllardır aynı rol aynı perde yıllarca aynı hep aynı yerde sevdim de katlandim bunca derde...... Hofffffff
Baha olmasın?