Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben Nejat Çarkacı diyorum.
Daha da yazmam.
Gıcık bir sıkıcılığınız var konu sahibi, hiç kusura bakmayın. Burada verdiğiniz cevaplar gibi mesajlar atıyorsanız adama, o adam size bakmaz
Hadi uyudum ben. Merak da etmiyorum senin çaptan düşmüş ünlünü
yazılan isimlere hakaret yakıştırma vs gibi birşey yazılmadı.
sıkıntı yaşatacak bir durum olacağını sanmıyorum. ünlü hakkında yorum yapılırsa farklı olur tabi site açısından da.
ha ben tom cruise salladım biraz ama onun da dava açacağını sanmam:)
Ben o kadarını bilmiyorum bazıları iyi veya kötü isminin geçmesini bile istemiyormuş. Öyle uyardı belki okumayan vardır diye hatırlatayım dedim. Tom Cruisein haberi bile olmaz sorun yok bence de
Yanlış nejattan bahsediyosun bebişim. Ben sarışın popçu nejatı diyorum hani eski eşi var yazar çok tatlı ayrıca 3 çocuk ? Takipçi sayısı 50bin ama aklıma bir tek o geldi
Öfffff adamın yerinde olsam bende yazmam sana. Alt tarafı kim söyleyeceksin. Burada 65 sayfa millet dil dökmüş sana. Aşırı sıkıcı bi tipsin, yazmıyorsa da haklı adam sinir oldum gece gece.
Pek kimsenin bilmediği ama şarkıları efsane olan bi ünlü var.
30 bile değil takipçisi. Bende onun şarkısını paylaşıp etiketledim. Cevap verdi çok mutlu oldu. Konuştuk yeni albümü çıkacakmış vs.
Ne oldu şimdi aşk mı bu.
Yaş kaç beybi
Senin yüzünden hepimiz adliyelerde courthoselarda surunücez,hala soylemiyosun... hele burdan birine bı tebligat gelsin bak ünsüz nasıl dakkasinda bulunuyor.... vicdansız