- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.079
- 548
ben soylenen cogu isimde yas sinirina takildim ya cidden hicbirini tanimiyorum neredeyseArkadaşlar siz sürekli beethoven falan mı dinliyorsunuz,tahmin ettiğiniz çoğu isim hala popüler ve yüzbinlerce takipçileri var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben soylenen cogu isimde yas sinirina takildim ya cidden hicbirini tanimiyorum neredeyseArkadaşlar siz sürekli beethoven falan mı dinliyorsunuz,tahmin ettiğiniz çoğu isim hala popüler ve yüzbinlerce takipçileri var
Ferman AkgülManganın solisti ama soyadını bilmiyorum
Soyadlar hiç yok ben de yalnızFerman Akgül
teoman müziği hepten bırakmış ama yakınıdr dönmesiVicdansızlar, insan bir etiket neyim yapar da bu kadın da gelir.
38 sayfa olmuş, hayrına özetleyecek biri var mı son durum nedir?
Kızımızla yeteri kadar dalga geçildi mi?
Ünlü hikayesi olanlar paylaştı mı?
Teoman müziği yeniden mi bıraktı?
Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
Bunun yaş ile alakası yokben soylenen cogu isimde yas sinirina takildim ya cidden hicbirini tanimiyorum neredeyse![]()
Öyleymiş iki de çocuğu varmış.Ferman evli değil mi
Çelik değil çok takipçisi varşu çelik in takipçi sayısı kaçç?ben de sosyal medya yokk.1 çocuklu boşanmış.tarife uyuyorr
Sen adları söyle ben yazarım soyadlarınıSoyadlar hiç yok ben de yalnız![]()
ama adam onceden unluydu dedi. onun unlu oldugu vakitte ben ilk okulu yeni bitirmisim muhtemelen. gerci bu konuda da bilgim eksik olsun ne olacakBunun yaş ile alakası yok
Bilgi ile alakası var
Hahahah çok yaşa emi
Murat Evgin miEn güzeli ben İstanbul'a geleyim bunun konserine ama kalacak yerim yok![]()
İn gizil bin istinbila hiliyim....En güzeli ben İstanbul'a geleyim bunun konserine ama kalacak yerim yok![]()
Konserinde bazen kızları kesiyormuş ama belki şansım olurduİn gizil bin istinbila hiliyim....
Hadi ordan![]()