- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
Bekliyoruz.Bu kadar merak edileceğini hiç düşünmemiştim ama ya sanırım söylesem iyi olacak artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekliyoruz.Bu kadar merak edileceğini hiç düşünmemiştim ama ya sanırım söylesem iyi olacak artık
Metin di mi?Bu kadar merak edileceğini hiç düşünmemiştim ama ya sanırım söylesem iyi olacak artık
Can mı Kan mı, bir de o kısmı var.
Bence o bile değil, fake konu. Ben bile hatırlamıyorum adamı, Z kuşağı nerden bilecek de aşık olacakBence konu sahibi saptırıyor.
Metin bence.
En çok söylenen isim Metin olmuş sanırım neden anlamadım ama o değilMetin di mi?
Utanma söyle.
Yav he heEn çok söylenen isim Metin olmuş sanırım neden anlamadım ama o değil
Çünkü dişlerEn çok söylenen isim Metin olmuş sanırım neden anlamadım ama o değil
En çok söylenen isim Metin olmuş sanırım neden anlamadım ama o değil
Milyonlarca yürek tek bir soruDe haydi saat geç oldu herkesin eli yüreğinde seni bekliyor bacım![]()
Kiziroğlu Mustafa Beykim kim kim
(edho ilyas tonlamasıyla)
Dişe yakınlaştırıp bakmaktan imanım gevrediMilyonlarca yürek tek bir soru
Kim bu çarpık diş
Meraktan gözüne uyku girmeyenler çatlasın mıSeneler sonra ilk kez 64 sayfalık konu gördüm. Ben uyuyorum. Eğer ben uyuduktan sonra yazarsan tüümmmmmm mesajlarını kibleyeceğim. Sakın yazma.
Ben de çocukken Çelik'i seviyorum diye mesaj attım sağolsun cevap verdiArkadaşlar merhaba, uzun zamandır hoşlandığım bir ünlü var. Eskiden çok popülerdi artık eskisi gibi değil. İnstagramda 30k takipçisi var yaşıda benden büyük ama. Kendisine ara ara mesajlar atıyorum hikayelerine yanıt veriyorum güzel bir şekilde ama asla yanıt yok. Görüp görmediğini bile bilmiyorum. Bir kere benim hikayeme bakmış çok mutlu olmuştum. Sizce ne yapmalıyım
Bu arada kendisi 4 yıl önce bir kızla foto atmış ama hala sevgililer mi bilmiyorum hiç birbirlerinin fotolarını beğenmiyorlar ama ekliler ortak projelerde yer alıyorlar acaba hala beraberler mi bilmiyorum. Ben büyük bir çıkmazın içine düştüm lütfen yardım edin![]()