Ünlü birine mesaj atmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gizliuyee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2021
127
160
18
33
Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır hoşlandığım bir ünlü var. Eskiden çok popülerdi artık eskisi gibi değil. İnstagramda 30k takipçisi var yaşıda benden büyük ama. Kendisine ara ara mesajlar atıyorum hikayelerine yanıt veriyorum güzel bir şekilde ama asla yanıt yok. Görüp görmediğini bile bilmiyorum. Bir kere benim hikayeme bakmış çok mutlu olmuştum. Sizce ne yapmalıyım😌

Bu arada kendisi 4 yıl önce bir kızla foto atmış ama hala sevgililer mi bilmiyorum hiç birbirlerinin fotolarını beğenmiyorlar ama ekliler ortak projelerde yer alıyorlar acaba hala beraberler mi bilmiyorum. Ben büyük bir çıkmazın içine düştüm lütfen yardım edin🤦🏼‍♀️

Ünlü hayranı olan insanlar bana çok enteresan geliyor. O kim ki onun pesinden koşayım 😀

İşte yanıt vermemesi bile kibriini belli ediyor
Ama siz de tanınmış olsanız ya da binlerce takıpcınız olsa hemen size yalakalik yapar
Acaba dmleri görmüyor mu diyeceğim ama sanmam muhakkak görür insan ya

Bundan birkaç yıl önce bir üye vardı, TRTde dizisi olan yaşı büyük ama karizmatik bir oyuncuya aşık olduğunu söylemişti ve ulaşmıştı da sanırım. Sizinki de beden olmasın? Şansınızı bi deneyim derim.
İlişkisi olup olmadığını bile bilmiyorum ki ne yazacağımı da 😌

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X