HahahÖyle bir görüyorlar ki....
Hakaret edin mesala, hemen mesajınızı ıfsa ederler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HahahÖyle bir görüyorlar ki....
Hakaret edin mesala, hemen mesajınızı ıfsa ederler![]()
Canım kusura bakma da neden kalp koysun ki?Ama kaç zamandır yazıyorum insan bir kalp bile mi koymaz yahu hikayeme bakınca çok mutlu olmuştum
Kötü bir söz söyleyin döner size diyorumHahahbireysel online ders veriyormuş numarası da var acaba eğitim mi alsam iletişim kurabilmek için gerçi şuan devam ediyor mu bilmiyorum
Vallahi çok hayranıyım bak vallahi.Allah seni bu ne la böyle
Bi daha kimseye sormıycam o kim diye![]()
Takipçi sayısı baya düşük cok fazla ünlü var30k takipçili adam ünlü değildir emin misin ünlü olduğuna
Engeller sonra hiç yazamamKötü bir söz söyleyin döner size diyorum![]()
Merak etmeyin size cevap vermeden hayatta engellemezEngeller sonra hiç yazamam![]()
Yaptığı projelere yorumlar yapıyorum ya da gündemle ilgili şeyler paylaşınca yanıt yazıyorum filan ve yazarken on kere yazıp siliyorum düzgün mesaj yazabilmek içinNe yazıyorsunuz allasen kaç zamandır?
Merak ettim valla
O zaman ben geçmişinden başlıyorum sövmeye onaMerak etmeyin size cevap vermeden hayatta engellemez![]()
Doğru zaten büyük aşklar nefretle başlarmışMerak etmeyin size cevap vermeden hayatta engellemez![]()
Çünkü projelerini bile paylaştım hikayemde teşekkür maiyetinde bir kalp koymasını isterdimCanım kusura bakma da neden kalp koysun ki?
Zaten 4 yıl önce bir kızla foto atmış hala beraberler mi onu bile bilmiyorum yaDönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır![]()
İletişimimiz nasıl ilerleyebilir işte bende bunu bilmiyorum amaHadi diyelim mesaj verdi peki sonu ne Olucak
Ah canııımm...Çünkü projelerini bile paylaştım hikayemde teşekkür maiyetinde bir kalp koymasını isterdim
Tanımazsınız ki pek bilinen biri değil artık kendince bir kitlesi varÜnlü kim soruları?
Konu sahibinin asla cevap vermemesi
Üyelerin tahminleri
Üyelerin doğru tahminde bulunması, ünlü bireyin ifşası
Kapanış![]()
Yaptığı projelere yorumlar yapıyorum ya da gündemle ilgili şeyler paylaşınca yanıt yazıyorum filan ve yazarken on kere yazıp siliyorum düzgün mesaj yazabilmek için
Tarkan'in bile hayraniyla evlendigi şu dunyada neden olmasin ki dimi amaArkadaşlar merhaba, uzun zamandır hoşlandığım bir ünlü var. Eskiden çok popülerdi artık eskisi gibi değil. İnstagramda 30k takipçisi var yaşıda benden büyük ama. Kendisine ara ara mesajlar atıyorum hikayelerine yanıt veriyorum güzel bir şekilde ama asla yanıt yok. Görüp görmediğini bile bilmiyorum. Bir kere benim hikayeme bakmış çok mutlu olmuştum. Sizce ne yapmalıyım
Bu arada kendisi 4 yıl önce bir kızla foto atmış ama hala sevgililer mi bilmiyorum hiç birbirlerinin fotolarını beğenmiyorlar ama ekliler ortak projelerde yer alıyorlar acaba hala beraberler mi bilmiyorum. Ben büyük bir çıkmazın içine düştüm lütfen yardım edin![]()
Valla bu başlığı açmak için üye oldum desem yeridirNikte gizliuyeee ondan mi saklıyorsun o ünlüyü
Hadi söyle adını senin adına topyekun mesaj atalim belki dikkatini çekeriz
Ne dersin![]()