Ünlü birine mesaj atmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
30k çok fazla bir takipçi değil ki, nasıl ünlü bu?
Ben twitter'dan bir iş adamıyla, instagramdan da best modelle Dm sayesinde tanışmıştım. Benimkiler mesaj kutularını okuyormuş, hiç okumuyor da olabilirdi.
İlla tanışmak istiyor isen ve karşılık alabileceğini düşünüyorsan ortak bir platform yaratmalısın. Her ne kadar ünlü olsalarda illa ki onlarda halkın içine karışıyor.
Ünlünün sektörünü söyle nasıl tanışabileceğini söyleyeyim.

Öyle tabi de çok popüler olup mesaj kalabalığından kimseye cevap yazamayacak kadar bir ünü var gibi gelmedi bana ama oladabilir tabi sjsjsj
Eskiden de çok ünlü değildi ama çok sevilen biriydi şimdi de belli bir kitlesi var işte birde eskiden gençti karizmatikti tabi artık yaşı ilerledi 😄

Kim o ünlü sorularıyla bizi süründürmek istiyor. Oyuna gelmeyelim. :KK53:
Ya söylerdim de ben utangaç biriyim birde şimdi onun kulağına gitmesini istemiyorum gideceğini de sanmıyorum ama ne bileyim bir şekilde haberdar olmasını istemem ondan söylemedim yanlış anlamayın

Ya söylerdim de ben utangaç biriyim birde şimdi onun kulağına gitmesini istemiyorum gideceğini de sanmıyorum ama ne bileyim bir şekilde haberdar olmasını istemem ondan söylemedim yanlış anlamayın

Neden bilmem ama gülesim geldi kulağına gider doğru 🤣🤣

Kimse kölesine aşık olmaz. Yani durmadan mesaj atıp durmayın. 30 bin fazla bir takipçi değil yazdıklarını okuyordur. Onun yerine takıldığı yerlerde takılın. Arkadaş çevresine girmeye çalışın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X