Ünlü birine mesaj atmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ünlüler görmez diye düşünüyor insanlar ama görüyorlar 😬 ya hatta çekinip kendi profillerinden değil de fake bir profil açıp cevap yazıyorlar çoğu zaman 🤣 kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ünlü tanınan insanların hiçbirinin normal hayatta tanıdıklarınızdan çok bir farkı yok. Kimisi zengin sadece o kadar. Hatta kafanızda büyüttüğünüz biriyse tanıdıktan sonra çok büyük hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Değmez bence.
Himmm öyleler mi? :KK31: :KK53:

Hanımlar daha önce yaşandı diye baştan yazayım, aman diyeyim kim diye araştırıp bulmaya veya konuda bahsi geçen şarkıcının ismini vererek yazmaya kalkmayın sonra şikayet ediyorlar, avukat savcılık derken sayfalarca ilerleyen konulardan şarkıcı ünlü ismi temizleyeceğiz diye bizim canımız çıkıyor, hava zaten 50 derece, sıcaktan pestile dönüyoruz, bir de isim temizleyeceğiz diye beynimiz akmasın😬
Ay bilmeden yazdım ben bir isim :olamaz:

Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır hoşlandığım bir ünlü var. Eskiden çok popülerdi artık eskisi gibi değil. İnstagramda 30k takipçisi var yaşıda benden büyük ama. Kendisine ara ara mesajlar atıyorum hikayelerine yanıt veriyorum güzel bir şekilde ama asla yanıt yok. Görüp görmediğini bile bilmiyorum. Bir kere benim hikayeme bakmış çok mutlu olmuştum. Sizce ne yapmalıyım😌

Bu arada kendisi 4 yıl önce bir kızla foto atmış ama hala sevgililer mi bilmiyorum hiç birbirlerinin fotolarını beğenmiyorlar ama ekliler ortak projelerde yer alıyorlar acaba hala beraberler mi bilmiyorum. Ben büyük bir çıkmazın içine düştüm lütfen yardım edin🤦🏼‍♀️
Rica ediyorum bizi uğraştırmadan kim bu ünlü söyler misiniz?

Hanımlar daha önce yaşandı diye baştan yazayım, aman diyeyim kim diye araştırıp bulmaya veya konuda bahsi geçen şarkıcının ismini vererek yazmaya kalkmayın sonra şikayet ediyorlar, avukat savcılık derken sayfalarca ilerleyen konulardan şarkıcı ünlü ismi temizleyeceğiz diye bizim canımız çıkıyor, hava zaten 50 derece, sıcaktan pestile dönüyoruz, bir de isim temizleyeceğiz diye beynimiz akmasın😬
Tüh ya abla, yine bulacaklardı. Ben bilmiyordum böyle sonuçları olduğunu 😲

Ben hemen sana yardım edeyim 30 k takipçili olup çok ünlü biri olması garip geldi
Belki çok ünlü olması konusunda düşünüp vazgeçebilirsin
Eskiden çok popülerdi çok gözde biriydi diyebilirim yine seveni çok ama daha az piyasa da artık

Ay bilmeden yazdım ben bir isim :olamaz:
Aman diyeyim dikkatli olun, bu konudaki uyarım özellikle konuda bahsedilen şarkıcı içindi, benzer bir olay yaşandı, ünlü birine hayran olan üyemiz sıkıştırıldı, bazı detaylardan adama sosyal medyadan ulaşılmış, kkde adınız geçti deyip konu linki verilmişti.

Kimileri iyi veya kötü ismi geçsin istemiyor.

Aaa ama ben bulmuştum Mune oldu mu Şimdi :KK70:kk ahalisini feyk atarak merak ettiriyorumdur:KK53:

Böyle çok konu açıldı ve konu ilerledikçe ünlü kim diye tahmin eder olduk. Hiç merakımızı gidermediler :KK43:acım büyük
Sormayın bende birkaç başlık okudum bende merak ettim hep kimdir diye ama onun öğrenmesini istemiyorum lütfen bana kızmayın bu konu da sizleri merak ettirdiğim için özür diliyorum 😌

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X