Ünlü birine mesaj atmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
90-2008 arası. Lütfen taktik verin ne yapmalıyım zaten işe yararsa herkese söyleyeceğim kim olduğunu ama çokta önemi yok şuan kim olduğunun
Valla işin zor, bir sürü mesaj atan vardır. zaten o yaşta popüleritesini yitirmiş bi ünlü çok aksi nalet bişeydir.

Beni de takip eden unluler var(mutevazı insanlar bir cok kisiyi takip ediyorlar)bazilarinin yardimcilari veya kendileri kalp vs atiyorlar takipcilerine cevap veriyorlar seviyorlar onlari sevenleri de senin niyet baska kuzum o toplara hic girme bencr uzulursun ne gerek var

Aman diyeyim dikkatli olun, bu konudaki uyarım özellikle konuda bahsedilen şarkıcı içindi, benzer bir olay yaşandı, ünlü birine hayran olan üyemiz sıkıştırıldı, bazı detaylardan adama sosyal medyadan ulaşılmış, kkde adınız geçti deyip konu linki verilmişti.

Kimileri iyi veya kötü ismi geçsin istemiyor.
Aaa ne saçma insanlar var. İsimleri her yerde geçiyor sorun yok, kk da geçince rencide mi oluyorlar 🙄

Aman diyeyim dikkatli olun, bu konudaki uyarım özellikle konuda bahsedilen şarkıcı içindi, benzer bir olay yaşandı, ünlü birine hayran olan üyemiz sıkıştırıldı, bazı detaylardan adama sosyal medyadan ulaşılmış, kkde adınız geçti deyip konu linki verilmişti.

Bende ondan dolayı söylemek istemedim zaten sevgili arkadaşlar 🙏🏻

Aaa ne saçma insanlar var. İsimleri her yerde geçiyor sorun yok, kk da geçince rencide mi oluyorlar 🙄
Maalesef, sadece ünlüler değil bazı doktorlar vb aynısını yapıyor, iyi veya kötü hiçbir şekilde ismim geçmesin diyorlar, aslında ne sakıncası var sonuçta dediğiniz gibi isimleri her yerde geçebiliyor.

Keanu reeves yaptı demi kahretsin biliyorum 🤦

Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır hoşlandığım bir ünlü var. Eskiden çok popülerdi artık eskisi gibi değil. İnstagramda 30k takipçisi var yaşıda benden büyük ama. Kendisine ara ara mesajlar atıyorum hikayelerine yanıt veriyorum güzel bir şekilde ama asla yanıt yok. Görüp görmediğini bile bilmiyorum. Bir kere benim hikayeme bakmış çok mutlu olmuştum. Sizce ne yapmalıyım😌

Bu arada kendisi 4 yıl önce bir kızla foto atmış ama hala sevgililer mi bilmiyorum hiç birbirlerinin fotolarını beğenmiyorlar ama ekliler ortak projelerde yer alıyorlar acaba hala beraberler mi bilmiyorum. Ben büyük bir çıkmazın içine düştüm lütfen yardım edin🤦🏼‍♀️
Ergenlikdendir canim geçer. Ben de çocukken beşinci boyutdaki salihe aşikdim 🤣 hatta nasil aşik anlatamam. Sonra evli olduğunu ogrendim ve yikildim sanki evli olmasa bacak kadar benle evlenecek 🤣 depresyonlar uykusuzluklar)) şukur o durumum o ergenlik yaşimla da bitti)

Ergenlikdendir canim geçer. Ben de çocukken beşinci boyutdaki salihe aşikdim 🤣 hatta nasil aşik anlatamam. Sonra evli olduğunu ogrendim ve yikildim sanki evli olmasa bacak kadar benle evlenecek 🤣 depresyonlar uykusuzluklar)) şukur o durumum o ergenlik yaşimla da bitti)
Keşke ergen olsam ama değilim maalesef ve bu ilk defa oluyor bana da ergenken bile böyle olmamıştım çok saçma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X