Niye güldünAy onu ben de pek begeniriiiiiimmmm. Dünya ahret kardasim olsun bı oturup kahve içelim dese yok demem valla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye güldünAy onu ben de pek begeniriiiiiimmmm. Dünya ahret kardasim olsun bı oturup kahve içelim dese yok demem valla
Kız evliydi sorun orda zaten. Yani ifşa edilmesi çok kötüydüSonuç ne olmuş acaba artık dalga geçmiştir kızla içinden
Bi hikaye paylaş bu adamı da etiket yap, tepki gösterirse aa kusura bakmayııın kullanıcı adı sizinle benzer bi arkadaşı etiketlerken yanlış olmuş de. Sen tabi bana pek güvenme deHadi ya tanımıyorum ama çok büyük saygısızlık gerçekten. Benimkisi de bir boşluktan kaynaklı herhalde bu kadar yoğun duygular hissetmem ama elimden birşey gelmiyor maalesef
İşte bir kere etiketledim onu ama görmemiş birkaç gün sonra gündemle alakalı birşey attım ona bakmışBi hikaye paylaş bu adamı da etiket yap, tepki gösterirse aa kusura bakmayııın kullanıcı adı sizinle benzer bi arkadaşı etiketlerken yanlış olmuş de. Sen tabi bana pek güvenme de
Erinmedim baktım da bulamadım. Ege, Ferda Anıl, fatih-Sinan Erkoç, Mirkelam, ümit sayın.....Yorgunum be kanki yoksa hemen bulurdum![]()
Eeee içinden salak bu kız diyecek? Sonra?Bi hikaye paylaş bu adamı da etiket yap, tepki gösterirse aa kusura bakmayııın kullanıcı adı sizinle benzer bi arkadaşı etiketlerken yanlış olmuş de. Sen tabi bana pek güvenme de
Size bunu armağan ediyorumSizce ondan ders alayım mı yoksa gereği yok mu kaç paraya ders veriyor bilmiyorum ama
Görmüştür bence yani bu kadar az takipçisi varsa görmüştür.İşte bir kere etiketledim onu ama görmemiş birkaç gün sonra gündemle alakalı birşey attım ona bakmış
Tamam büyük aşklar bazen de salaklıkla başlar belkiEeee içinden salak bu kız diyecek? Sonra?
Genelleme olmasın kimsenin karakterini bilemem tabii ama sadece uzaktan takip ettiğiniz için cazip geliyor, normalde bazıları flört etmek şöyle dursun arkadaş bile olunmayacak yapıda.Hadi ya tanımıyorum ama çok büyük saygısızlık gerçekten. Benimkisi de bir boşluktan kaynaklı herhalde bu kadar yoğun duygular hissetmem ama elimden birşey gelmiyor maalesef
Bence ders alsan gerçek hayatta bi kere canlı görüşsen duyguların bitecek gibiSizce ondan ders alayım mı yoksa gereği yok mu kaç paraya ders veriyor bilmiyorum ama
bu ünlü behzat ç. değildir inşallah.girme aramızaaa girmeeeeeeEngeller sonra hiç yazamam![]()
Yok etmiyor zaten bir kere bakmış hikayeme ama neden baktı bilmiyorum öylesine belki bakmıştır. İş yeri yok ki ve bulunduğum şehirde yaşamıyor konser verirse giderim artık tabi gelirseAmann sizin olaya boşa kürek çekmek denir. Çalıştığı yere falan gidin bari. Sosyal medyada çok zor bu işler.
Bu arada adam sizin hikayeye baktığına göre o da sizi takip mi ediyor? Bu kısmı anlayamadım.
Ne dersi ne?Bence ders alsan gerçek hayatta bi kere canlı görüşsen duyguların bitecek gibi
Ay bak onu da pek begeniriiiiiimmmmbu ünlü behzat ç. değildir inşallah.girme aramızaaa girmeeeeee
Müziktir heralde adam şarkıcıymış yaNe dersi ne?
Size bunu armağan ediyorum
rakip çıkmasın dedim saniyesinde çıktıııAy bak onu da pek begeniriiiiiimmmm