Ünlü birine mesaj atmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar tahmin ettiğiniz isimler baya da bol bol takipçili ünlüler, daha basit düşünmemiz lazım 🤔😅

gel ben beye yazalım
Ben-Barnes-Shadow-and-Bone.jpg

ya da henry beye

henry-cavill-black-t-shirt-photoshoot-wallpaper-preview.jpg

Son düzenleme:
Bir tahminim var ismi nejat soyadını yazmayım madem yasakmış tanımlara uyuyor gibime geldi.
Konu sahibi canım sen mesajlarını atmışsın karşı taraf senin hikayene bakmış ve kusura bakma ama seni beğenmemiş. Sürekli okuyoruz magazinde ünlü insanlar sevgilisi olsun olmasın güzel kızlarla mesajlaşıyor yürümek değil bildiğin koşuyor.
Sen bu işten ümidini kes. Ünlü veya ünsüz sıradaki adayı düşünmeye başla. Burdan sana ekmek yok iş bitmiş bence.
Ayyyy o benimde çok hoşuma gidiyor dünya ahiret abim olsun çok yakışıklı adam🥲

Bir tahminim var ismi nejat soyadını yazmayım madem yasakmış tanımlara uyuyor gibime geldi.
Konu sahibi canım sen mesajlarını atmışsın karşı taraf senin hikayene bakmış ve kusura bakma ama seni beğenmemiş. Sürekli okuyoruz magazinde ünlü insanlar sevgilisi olsun olmasın güzel kızlarla mesajlaşıyor yürümek değil bildiğin koşuyor.
Sen bu işten ümidini kes. Ünlü veya ünsüz sıradaki adayı düşünmeye başla. Burdan sana ekmek yok iş bitmiş bence.
Adam en son 4 sene once girmiş hesabina. Eger oysa, 4 senedir de fotoğraf koymuyorsa, ısrarla mesaj atıyorum cevap alamiyorum diye aglamanin anlami ne?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X