• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlü birine mesaj atmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konu sahibi bir şey merak ettim.şöyle kanlı canlı eli tutulabilen doyasıya kavga edilebilen ponçik ponçik hediyeleşilen bir sevgiliniz olma ihtimali yok mu?
Açıkçası biraz utangaç bir insanım yakın arkadaşlarımla iletişimim çok iyidir ama herkesle iletişim kuramam o yüzden ilişki yapmak zor oluyor benim için, şuan konuştuğum birisi var ama pek kanım ısınmadı yine de ne olur bilinmez ileride ama, sadece öylesine konuşuyoruz

Açıkçası biraz utangaç bir insanım yakın arkadaşlarımla iletişimim çok iyidir ama herkesle iletişim kuramam o yüzden ilişki yapmak zor oluyor benim için, şuan konuştuğum birisi var ama pek kanım ısınmadı yine de ne olur bilinmez ileride ama, sadece öylesine konuşuyoruz
iyi de sıradan insanla yapamıyorsanız ego sahibi ünlüyle hiç yapamazsınız

iyi de sıradan insanla yapamıyorsanız ego sahibi ünlüyle hiç yapamazsınız
Sıkıntı bu zaten fazla yüksekten uçuyorum maalesef hayal dünyasında yaşıyorum galiba Evt hiçbir şey imkansız değil ama o adam kim ben kim 😌 yine de duygularım şuan çok yoğun ona maalesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X