- 21 Temmuz 2018
- 466
- 926
- 18
Öf o da evliymişBu kesin pis yedilideki iki o’lu orçoo durordaki kızların hiçbiri öpmüyodu onu hemde kıvırcık
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öf o da evliymişBu kesin pis yedilideki iki o’lu orçoo durordaki kızların hiçbiri öpmüyodu onu hemde kıvırcık
![]()
Yok kıvanç tatlıtuğ yada burak özçivit hahhhah kızlar bence konu sahibi bizi kafalıyo yada basit bi iki kanal 7 / flash tv oyuncusuÖf o da evliymiş
Hayirrr kabul etmiyorum itraz ediyorum bu nikah kiyilamazO kadar tahmin yaptık konu sahini Şükrü özyıldız olana beğeni atmış ben onu kabul edip uyuyorum kaçmış zaten![]()
Ay anlatsana onu bana sen bilirsin :))) kulagin uzunYok daha neler yav hahaha Şükrü Özyıldız'ın çevresi hatun kaynıyor. Ayrıca dizilerinde öpüşüyor kendisi, Türkan Şoray kanunları yok. :)
O zaman basrol olamaz cabuk öldurup diziden cikartirlar evlenince ac kalirsiniz valla. ama sinemalarda opusuyor mu?yani izleyici olarak degil rol geregiyok dizilerde öpüşmüyor o konu net bizde:))
2 ünsüz harf verse buluruz ünlü delikanliyiÖf bu konunun heyecanı meyecanı yok ya harf vereydin vicdansız senin için uğraşıyoruz burda yanlış ünlülere yar olma diye![]()
Fi de izlemedin galiba konu sahibi öpüşmüyor yazmışOzan Güven gibi doğdu içime![]()
Evet şarkıcıYok selena da oynamıştı
Tek opusmeyen o![]()
Engin akyürek cok tatli ya ama öpüşür :)Tolga sarıtas berk oktay Tolgahan sayısman engin akyurek bunlar geldi aklıma aras bulut iynemli dicem de o değildir heralde
Hee izlemedim hakkatenFi de izlemedin galiba konu sahibi öpüşmüyor yazmış![]()
Evet bak bu olabilirBeni affet oyuncukarindan olabikir madem ankarali![]()