- 23 Şubat 2017
- 729
- 880
- 53
- 38

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohoo o zaman siz şu an fol yok yumurta yok dönemindesiniz
Hayırlısı olsun![]()
Eski konusunda bir deli rüzgar dizisini sormuş bende google’a yazdım başrol Berk Cankatmış üstelik Ankaralı 34 yaşında ve dalgalı saçlı bayağı uyuyor tariflere. Öpüşüp öpüşmediği konusunda bi bilgim yok![]()
ya aslında çok bilinen replikleri var böyle söylesem en ufa birşeyinden zaten herkes bilir ama sağlığım ve devamımız için söyleyemem aaa beni de anlayın :)))))suan sabah programında magazin avcıları olur ya öyle gibi oldu konu.
Egosundan adama ulaşamazsın. Unlü biriyle aşk yaşamadım ama Teomanla yaşamak isterdim ergenken Kız Mustafa Sandal yeni boşandı o mu yoksa :)
Bende öyle düşünüyorum :)Teomanla da zor olurdu diye düşünüyorum ama![]()
ya aslında çok bilinen replikleri var böyle söylesem en ufa birşeyinden zaten herkes bilir ama sağlığım ve devamımız için söyleyemem aaa beni de anlayın :)))))
Ama 30 lu yaşlarda demişti ozaman erdem değil o 26 yaşındaymışBence de olabilir oda yan rol sonuçta aynı dizide illa başrol olacak diye birşey yok hatta bu olma ihtimali bence daha yüksek![]()
iyi de ben benimkini bulun diye konu açmadım ki ya:)) bul karayı al parayıya döndü bende çok güldüm...Bacım madem söylemeyecektin ne diye konu açtın, amacın bizi çatlatmakmı?
Vay bu kim cok yakisikliEki Görüntüle 2213680 Ahada buldum bu![]()
Bu da iyi heEki Görüntüle 2213680 Ahada buldum bu![]()
Gala ne yaBiraz abartiyor konu sahibi bence :)
Onur tunaVay bu kim cok yakisikli
En azindan nasıl tanistiginizi anlatın meraktan catladik surdaaaiyi de ben benimkini bulun diye konu açmadım ki ya:)) bul karayı al parayıya döndü bende çok güldüm...
benim konum zorluklar karşılacağım şeyler gibi fikirler edinmekti
ama gerçekten herkes uçankuş burda ya![]()
iyi de ben benimkini bulun diye konu açmadım ki ya:)) bul karayı al parayıya döndü bende çok güldüm...
benim konum zorluklar karşılacağım şeyler gibi fikirler edinmekti
ama gerçekten herkes uçankuş burda ya![]()