Ünlü Biriyle Aşk Yaşamak

Popüler(tanınmış) birinden iyi bir eş olur mu?

• Ankete Katılan
    384
Salladım ya belli repliği var diyince behzat ç geldi aklıma bu var 30 yaşlarında ankaralı :KK53:

Aralardaki sayfalari özenle sildim. :-) Dün geceden beri arattigim unlulere bakar misin :KK70: Cahilmisim baya :KK69: Yazdigim o sacma "ankarali opusmeyen unluler" , "ankarali opusmeyen trt" falan saymiyorum bile :-)

Eklentiler

• Screenshot_20181209-201446.webp
    Screenshot_20181209-201446.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 194
Aralardaki sayfalari özenle sildim. :-) Dün geceden beri arattigim unlulere bakar misin :KK70: Cahilmisim baya :KK69: Yazdigim o sacma "ankarali opusmeyen unluler" , "ankarali opusmeyen trt" falan saymiyorum bile :-)

Aman eşiniz görmesin, "Aboovv bizim hanımın doğum öncesi libido tavana vurmuş, erkek avına çıkmış" diye kahrolur adamcağız. :)

Aman eşiniz görmesin, "Aboovv bizim hanım doğum öncesi libido tavana vurmuş, erkek avına çıkmış" diye kahrolur adamcağız. :)

Hahaha zaten libido hormonlardan tavan adamcağız kesin kahrolur :KK70: isin komik tarafi dogum icin ankaraya anneme geldim o yasadigimiz yerde kaldi. Yarin bir gun gelecek ve geldiginde gorse ne dusunurdu bilemicem :KK70::KK70:

Ay hala bulunamamış bu Arkadaşlar panik yapmayın pazartesi Müge Anlı’ya çıkıyorum. O bulucaktır bizi bu dertten kurtarıp gerçeklere kavuşturucaktır. :KK14:

Back
X