nasil tanistiniz cook merak ettim. lakin benim de begendigim bir oyuncu var nasil tanissam diye kara kara dusunuyorumünlü bir oyuncu diyelim![]()
ama amaa kafamda deli sorular....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasil tanistiniz cook merak ettim. lakin benim de begendigim bir oyuncu var nasil tanissam diye kara kara dusunuyorumünlü bir oyuncu diyelim![]()
ama amaa kafamda deli sorular....
tesekkur ederim cok makbule gecti.Ben okudum hiç kendini yorma bacım.Kimse bulamamış sadece birsürü tahmin var konu sahibi sessizliğini koruyor ve uzun süredir yorumda yazmamış konu inandırıcılığını yitirmiş durumda buradan devam edebilirsin![]()
bu ünlü mikayil jaksın mıHayatınızda hiç tanınmış ünlü biriyle aşk ilişki yaşadınız mı?.. Bunun zorlukları neler?.. popüler birinden eş olur mu?
Haklısınız açtım ama sadece birkaç kişinin dikkatini çrkti ve konum çok geride kaldı bende ilgi olan konulara yazdım amacım öğrencilere yardımcı olmak ve hastalara destek olmak
Yok yok o opüşüyorBen de onu düşündüm o yüzden eski sevgilisi ünlü müydü diye sordum ama cevap gelmedi:)
Yok galaya gideceğim dedi ya ondan şey ettim benGalada mı tanışmışlar? Ben kaçırdım orayı herhalde
Onu eledik öbüşüyormuşEngin Akyürek ?
Hiç önermiyorum.Yakın bir arkadaşım çoook ünlü biriyle birlikte.Kişiye göre değişkenlik göstersede riskli bence.İlgi ve alaka cinsellik üzerine kurulu.Buluşmalar her zaman ev ortamında.Arkadaş grup görüşmeleri de herzaman evde.Zaten onlarda hep ekrandakiler.Genelleme yapmak doğru değil belki ama pislik dolu kaçılası ortamları var.Hayatınızda hiç tanınmış ünlü biriyle aşk ilişki yaşadınız mı?.. Bunun zorlukları neler?.. popüler birinden eş olur mu?
Kim o kıız de heleHiç önermiyorum.Yakın bir arkadaşım çoook ünlü biriyle birlikte.Kişiye göre değişkenlik göstersede riskli bence.İlgi ve alaka cinsellik üzerine kurulu.Buluşmalar her zaman ev ortamında.Arkadaş grup görüşmeleri de herzaman evde.Zaten onlarda hep ekrandakiler.Genelleme yapmak doğru değil belki ama pislik dolu kaçılası ortamları var.
Hiç önermiyorum.Yakın bir arkadaşım çoook ünlü biriyle birlikte.Kişiye göre değişkenlik göstersede riskli bence.İlgi ve alaka cinsellik üzerine kurulu.Buluşmalar her zaman ev ortamında.Arkadaş grup görüşmeleri de herzaman evde.Zaten onlarda hep ekrandakiler.Genelleme yapmak doğru değil belki ama pislik dolu kaçılası ortamları var.
Söylemeyi çok isterdimKim o kıız de hele[/
Kamera önünde ama ne kadar önünde merak ettim doğrusu. Mesela oyuncu manken ise kivanc tatlitug kadar ünlü birimi , yok şarkıcı ise tarkan kadar ünlü mu? Yani kim kadar ünlü biri bir örnek verebilir misiniz?.yaaaa kızlar hahahhaa gülmekten ölüyorum şuan
isimsiz yorum yapın bakalım kamera önünde bir ünlü herkesin tanıdığı bu adamla eğlenceli güzel herşey ama ben kaybederim beni bırakır başka kızlara gözü kayar rahat bırakmazlar adamı diye dertlenmeye başladım![]()