- 12 Nisan 2020
- 353
- 256
- 18
- 29
- Konu Sahibi CatLover06
-
Bilmem
Unlu mamülleri çok severim.Seslendirme ve diksiyon eğitimi alarak seslendirme sanatçısı olmak istiyorum. Sizce bu sekilde tanınmış biri olabilir miyim? Lisede müzik öğretmenim bana "Senin sesin nadir bulunan kalın seslerden" demiştiHayallerimin peşinden gitmek istiyorum.
Nereden başlayacağını biliyorsan neden olmasin?Bol şans.Ama bence meslegin varsa meslegini de ihmal etme hayal peşinde kosacagim diyeSeslendirme ve diksiyon eğitimi alarak seslendirme sanatçısı olmak istiyorum. Sizce bu sekilde tanınmış biri olabilir miyim? Lisede müzik öğretmenim bana "Senin sesin nadir bulunan kalın seslerden" demiştiHayallerimin peşinden gitmek istiyorum.
Bende sabahlara kadar mokoko istiyorum ama olmuyor
Geçende güzel bir kız olmayı istiyordun ne oldu o iş
eğer değişik bir sesiniz varsa bi de diyafram sanırım diyorlar o kuvvetliyse olabilir.Seslendirme ve diksiyon eğitimi alarak seslendirme sanatçısı olmak istiyorum. Sizce bu sekilde tanınmış biri olabilir miyim? Lisede müzik öğretmenim bana "Senin sesin nadir bulunan kalın seslerden" demiştiHayallerimin peşinden gitmek istiyorum.
biri de şarkıcı olmak istiyorum diyordu2 gundur unluler turedi burda.
Hakkinizda hayirlisi olsun
Burası TürkiyeSeslendirme ve diksiyon eğitimi alarak seslendirme sanatçısı olmak istiyorum. Sizce bu sekilde tanınmış biri olabilir miyim? Lisede müzik öğretmenim bana "Senin sesin nadir bulunan kalın seslerden" demiştiHayallerimin peşinden gitmek istiyorum.
Ünlü olmak için ekranda görünmeniz gerekiyor o yüzden sordum. Arka planda şan şöhret zor.Seslendirme sanatçısı. Yani çizgi film karakterlerini vs seslendirmek istiyorum
Olanlar var. Ama çok ünlü olmasam da olur. Onun ortası olsun yeter
merih ermakastar varkimmiş?
hiç ünlü seslendirme sanatçısı duymadım.. sesi ünlü olanlar var evet ama ismini kaç kişi biliyor.?
ben bilmiyorsam ünlü değildir..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?