Unlu olmayi cok istiyorum

Unlu mamülleri çok severim.

Bende kucukken hep anne olacagim derdim.Evcilik oynardim bebeklerimle.Buyudum anne oldum bazen evrene ne istiyorsak yollamak lâzım..

Seslendirme sanatçılarının kaçı çok ünlü isimler ki? Örneğin kurtlar vadisi Polat, doktorlar Kutsi, gümüş Kıvanç Tatlıtuğ seslendiren isim aynı kişi Umut Tabak adını hiç duydunuz mu veya yolda görseniz tanır mısınız? Thalianın oynadığı pembe diziler vardı eskiden Rosalinda falan seslendiren Birtanem Coşkun Candaner isimli bir kadın. Sesi duysam tanırım ama seslendireni tanımam. Eğer istiyorsanız eğitimini alın elbette ama hedefiniz ünlü olmak ise bu şekilde ünlü olmanız zor.

Nereden başlayacağını biliyorsan neden olmasin?Bol şans.Ama bence meslegin varsa meslegini de ihmal etme hayal peşinde kosacagim diye

Mesela 80lerde oynayan bir karakter vardi adini bile unuttum niyazi olabilir :) ayı yogiyi seslendirmis cocuklugumuz onunla gecti vb leriyle.Adam oyuncu oldugundan taniyoruz.Yoksa seslendirme sanatcisi olsaydi sadece bilemezdik..

O değil de doktorlar kutsinin sesi,lost ta ki doktor jack in sesi çok iyiydi ya(Aynı kişi gerçi)Yani konu sahibi seslendirme sanatçısı ünlü değil malesef

eğer değişik bir sesiniz varsa bi de diyafram sanırım diyorlar o kuvvetliyse olabilir.
ama seslendiriciler pek ünlü olmuyorlar maalesef.
hatta izlediğim dizlerin yönetmenlerinin bile instagram hesaplarına bakıyorum 1-2 bin kişi ancak takip ediyor.
yani ünlü olmak için oyuncu, şarkıcı ya da futbolcu olmanız gerekiyor. ya da manken. yani gözönünde biri.

ha şu da var asıl önemlisi ne biliyomusun.
büyük reklamlarda veya iyi işlerde de hep ünlü insanlara seslendirme yaptırıyorlar.
okan bayülgen, engin altan düzyatan, ilker kaleli gibi sesi etkileyici ünlüler seçiliyor.
nerden baksan hayalinin içine limon sıkmış gibi olucam ama seslendirme işi ile ünlü olmak yaş gibi

bigun bende unlu olursam paramda cok olur o zaman basacam parayi serdar ortaca tek kisilik kendime konser verdirecem

Yalniz o seslendirme isi perdenin arka tarafi. Kimse tanimaz sizi daha göz onunde olan bir sey isteyin instagram da fenomen olmaya calisn mesela. Iyi para getiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…