• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlü oyuncu 3 ay önce doğum yapmıştı ama...

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Oyuncu Ceren Hindistan şaşırtmaya devam ediyor. Doğum yaptıktan kısa sürede verdiği kilolarla konuşulan Hindistan Instagram hesabından bu fotoğrafı paylaştı.
2d735807d9c5089ca2f12fa425e2fa85_k.webp

CEREN HİNDİSTAN FORMUYLA GÖZ KAMAŞTIRIYOR Tıklayın!

Ümit Aslan'dan Ceren Hindistan'a 3300 gül
Doğum yaptıktan 20 gün sonra paylaştığı fotoğraf ile olay olan Ceren Hindistan yine çok konuşulacak.
56158108f018fb6340d63aee.webp

BEKLENMEDİK ANDA...

Bu kez bebeği Arya Rima'nın babası Ümit Aslan'ın gönderdiği 3300 gülü paylaşan Ceren Hindistan, şu notu düştü:

Beklenmedik anda beklenmedik süpriz gibisi yoktur. 3300 gülüm oldu. Seni çok seviyorum aşkım !
56158108f018fb6340d63af0

Ceren Hindistan'ın doğum yaptıktan 20 gün sonra paylaştığı bu fotoğraf tartışmalara neden olmuştu. 20 günlük kızıyla poz veren oyuncunun karnının ince ve hiç deforme olmamış görüntüsü şaşkınlık yaratmış, hatta doğum yapmadığı bile iddia edilmişti.

56158108f018fb6340d63af2

Ceren Hindistan, Sevgililer Günü'nde tekstil, otomotiv ve turizm alanlarında faaliyet gösteren şirketleri bulunan iş adamı sevgilisi Ümit Aslan'la birlikte umreye gitmişti.

56158108f018fb6340d63af4

CEREN'E ŞAMPANYA PATLATIRKEN...
Ümit Aslan’ın Van’daki imam nikahlı eşi Rojbin Aslan, “Ceren’e şampanya patlatırken bizi aç bıraktı” demişti.

3 BİN 300 GÜL KAÇ PARA
56158108f018fb6340d63af6

Çiçekçilerden alınan fiyatlara göre gülün tanesi 5 lira. Kalitesine göre 10 liraya kadar çıkabiliyor. Bu rakamlara göre bu jest Ümit Aslan'a en az 16.500 liraya mal oldu.

Bu kadar kısa sürede bu forma nasıl girebilmiş hiç çatlaklık felan da yok hayret doğrusu. Ben de oturayım kilo vereceğim diye çatlayım maşallah kadın doğum yaptığı halde fit

:KK51:Kiskaniyor muyum nedir ? Anlamadim, bunlar sevgili mi kari koca mi. Bir de hep mo fotograf paylasiyordu dogumdan sonra mi basladi???

Bence imam nikahli es daha guzel. Bir de imam nikahini resmi nikah olmadan kiymak yasak degil miydi?

Sayfalarca aldatan ve aldatılan kadınlara, dayak yiyenlere, sevgilisini affedenlere verip veriştirelim.
Ama söz konusu ünlü olunca (ki buradaki ünlü, BDV deki olaylarımızda geçen 3. kötü tekil şahıs), sadece verdiği kilolar kıskanılsın..:):)
Tezata gel:)
Kadın, kadının kurdudur. Net bilgi, yayalım.

Ayrıca, umre fotosu var, dini içerik yasak, tiz kapatıla konu mümkünse:)

Şu kadın için açılan her konuya inatla cevap yazacam:KK53: Benim iki çocuğum var bende böleyim incecik eski formumda :KK48:bütün KK bilsin istiyorum bende fitimmm:KK51:napim bari bende burda ünlü olayım :cool:

Bu arada bu kadın evli değilmiş ya,daha doğrusu adam evli değil Van'daki kadında imam nikahlı :KK20:

Bide ümre Dönüşü hala o haldemi bikinili resim eskimi yenimi:KK64:benim balatalar yandı:confused:

Bu hanımı her seferinde mevzu niye ediyorlar anlamıyorum evet güzel, evet zarif hemde bebek sahibi OH ne güzel... Allâh mesut mutlu etsin.. Etsinde bizene artık baydı bu haberler...

Back
X