Anais Pouliot muhtesem bir bebek surat. kahve gozleri goz sekli ve muhtesem dolgun dudaklari benm en cok begendigim yerleri ama kiz cok kusursuz bence fizigi yuzu saclari da sahane. opuyorumnanaktan

ay kusura bakmayin biraz fazla oldu saniirm fotosu ama kizin fotolarindan secmek cok zor sempatiksalakcinni cok farkli farkli cikabilior. bazilarinda cok cocuksu bazilarinda gayet de seksi secemedim dooiru duzgun foto sempatiksalakcinni

ay kusura bakmayin biraz fazla oldu saniirm fotosu ama kizin fotolarindan secmek cok zor sempatiksalakcinni cok farkli farkli cikabilior. bazilarinda cok cocuksu bazilarinda gayet de seksi secemedim dooiru duzgun foto sempatiksalakcinni

ama bu kızın bakışları çok soğuk geldi bana hiçbir fotoğrafta gülümsememiş.semmpatik gelmedi :sinifsinif:
 ama bu kızın bakışları çok soğuk geldi bana hiçbir fotoğrafta gülümsememiş.semmpatik gelmedi :sinifsinif: 

ilginc bi konusama tarzi da vardi girls next door da izlemistim bikac sefer. ben de begenmistim orada :)) en azindan dier cogu playmate e gore daha guzeldi ama nedense aklimda cok daha guzel kalmisti o kdr deilmis
 ilginc bi konusama tarzi da vardi girls next door da izlemistim bikac sefer. ben de begenmistim orada :)) en azindan dier cogu playmate e gore daha guzeldi ama nedense aklimda cok daha guzel kalmisti o kdr deilmis ) foto cekimlerinde ve fotosopla en esmeri sarisin bile gosteriorlar anacim eh tersi de mumkun tebi. cogu zenci hatunu ornegin alicia keys i neredeyse bugday tenli gordugumuz foto video cekimleri var eh makyajinda etkisi fln. bu kiz acik kumral bence:)) sasi bakmasini bilemem hehhrhe bence cok masum bakiyii:)) asik mi oldum ne gozlerim kotu yanlarini goremiyi hhahahhahaaklinialirimsmile
) foto cekimlerinde ve fotosopla en esmeri sarisin bile gosteriorlar anacim eh tersi de mumkun tebi. cogu zenci hatunu ornegin alicia keys i neredeyse bugday tenli gordugumuz foto video cekimleri var eh makyajinda etkisi fln. bu kiz acik kumral bence:)) sasi bakmasini bilemem hehhrhe bence cok masum bakiyii:)) asik mi oldum ne gozlerim kotu yanlarini goremiyi hhahahhahaaklinialirimsmile