Ünlülerin çocuklari

Çarpık ilişkiler ahlaksız evli olup karısını kocasını aldatan tek ünlüler mi sanıyorsunuz?

Bakın burası BDV öyle değil mi burada açılan konuların %50 si esinin sevgilisinin vs aldattığını yazıyor arada ben de aldattım diyenler de yok değil!

Onların hayatı göz önünde olduğu için bu kadar gündem oluyor oysa ünsüz olan çok insanların hayatı daha çetrefilli maalesef olan hep çocuklara oluyor.

Devlet hangi çocuğa sahip çıkacak ki imkansız gibi üstte bir üyenin dediği gibi ülkenin %70 inin çocuğu elinden alınırdı emin olun. O kapalı kapılar ardında ah ne pislik hayatlar yaşanıyor kaç çocuk babasının abisinin annesinin amcasının vs istismarına uğruyor keşke engel olunsa ama malesef olunamıyor çok üzülüyorum elden birşey gelmiyor.

ünlü olmayanların çocuklarının hayatları çok mu düzgün?

mesela:

Kocaeli'de 3 çocuk annesi A.S., erkek arkadaşı N.Ş.K ile uygunsuz halde kayınvalidesine yakalandı. Çıplak halde kaçan K., mahalleli tarafından darbedildi.

daha bunun gibi o kadar çeşitli aileler var ki.
kadının kocayı, kocanın kadını aldattığı
şiddetin olduğu
vs vs.
Bu dogrumu bari ustunu giyseydi :KK53: aldatma moda haline geldi iyce hayir ne buluyirlarr anlamiyorumda

Slm kizlar...ünlülerin çocukları bana dert oldu,tamam her türlü maddi imkana sahipler ama her turlü rezilliğe şahit oluyorlar..aldatılmalar..uç yaşantılar..eşcinsel ebeveynler.kazanmak için her şeyi mübah sayan birbiriyle savaş halindeki anne babalar..her türlü sapkın ilişkiye şahit oluyorlar ve yaşadikları yaşayacakları psikolojik travmalarin haddi hesabi yok..devlet neden koruma altina almiyor bu çocukları,büyüdüklerinde nasıl her yönüyle sağlıkli bir birey olabilirler,bu da bir nevi cocuk istismaridir..

Bu bir tek ünlülerin hayatında yok.

Ayrıca eşcinsel ebeveynlerden size ne ?

Ne mutlu size ...
Bilip bilmeden konuşmazsaniz bi daha daha mutlu olacagım sanki ben ünlü çocukları yasamasın da diger çocuklardan banane demişim...o cocuklarin maddi durumu iyi oldugu için aslinda yaşayabilacaklari travmalar görülmüyor dedim..

Yaşanılan her neyse Allah'la kul arasında Allah affetsin eğer doğruysa der geçerim dini inancimdan dolayi... ama bir babanın çocuğuna yıllarca aynı yastığa baş koyduğu bir kadına bu yaptığına asla hak vermem... iki gundur okudukça sinirleniyorum bu nasıl bir hırs ki çocuğunu hiç düşünmüyor... Unlusu ünsüzü yok bu işin Allah anne babalığı beceremeyen herkese akıl fikir versin.

Bilip bilmeden konuşmazsaniz bi daha daha mutlu olacagım sanki ben ünlü çocukları yasamasın da diger çocuklardan banane demişim...o cocuklarin maddi durumu iyi oldugu için aslinda yaşayabilacaklari travmalar görülmüyor dedim..
Sizinle böyle bir konuda tartışmaya girmeyeceğim
Zira yazdığım şeyi sırf saldırmak için doğru düzgün okumamışsınız bile ;)

ayrıca; o üye sadece ‘o çocuk içinde böyle duyarlı davrandınız mı’ demiş. hemende savunmay geçip ‘senden çok ilgilendim cınııım merak etme’ demeye gerek yok.
Bende ilgilendim tabi ki çocuklarib yaşayacagi her turlu olumsuzluklara karşiyim yani nereye cekmeye çalisiyorsun...ebeveynler eşcinsel olabilir de çocuğunun yaninda davranişlarina dikkat eder...

ühüüüf allah aşkına magazini izleyip gelip buraya konu açmayın.

dünyada ne çocuklar ne istismarlar ne tür eziyetler çekiyo. gelip burade cecelinin çocuğuna üzülemicem. Ondan daha kötü durumda olan ne çocuklar var. ah ah...
He ceceli kendisi aldatirken sorun yoktu,cocugunu o zaman dusunmemis de eski esi iliski yasayinca mi sorun oluyor? Bir de cocugunun sahit oldugu yalanini uydurmus. Utanma olsa kendisi aldatmazdi en basinda. Kendine baksin

Oğlum kayıp diye Müge Anlı’ya çıkıp çocuğunu arayan, sonrada sevgilisiyle gördü diye birlikte öldürdükleri ortaya çıkan kadın ünlü falan değildi. Sonradan oldu.
Konuyu açarken düşündüğünüz çocuğa elbet üzülüyorum ama böyle iğrenç bir babaya sahip olduğu için. Çocuğunun yaşayacaklarını düşünmeden iki kuruş nafaka uğruna, kendi ahlaksızlığını örtbas etmek için annesini bu hallere düşüren bir babaya sahip olduğu için.

He ceceli kendisi aldatirken sorun yoktu,cocugunu o zaman dusunmemis de eski esi iliski yasayinca mi sorun oluyor? Bir de cocugunun sahit oldugu yalanini uydurmus. Utanma olsa kendisi aldatmazdi en basinda. Kendine baksin
Adam birden melake kesildi
Tribünlere oynamak bu olsa gerek.

Canikom sen hiç müge anlı izlemedin galiba:deli:Ünlülerin çocuklarına acınacak ne yaşadınız bilmiyorum para olunca çözülmeyen dert yok emin olun. Zengini fakiri herkes yaşıyor bunları.
Kimsenin cinsel yaşantısı da kimseyi bağlamaz çocuğu da eski kocayı da. Ross geller gibi koca şart yani kimse ne olacağını bilemez mustafa ceceli gibilere prim vermemek önemli.

ulan ceceli koskoca ülkenin psikolojisini bozdun senin de alacağın olsun.

ülkede her gün çocuk istismarı haberi duyuyoruz, devlet bunlar hakkında ne tedbir almış bilenimiz yok ama babası annesini bile isteye koskoca ülkenin gündemine oturtan bebeye duyar kasayım öyle mi?

Bende ilgilendim tabi ki çocuklarib yaşayacagi her turlu olumsuzluklara karşiyim yani nereye cekmeye çalisiyorsun...ebeveynler eşcinsel olabilir de çocuğunun yaninda davranişlarina dikkat eder...

asıl siz nereye çekiyosunuz? ben eşcinsellikle ilgili yorum bile yapmadım.

bi kaç gün önce belgesel izledim işid tarfından kaçırılan ezidi kızlar hakkında. içim parçalandı.

ceceli napmış cartı curtu boşanmış eski karısı eşcinsel ilişki yaşıyomuş beni ilgilendirmez.
ha çocuğun piskolojisi bozulduysa ona üzülürüm ama o kadar. burda ‘ünlülerin çocukları’ adı altında konu açıp içeriğinde sırf ceceliden bahsetmekte ayrı komik.

deseniz ki ‘çocukların özel hayatı mahremi kalmıyo herşeyleri ortada veya ilerde sorun olarak karşılarına çıkmaz mı, bu bi tür istismar değil midir?’ anlarım. ama siz öyle demediniz.

Ben çocukken hep Mehmet Ali Erbil'in kızına üzülürdüm. Magazinde görmüştüm benle yaşıt gibiydi kendimi bir an onun yerine koyunca çok üzülmüştüm. :KK53: Çocuk aklı işte.
Benim için dünyada üzülecek o kadar çok şey var ki ünlülerin çocuklarına sıra ne zaman gelir bilemem :kahve:

Adamdan hiç hazetmiyorum. Karısını aldattığını duyunca iyice soğudum ama insanlardaki bu sinemciliği de anlayamıyorum. Kadın çarpık ilişkisini çocuğun gözü önünde yaşayacak ve babasının buna itiraz hakkı olmayacak mı? Hanginiz eşiniz biseksüel çıksa bunu olağan karşılar ? Kimse kimsenin ahlak bekçisi olmasınmış, tamam olmasın. Ama yeter kimse kimsenin de ahlaksızlık bekçisi de olmasın. Ahlaksızlık hep bir ağızdan savunulmasın

Back
X