Ünlülerin çocuklari

Herkesin hayatında olan problemler ünlü olarak sınıflandırmak saçma,Ceceli olayı ise bence tam bir pradoks ben eşcinselliğe ya da biseksüelliğe karşı değilim saygılıyımdırda ama ne yalan söyleyeyim benim eski eşim gay olsa bende çocuğumu Bırakmayı istemezdim herhalde çünkü yaşadığımız toplumda bu tarz durumlar çok çarpıtılıyor çok ağır ithamlar var çocuk için ağır bir travma olabilir

Bu arada mesajları okumadan kimden bahsedildiğini anlamamisim,ayy Instagram'da face'de zaten gına geldi bu konudan bir burası kalmıştı yazılmayan.

Yalnız sosyal medyada ünlüler dahil herkese bir sinem ve intizari masum gösterme çabaları,iğrenç mahluklar Allah ıslah etsin çocuğun gözünün önünde oral seks yapıyorlar nasıl bir anne bu ve nasıl bu kadar normal görülür,ha eğer Ceceli verdiyse başına videolari o da Sinem kadar ahlaksız yazık olan hep çocukları oluyor işte.

Bir defa dahi cd'sini vs almışlığım konserine gitmişliğim falan yoktur fakat şu Mustafa ceceliyede çok yükleniliyor ama.
Bir kendinize bakın bakalım, onun yerinde siz olsanız ve kocanız sevgilisiyle aynı yerde yaşayan bir gay olsa, çocuğunuzun o ortamda bulunmasını istermiydiniz??
Bırakın şimdi çakma modernizim palavralarını, hanginiz çocuğunuzun öyle bir ortamda olmasını kabul edersiniz?
Eğerki eve gizli kamera yerleştirip çocuğunun annesini ifşa etti ise o şarkıcının yaptığını asla savunmuyorum. Fakat ortada bu ortamda büyüyecek bir çocuk var bunu düşünmek lazım. Gerçi şimdide annesinin o görüntüleri sızdı rezalet yani... Olan çocuğa oluyor...

Arti birde herkes insan haklari savunucusu olmus. Olay gaylik lezlik oldu diyemi bu kadar mesrulastirilmaya calisiyo? Hani aldatmak kotu birseydi?

Gaylige karsi bi insan degilim, gay is arkadasim var cokta iyi anlasiyorum. Olay bu degil.. cifte standart bu

Cifte standart olan kendi yaptigi ahlaksizliklari unutup
Eski karisini, cocugunun annesini kurtlarin onune atar gibi atip, alin bak bu benden daha ahlaksiz demeye calismasi.
Bu sekilde aklanmak istemesi.
Tamamen imaj duzeltme calismasiydi elinde patladi.

Cifte standart olan kendi yaptigi ahlaksizliklari unutup
Eski karisini, cocugunun annesini kurtlarin onune atar gibi atip, alin bak bu benden daha ahlaksiz demeye calismasi.
Bu sekilde aklanmak istemesi.
Tamamen imaj duzeltme calismasiydi elinde patladi.
Yazdigimi tam okumadin galiba.. disariya ben sizdirmadim dedi banada mail yoluyka geldi dedi. Peki herkesin sinemin yanindayiz demesine ne diyorsun? Dogru bir tutum mu?

Biseksuellige , gayliga yada lezbiyenlige karsi degilim . Evet desteklemiyorum ama nefrette etmiyorum .
İnsanların " yatak odalarında " ne yaşadığı kimseyi baglamiyor ama evde kucuk bir cocugun varsa kusura bakma hareketlerine dikkat edeceksin .
Bizim anne babalarımız bile cocuk uyusun diye bekleyen insanlardi yaşayacakları cinsel iliski icin , üstelik bir kari kocanın bunu yaşamasından daha dogal birsey yokken .
O karisini aldatmış yok efendim kocasi onu baskasiyla yatakta basmış bunlara gerek yok .Konuşulması ve tartışılması gereken seyler bu adamin bu olaylari taze taze yaptigi gunlerde haliyle fazla fazla konuşuldu zaten .
Bu tür ilişkilere ise yaninizdayiz diyip yarının sapkın ilişkilerine meyil olmadan önce napiyorum ben diye bir durup dusunmek lazim .imajını düzeltmeye calisti gibi düşüncelerle de ilgilenmiyorum madem adamin begenmedigimiz imajı ve dinini dilimize doluyoruz bunu beni Koruyun diyen intizara ve hacca gitmis sinem hanımada soralim .
Diğer yandan cocugun ünlüsü ünsüzü olmaz bu tur meselelerde
Ekranlarda gordugunuz şımarık aleynalar , simarik zehralar uzerinden yapmayalim bu ayrımı .

Aldatti diye biliyorum ben mustiyi. Kisaca ikiside birbirini aldatiyomus ama haberi simdi olmus mustafanin ve piyasayada o vermemis videolari. Oyle dedi yani. Inandirici degil belki ama.. Valla adnan hoca haberini bile golgede burakti..her sayfada bunlar biktik. Sadece aldatmak kotu diyenlerin sinemi savunmalari komik oluyo.. o da aldatmis yani bana gore fark yok.
İlla birinden birini aklamak zorunda değiliz ki.
İki ucu pisli değnek, çocuğun yanında yapıldığını farzedersek.

Yoksa ilk duyduğumda da şu anda da diyorum, şöhretten öyle kafayı yedi ki adam karısıyla nerde görsem mutsuzluğu gözlerinde görürdüm. Mutsuzluktan nereye saracağını bilemedi belki de.
Ama dediğine katılıyorum, çifte standart. Şurda biri konu açsa çocuğumun kendinden duydum kocam başkasıyla yatmış çocuğumun yanında dese ( sonuçta onu da görmüyoruz doğru mu bilmiyoruz ) dilimin döndüğü tüm küfürleri yazarım(z) ve asla çocuğu onda bırakma derim(z).

İkisi de pisliğinde debelensin yoksa bana ne bize ne.

siz gerçekten mail yoluyla geldiğine inandınız yani?
Bak onlarin hepsi hulusi tarikatindalar ve tarikatlarda bu kamera isleri oluyor. Bknz feto vs. Ne tesadufturki ceceli sinem intizar vs hepsi bu tarikattanlar.

Yasal olarak o kamerayi o koyduysa hesabi sorulur tabii kanitlanirsa. Mail yoluyla geldigini ve bunuda ispat edecegini soyleyen kendisi

Yazdigimi tam okumadin galiba.. disariya ben sizdirmadim dedi banada mail yoluyka geldi dedi. Peki herkesin sinemin yanindayiz demesine ne diyorsun? Dogru bir tutum mu?

Olayı Haber yapan Cengiz semercioğlu bugünkü yazısında
yayanın Mustafa Ceceli olduğunu gayet acik belirtmiş. Üstelik piyasada dolaşan videoların Amerika dan servis edildiği söyleniyor. Amerika'dan bir vatandaşın gelip Sinem'in evine kamera koyup goruntuleri Ceceli ye kurtar cocugunu mistafaaaaa diye mail atma ihtimalini tartismayalim istersen.

Evet herkes gibi bende sinemin yanindayim.
Kendi ahlaksizligini ahlaksizca kapatmaya calisanin degil.

Ay konu nerden nereye gelecek malum gundemdeki olaylar... unlu olmaya gerek yok bunlari yasamak icin. Unlulerinki duyuluyo.. ceceli olayinda ise..herife onca zaman yuklenildi aldatti blabla.. tamam dogru degil.. ama karisida onunaldatiyomys ve cocugunun onunde oluyomys bu. Millet birden sinemi savunmaya basladi.. intizarla aldatmasi bj kadinla olmasi sanki isi hafifletiyo mu? Kaldiki kamerayida musti koymamis mail yoluyla yollanmis cocugunuzu kurtarin basligiyla.. mustiyide sevmem ama haksizlik yapiliyo

Ben kaseti görmedim fakat hersey flulanmis, hicbirsey belli degilmis.
Yani ortada cinsel iliski yok, kalmis ki bunu cocugu seyretsin.

Hadi diyelim lezbiyen, tüm lezbiyenler sapikmi sence? Niye cinsel iliskiyi cocuga izletsinler?

Ve lezbiyen olmasi, kötü anne olmasi anlamina gelmiyor. Yani kurtarilcak bir durum yok ortada. Hadi var ise bile, bunu basina servis etmek niye? Sanki kendisi cok mu iyi? Yillardir dindarim deyip geciniyor, yok hac'ta felan foto cekmeler.

Sonrada esini aldatip, sevgilisi ile tatile gitmeler felan. Yetmedi üstüne bide eski karisina iftira atiyor tüm ülke önünde. Yani cidden nerden tutsan elinde kaliyor.

Bak onlarin hepsi hulusi tarikatindalar ve tarikatlarda bu kamera isleri oluyor. Bknz feto vs. Ne tesadufturki ceceli sinem intizar vs hepsi bu tarikattanlar.

Yasal olarak o kamerayi o koyduysa hesabi sorulur tabii kanitlanirsa. Mail yoluyla geldigini ve bunuda ispat edecegini soyleyen kendisi
zaten amacı tepki görmemek olduğu için böyle söylüyor, umarım gerekli cezayı alır.

Bir defa dahi cd'sini vs almışlığım konserine gitmişliğim falan yoktur fakat şu Mustafa ceceliyede çok yükleniliyor ama.
Bir kendinize bakın bakalım, onun yerinde siz olsanız ve kocanız sevgilisiyle aynı yerde yaşayan bir gay olsa, çocuğunuzun o ortamda bulunmasını istermiydiniz??
Bırakın şimdi çakma modernizim palavralarını, hanginiz çocuğunuzun öyle bir ortamda olmasını kabul edersiniz?
Eğerki eve gizli kamera yerleştirip çocuğunun annesini ifşa etti ise o şarkıcının yaptığını asla savunmuyorum. Fakat ortada bu ortamda büyüyecek bir çocuk var bunu düşünmek lazım. Gerçi şimdide annesinin o görüntüleri sızdı rezalet yani... Olan çocuğa oluyor...
Heteroseksüel olmakla homoseksüel olmak arasında ne fark var? Çocuğun önünde sevişmiyorsunuz ya. Günlük hayat başka cinsel hayat başka.

İlla birinden birini aklamak zorunda değiliz ki.
İki ucu pisli değnek, çocuğun yanında yapıldığını farzedersek.

Yoksa ilk duyduğumda da şu anda da diyorum, şöhretten öyle kafayı yedi ki adam karısıyla nerde görsem mutsuzluğu gözlerinde görürdüm. Mutsuzluktan nereye saracağını bilemedi belki de.
Ama dediğine katılıyorum, çifte standart. Şurda biri konu açsa çocuğumun kendinden duydum kocam başkasıyla yatmış çocuğumun yanında dese ( sonuçta onu da görmüyoruz doğru mu bilmiyoruz ) dilimin döndüğü tüm küfürleri yazarım(z) ve asla çocuğu onda bırakma derim(z).

İkisi de pisliğinde debelensin yoksa bana ne bize ne.

Hayatim ben bu unlu camiasinida diyorum ayni zamanda.. efendim herkes bi gaysever oldu vs. Yaw adamin tipine baksan:)) tobe estafirullah Allah gunah yazmasin..

aklamak olmaz nerden tutsan elde kaliyo zira.. sadece bu unluler arkandayiz sinem arkandanyiz intizar demesi komik. Olay gaylik olunca mi hep bir agiz oldu herkes? ona sasiyorum. Aldatmak olmuyo mu bu?

Olayı Haber yapan Cengiz semercioğlu bugünkü yazısında
yayanın Mustafa Ceceli olduğunu gayet acik belirtmiş. Üstelik piyasada dolaşan videoların Amerika dan servis edildiği söyleniyor. Amerika'dan bir vatandaşın gelip Sinem'in evine kamera koyup goruntuleri Ceceli ye kurtar cocugunu mistafaaaaa diye mail atma ihtimalini tartismayalim istersen.

Evet herkes gibi bende sinemin yanindayim.
Kendi ahlaksizligini ahlaksizca kapatmaya calisanin degil.
Sinem dogru yapmis yani? Cocugunun onunde yaninda bunlari yaptiysa?

Zaten yayinlanan ardı ardına videolarin amerikadan servis edildiği ortaya cikti
Buyuk olasilikla o tarikatin isi
Yada evde calisanlardan birinin
Bilmiyorum acikcasi benim ilgilendiğim kısım isin sadece cocuk tarafi
Herkes cocugun büyüdüğünde babasinin bu yaptığının kendisinde travma yarayicagini soyluyor fakat kimse baska bir kadının annesine oral seks yapmasının veya onunde sevişmesinin onda yaratacağı etkiyi tartismiyor
Şuan ünlüler bile sadece LGBT ye takılmış durumda
Ortada cocugun anıldığı bile yok
Bu olay uzerinden bile prim pesindeler

Ben kaseti görmedim fakat hersey flulanmis, hicbirsey belli degilmis.
Yani ortada cinsel iliski yok, kalmis ki bunu cocugu seyretsin.

Hadi diyelim lezbiyen, tüm lezbiyenler sapikmi sence? Niye cinsel iliskiyi cocuga izletsinler?

Ve lezbiyen olmasi, kötü anne olmasi anlamina gelmiyor. Yani kurtarilcak bir durum yok ortada. Hadi var ise bile, bunu basina servis etmek niye? Sanki kendisi cok mu iyi? Yillardir dindarim deyip geciniyor, yok hac'ta felan foto cekmeler.

Sonrada esini aldatip, sevgilisi ile tatile gitmeler felan. Yetmedi üstüne bide eski karisina iftira atiyor tüm ülke önünde. Yani cidden nerden tutsan elinde kaliyor.
Oyle yazmissinki benj mustafanin fani sanacaklar:)) ole bisey asla yok.

Ben nerde lezse kotu annedir dedim yazimda? Sen sansurlu izlemissin ama sansursuzude var internette.

Ben mustafa iyi demiyorumki neden diyeyim yani:) ama sinemde onu aldatmis.. iki yuzluluge gerek yok. Biri digerinden iyi degil

seni hastaligimmmdaaaa sagligimdada yanimda görmeliyimmmm.

Back
X