Doğal Saç Bakım Kürleri Ünlülerin Saç Bakım Formulleri

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

dReam.Ruya

YaLnızLaRdayım..
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
41
0
86
İzmir
Televizyonda sıkça gördüğümüz ünlü insanların saçları çok fazla etki altına kalmasına rağmen nasıl oluyorda her zaman parlak ve sağlıklı kalmayı başarıyor diye aklınıza soru işaretleri gelebilir? İşte ünlüleri sapa sağlam ayakta tutan saç bakım formülleri.(:

İşte Ünlülerin basit ve kolay hileleri

Ines de la Fressange ve beyaz sirkesi

Bir şişe içindeki suya üç çorba kaşığı kadar beyaz sirke koyunuz ve daha sonra şampuanlayıp duruladığınız saçınıza uygulayın. İşte size pırıl pırıl saçlar.

Gwyneth Paltrow ve zeytinyağı

Yarım fincan kadar zeytinyağını saç diplerine ve derisine parmak uçlarının yardımıyla masaj yaparak uyguluyor ve bir gün boyunca saçlarını yıkamıyor. Ertesi gün ise saçlarını şampuanladığı zaman solgun saçları oldukça dolgun hale geliyor. Harika değil mi?

Gisele Bündchen ve nemli topuzu

Anlattığına göre şampuan sonrası kullandığı ürünleri, saçından tamamen durulamadığını söyleyen ünlümüz, saçlarındaki renk kaybının da azlığını bu sebebe bağlıyor.

Anja Rubik ve şampuan sonrası

Saçlarda kalan çok az bir şampuan kalıntısı bile, saçınızın matlaşıp elektriklenmesine yeter de artar bile. Çözümü ise çok kolay, saçınızı durulamaya en az dört dakika gibi bir zaman kala ayırmanızdır. Tabii ki saçınız uzadıkça bu süre de artacaktır. Ve sonuç, parmaklarınızın arasından kayıp giden yumuşacık ve parlak saçlar olacaktır.

Nicole Kidman ve kızılcık suyu

Avusturalyalı ünlü aktris, kızıl saçlarının rengini, kızılcık suyunda bulunan doğal kırmızı pigmentlerle koruyormuş.

Alexandra Golovanoff ve deniz suyu

Ünlü sunucu, saçlarındaki buklelere daha da hacim vermesi için elinin altında daima bir miktar deniz suyu spreyi bulunduruyormuş. Denemenizde fayda var.

Noémie Lenoir ve yumurta sarısı

Bu ünlümüz kendi kıvırcık saçlarına zeytinyağı ve yumurta sarısıyla bir maske yapıp, bunu yatmadan önce yaparak gece boyunca saçlarında tutan ünlümüz, saçlarının yumuşaklığını bu maskeye borçlu olduğunu bizlere anlatmaktadır.

alıntıdır.

Bu ünlülerin kadınlar kulübünden haberleri yok sanırım. Isırgansız, sarımsaksız, turpsuz saç bakımı mı olur. Çok geride kalmışlar çoookkk kaydirigubbakcemile3

Paylaşım için teşekkürler a.s.

bence bunlar sadece geciştirmek için verdikleri cevaplar yağla yumurtayla olmaz o saçlar öyle kimbilir neleeeeer kullanıyorlar

en son yazilani bende yapiyordum süperdi ama benimki kenid bulusumdur ilik zeytin yagi badem yagi ve yumurtayi cirpiyorum sacimda yarim saat bekletip yikiyorum süper oluyodu bu aralar anneanne formülüne taktim bide mayali süte

Back
X