• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

unu eleyip eleği asanlar

z3174

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
491
49
123
Konya
unu eledim ve eleğide astım ..yani bunun açıkçası sıkılıyorum artık ..çocuklar okula eşim işe bense evde .. oturup duracak biri değilim ne yapayım ben .mutlaka vardır bu sitede ben gibi bi süre sonra sıkılıpta bişeyler yapanlar neler yapıyorsunuz arkadaşlar önerileriniz varmı bi fikir verin ya ..kendim hiçbir fikir üretemiyorum ..yaptıklarınızı paylaşırmısınız arkadaşlar lütfen ben çook sıkıldım ama çoookkkk..

cidden inanmıyorum neden kimse bişey yazmamışki fikir istedim ya parasız yani bedava sadece fikir vereceksiniz .:50:

cidden inanmıyorum neden kimse bişey yazmamışki fikir istedim ya parasız yani bedava sadece fikir vereceksiniz .:50:
çalışmayı düşünmüyormusun ? evde yapabilcen pek bişey olduğunu düşünmüyorum tv de bir süre sonra sıkar insanı . kitap okumayı dene bir süre istersen

unu eledim ve eleğide astım ..yani bunun açıkçası sıkılıyorum artık ..çocuklar okula eşim işe bense evde .. oturup duracak biri değilim ne yapayım ben .mutlaka vardır bu sitede ben gibi bi süre sonra sıkılıpta bişeyler yapanlar neler yapıyorsunuz arkadaşlar önerileriniz varmı bi fikir verin ya ..kendim hiçbir fikir üretemiyorum ..yaptıklarınızı paylaşırmısınız arkadaşlar lütfen ben çook sıkıldım ama çoookkkk..

El işi yapabilirsiniz örgü, dekopaj (tavsiye ederim), dikiş fln
Kitap okuyabilirsiniz, bulmaca cözebilirsiniz ki bulmaca cözmek de baya vakit harcatıyor
İnternetten yabancı dizi izleyebilirsiniz

çalışmak gibi ama nasıl anlatsam ...ya evde yapılacak herşeyi denedim ama olmadı sıkıldım hepsindende ...dışarda hareketli nasıl anlatsam işte öyle ... tşkr ederim yazan arkadaşlara başka fikri olan varmı...hadi arkadaşlar mutlaka içinizden çıkacak birisi bana çare olacak

Back
X