unutabilecek olanlar

meltemgalli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
218
0
96
Çanakkale
Çok sevdimmmm zamanında çok ama unutmakistedikten sonra 1 gün yetti hakkımda ne düşünürsünüz bilemm ama mert adam hayatımın her alanında yanımda yanlışa tahammülüm yok silmek çok kolay kalbinizide kendiniide yıpratmayın unutmak çocuk oyuncağı unutamamksa bir zulüm :)kaydirigubbakcemile

tabiki anılar yakalar insanı bi yerdee ama silerim sadece o kadar hiçde canım acımazzz acıtmasına izin vermem ne kadar aşık olursam oluyum :) işte yaradılışşş mizahhh

bir günde nasıl unuttun ben unutamam bir günde gerçekten sevdiğinse unutamazsın tabi bu benim düşüncem

gercek ask sevgı hıc bır zaman unutulmaz ....
bı kere yasadıkların anıların gecırdıgın gunler buna ızın vermezz....
sızınkı sevgımıydı bılmıyorum....
silmek kolay olabılır ama unutmak aslaa..........

gercek ask sevgı hıc bır zaman unutulmaz ....
bı kere yasadıkların anıların gecırdıgın gunler buna ızın vermezz....
sızınkı sevgımıydı bılmıyorum....
silmek kolay olabılır ama unutmak aslaa..........

sanırım ben sildim ama şimdi kalbimi öyle kilitledimki hiç bir zamn için aklıma getiripde düşünmedim yolda gördüğümde içim acıdı belki ama hiç bir zamn için işte bu hayatımın aşkıydı deedim kayıt ettiğim biri gibi idi ama sanırım kayıp olanda yarım bırakanda unutanda bendim off yüz üstü bırakmayı heyecanı ne çok seviyorummm......:(

1 gün mü! bugün öğlen deli gibi ağlıyordum severek ayrıldık diye.akşam arkadaşından edindiğim bilgiye göre(çocuk o kadar acı çekmeme dayanamadı sonunda söyledi) beni başından beri h,iç sevmemiş:1closedeyes:.ne yaptım biliyor musunuz.biiir güzel msj attım.hakarete bile değmezsin dedim.ahanda gözümün önünden cenazen kalksın çıkıp bakmam öyle nefret ediyom senden dedim.doğru mu söledim.hayır nefret etmiyorum.yalandı.nefret etmek için birini sevmek lazım.ben şuanda ona karşı hiç bişi hissetmiyorum.vazgeçmek kolay ama gerçekten sevginizi haketmediğini düşündüğünüzde.anılar vs diyorsunuz ama şuan gözümün önünde anılar.ve ben o anıları düşündükçe ondan tiksindiğimi hissediyorum.:1closedeyes::kızgın:çünkü tüm o güzel bakışlar vs yalanmışşş.:kızgın: bunu bilince anıların da anlamı kalmıyor.tek dileğim birdaha karşıma çıkmaz inşallah.ama inanın içimde hiç acı yok şuan.keşke başta seni sevmiom diip ayrılsaydıı.ciddn mutluyum.o benim üzülmem için herşeyi yaptı çünkü.ağlıyomuş gibi bile yaptı.amaaaa ben kazandım.gerçekleri öğrendim ve ben kazandım.hihoyyyt:lepi::teytey::dance:sositososito

hehe canım yahh işte buu ben gibisin yanlışı kabul etmem ama yanlış yapabilen de olmadı ihtimal olduğu anda zaten ben bitirdim ona yapmaya kalmasın diye :)

bravo valla sana 1 gunde nasıl unuttun tavsiyeyi bize de ver :)

zamanında bana cok acı cektiren biri olmuştu ama insan kendine geldiginde gercekleri gorup unutabiliyor.. ben 1 sene sonra gercekleri gormeye baslamıştım sen 1 gunde başarmışsın helal olsun:)

:) canım yahh aslına bakarsan aşkın gözü kördür derler ama benimki hep açıkdı yanii küçük küçük şüphelerden ve eşimin dostumun bildiklerinden yola çıktım hepsi bana o çocuğun koca bir hiç olduğunu gösteriyordu daha sonra o aşık çocuğun ailemin en küçük bi tepkisinden beni sevmediini benim onu sevdiimi söylemesi işte o an varya 0 yani içimdeki acı diildi öfke nefret bi anlık acı oldu evt ama anında sakın dedim şu an nefret edecek kaadr değer vermiyorum hatırlamıyorum bile ama ben ondan öcümü fazlasıyla aldım belki alamasaydım aklımın bi köşesinde bi hırs kalırdı hep bilemiycem :)

Back
X