Unutabilirmiyim bilmiyorum

loverain4

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
15
2
6
İstanbul
Merhaba.biz sevgilimle ayrılalı 3 gün oldu.9 aydır beraberdik yaklaşık.hem en iyi arkadaşım hem tek yanimdaki insan hem sevgilim herseyim oldu benim her şeyi bütün her şeyi birbirimizle paylastik kısacası birbirimizin herseyiydik bi o vardi o yetiyodu asktanda fazlasiydi bu olay beni cok etkiledi 3 gündür kendimde degilim .aslinda yasimda cok genç onunda etkisi var tabi ben 17 yasimdayim o 19 .kucuk kucuk tartismalardan buyudu hersey ve ayrildik ayrildigimizin 2.gunu cok hastaydi merak ettim sordum bana soguktu sanki beni hic merak etmemis gibiydi o bende haykırdım dusuncelerimi nefret ediyorum senden falan oda dedi tek duygusal sen degilsin icimde neler yasaniyo biliyomusun sen ben sana asıgım falan filan, ama bilmiyorum sanki tek acıyı ben çekiyorum gibi sanki hic sevilmemisim gibi. En onemlisi martta universite sinavim var ayrildigimizdan beri odaklanamiyorum .Ben coooook aşırı duygusal ve hassasım duygularimi cok net belli ederim o ise içinde yasar her şeyi daha hissiz gibi gorunur.3 günde 1,5 kilo verdim her gün agliyorum bir an,önce toparlamam silmem lazim kafamdan bilmiyorum ne yapmam lazım

Son düzenleme:
Bu süreci illa ki yaşayacaksın çoğu insan gibi.
Hastaneye yatırılacak ölçüde kendini kaybedenler bile oluyor ama zamanla anlayacaksın ki ne saçmalamış, boş yere harap etmişsin kendini. Güçlü durmaya çalışmak şart. Duramıyorsan da sabırla bu dönemin geçmesini bekleyeceksin. Geçiyor çünkü. Ondan emin ol.

Bu süreci illa ki yaşayacaksın çoğu insan gibi.
Hastaneye yatırılacak ölçüde kendini kaybedenler bile oluyor ama zamanla anlayacaksın ki ne saçmalamış, boş yere harap etmişsin kendini. Güçlü durmaya çalışmak şart. Duramıyorsan da sabırla bu dönemin geçmesini bekleyeceksin. Geçiyor çünkü. Ondan emin ol.

zaten su acinin bir gün biticegini bileyimde razıyım çekmeye.çok sagolun

amaaaan kimler kmleri sewiyorda terkediyor canım üzme kendini hayatına dewam et bak önünde güzel günler seni bekliyor sen sadece okuluna sınavına odaklan.. zordur tabi ama geçecek inan.. sonra ayy ben buna niye bu kadr üzülmüşüm diyeceksin... düşünme onu akışına bırak... daha yaşın küçük kimler gelir kimler geçer takmaa ....

amaaaan kimler kmleri sewiyorda terkediyor canım üzme kendini hayatına dewam et bak önünde güzel günler seni bekliyor sen sadece okuluna sınavına odaklan.. zordur tabi ama geçecek inan.. sonra ayy ben buna niye bu kadr üzülmüşüm diyeceksin... düşünme onu akışına bırak... daha yaşın küçük kimler gelir kimler geçer takmaa ....

sanirim haklisiniz hayat bir sekilde devam ediyor ondan once nasilsam ondan sonrada ayni devam etmeliyim sagolun

Cik gez dolas arkadaslarinla bulus kafani dagit..bu sebeple onu cok düsünmemis olursun

Öncelikle zor bi durum alisiliyo ve bitiyo baslarda özlem çok oluyo bende ayrilali 3 ay oldu başlarda bir saniye aklımdan çıkmıyordu habire agliyodum ama baktm zamanla hafifliyo tamamen aklımdan çıkardım demiyorum ama azaldi uzuntum yani ZAMAN baska care yok en iyi atlatma yollari hep mesgul olmak

Back
X