Merhaba.biz sevgilimle ayrılalı 3 gün oldu.9 aydır beraberdik yaklaşık.hem en iyi arkadaşım hem tek yanimdaki insan hem sevgilim herseyim oldu benim her şeyi bütün her şeyi birbirimizle paylastik kısacası birbirimizin herseyiydik bi o vardi o yetiyodu asktanda fazlasiydi bu olay beni cok etkiledi 3 gündür kendimde degilim .aslinda yasimda cok genç onunda etkisi var tabi ben 17 yasimdayim o 19 .kucuk kucuk tartismalardan buyudu hersey ve ayrildik ayrildigimizin 2.gunu cok hastaydi merak ettim sordum bana soguktu sanki beni hic merak etmemis gibiydi o bende haykırdım dusuncelerimi nefret ediyorum senden falan oda dedi tek duygusal sen degilsin icimde neler yasaniyo biliyomusun sen ben sana asıgım falan filan, ama bilmiyorum sanki tek acıyı ben çekiyorum gibi sanki hic sevilmemisim gibi. En onemlisi martta universite sinavim var ayrildigimizdan beri odaklanamiyorum .Ben coooook aşırı duygusal ve hassasım duygularimi cok net belli ederim o ise içinde yasar her şeyi daha hissiz gibi gorunur.3 günde 1,5 kilo verdim her gün agliyorum bir an,önce toparlamam silmem lazim kafamdan bilmiyorum ne yapmam lazım
Son düzenleme: