• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

unutamadığım arkadasim

setenaysetenay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
2.269
1.653
53
43
Biz lisedeyken 3 arkadaştik daha doğrusu dost.gercekten gerçek dostlardik yani.bu iki arkadaşımdan biri x biri y diyelim.y ile hala gorusuyoruz.zaten üniversiteyi de aynı şehirde okuduk.baska sehirlere atandik.orda da sürekli eşlerimizle baraber birbirimize gittik kaldik.su an 34 yasindayız.19 yıldır ayrilmadik.artik ayni şehirde yasiyoruz.kardes gibiyiz.cocuklarimiz kuzen gibi oldu.her zor animizda birbirimizin yanindayiz.ama x olan diğer arkadaşımız liseden sonra başka bir şehirde üniversiteyi kazandı ailesi de taşındı gitti.birkac yıl sürekli telde konuştuk.ayni dostluk devam ediyordu.lisedeyken bir sevgilisi vardı cok severdi onu. ayrı sehirlere düşünce zamanla ayrıldılar.s onra bu arkadaşımız biriyle tanıştı okul bitince de evlendiler aramaz olduk birbirimizi .birkaç ayda bir konuşuyorduk.bize dayanamayıp o eski sevgilisini soruyordu falan,biz de söylüyorduk birşeyler.s onra hiç aramaz oldu.ama face de arkadasiz.ben bazen onu sohbette görünce birşeyler yaziyordum o zaman konuşuyorduk.o kadar samimi oluyordu ki.siz gorusuyorsunuz ya nasıl sanslisiniz burnumda tutuyorsunuz falan diyordu.sizi düşününce ağlamak geliyor icimden bir kere gorsem yeter diyordu.ama ben konuşmadan o durup dururken hiç yazmıyordu bana.ben de bir karar aldım hiç yazmiycam diye.2 senedir falan hiç yazmiyorum.o da yazmiyor.gelin gorun ki deli gibi özledim.s açma gelir size belki.ruyalarima giriyor.diger arkadaşım da aynı şekilde.o da hep rüyasında goruyor.ikimiz bir araya geldik mi durmadan ondan bahsediyoruz.arkadasim diyor ki bence biz ona sevgilisini hatırlatıyoruz kendine yeni bir sayfa açtı sonuçta onu dusunmek istemiyor.evlendigi kişiyi buldu bulali bizi aramaz oldu zaten.ama hiç mi ozlemiyor ya bizim gibi.gecen rüyamda onu gordum ağlayarak uyandım.bu gece de onu gordum onun etkisiyle yaziyorum.ruyamda diğer arkadaşla beraberlermis. beni çağırıyorlar gidemiyorum bir türlü sonra çıkıyorum arkadaşım diyor ki boşuna cikmissin gitti zaten diyor .nasıl üzülüyorum.hep rüyalarım böyle.a ma aramayı da gururuna yediremiyorum o aramıyor ozlese arardi diyorum.ne saçma ya bir arkadaş unutulmaz mi

Belki eşi arkadasinizin eski sevgilisinin sizi tanidigini bildigi icin sizinle gorusmenizi istemiyordur.

Buraz karisik oldu ama k.bakmayin. malesef benimde böyle bir arkadasim var edim istemiyor gorusmemi bende mutlulugum icin malesef gorusmuyorum.

Biz lisedeyken 3 arkadaştik daha doğrusu dost.gercekten gerçek dostlardik yani.bu iki arkadaşımdan biri x biri y diyelim.y ile hala gorusuyoruz.zaten üniversiteyi de aynı şehirde okuduk.baska sehirlere atandik.orda da sürekli eşlerimizle baraber birbirimize gittik kaldik.su an 34 yasindayız.19 yıldır ayrilmadik.artik ayni şehirde yasiyoruz.kardes gibiyiz.cocuklarimiz kuzen gibi oldu.her zor animizda birbirimizin yanindayiz.ama x olan diğer arkadaşımız liseden sonra başka bir şehirde üniversiteyi kazandı ailesi de taşındı gitti.birkac yıl sürekli telde konuştuk.ayni dostluk devam ediyordu.lisedeyken bir sevgilisi vardı cok severdi onu. ayrı sehirlere düşünce zamanla ayrıldılar.s onra bu arkadaşımız biriyle tanıştı okul bitince de evlendiler aramaz olduk birbirimizi .birkaç ayda bir konuşuyorduk.bize dayanamayıp o eski sevgilisini soruyordu falan,biz de söylüyorduk birşeyler.s onra hiç aramaz oldu.ama face de arkadasiz.ben bazen onu sohbette görünce birşeyler yaziyordum o zaman konuşuyorduk.o kadar samimi oluyordu ki.siz gorusuyorsunuz ya nasıl sanslisiniz burnumda tutuyorsunuz falan diyordu.sizi düşününce ağlamak geliyor icimden bir kere gorsem yeter diyordu.ama ben konuşmadan o durup dururken hiç yazmıyordu bana.ben de bir karar aldım hiç yazmiycam diye.2 senedir falan hiç yazmiyorum.o da yazmiyor.gelin gorun ki deli gibi özledim.s açma gelir size belki.ruyalarima giriyor.diger arkadaşım da aynı şekilde.o da hep rüyasında goruyor.ikimiz bir araya geldik mi durmadan ondan bahsediyoruz.arkadasim diyor ki bence biz ona sevgilisini hatırlatıyoruz kendine yeni bir sayfa açtı sonuçta onu dusunmek istemiyor.evlendigi kişiyi buldu bulali bizi aramaz oldu zaten.ama hiç mi ozlemiyor ya bizim gibi.gecen rüyamda onu gordum ağlayarak uyandım.bu gece de onu gordum onun etkisiyle yaziyorum.ruyamda diğer arkadaşla beraberlermis. beni çağırıyorlar gidemiyorum bir türlü sonra çıkıyorum arkadaşım diyor ki boşuna cikmissin gitti zaten diyor .nasıl üzülüyorum.hep rüyalarım böyle.a ma aramayı da gururuna yediremiyorum o aramıyor ozlese arardi diyorum.ne saçma ya bir arkadaş unutulmaz mi

Kesinlikle arayin. O kadar rüyaya dayanamazdim. Ben de kimseyi arayip sormuyorum. Dediginizi uyguladim. Kimse yazmadi. Yillar gecti hala biri cikip nasilsin demedi :D dogru mesafeyi buldum. Ama cok özlüyorum ben de

Belki eşi arkadasinizin eski sevgilisinin sizi tanidigini bildigi icin sizinle gorusmenizi istemiyordur.

Buraz karisik oldu ama k.bakmayin. malesef benimde böyle bir arkadasim var edim istemiyor gorusmemi bende mutlulugum icin malesef gorusmuyorum.
onu da dusundum.belki eşinin kızdigini da bize soyleyemiyordur diye.keske oyle olsa

Senin gibi bi arkadaşım olsun isterdim.Bence sen çok iyi cok temiz bir insansın,nedense çok etkilendim yazdıklarindan...Hep böyle kal...
çok sağol canım.dostluk o kadar önemli ki benim için.insanin ailesi zaten yanında ama dost ayrı bir güzellik hayatta

Kesinlikle arayin. O kadar rüyaya dayanamazdim. Ben de kimseyi arayip sormuyorum. Dediginizi uyguladim. Kimse yazmadi. Yillar gecti hala biri cikip nasilsin demedi :KK70: dogru mesafeyi buldum. Ama cok özlüyorum ben de
nerdeyse rüyaların hatrına ariycam artık.ama işte bana deli der gibi geliyor.eger bizi unuttuysa tabi.ruyalarimi anlatsam sasarsiniz

Bence y ile görüşmeye devam edin
X sevgilisini hatırlattığı sizinle görüşmeme ihtimali Yok bence canı istese oda sizi özlese arar sorar
Gerçek dost değilmiş demek ki sizin gibi değer vermiyor
Boşverin hayatınıza bakın:)

Benimde lisedeyken 3 kişilik bir grubumuz vardı. Okul bitince biriyle hiç görüşemez olduk. İşi yüzsüzlüğe defalarca vurup aradık, buluşalım dedik ama o hep erteledi. En sonunda doğum gününden doğum gününe konuşuyoruz. Sosyal medyada ekliyiz her şeyimizi beğeniriz ama artık görüşmüyoruz. O demekki böyle mutlu diye düşünüp kararına saygı duymaya başladık artık.

Arkadaşınız başka şehirdeyse y arkadaşınızla anlaşıp bulunduğu şehre gidin. Madem çok özlediniz, rüyalarınıza giriyor gururu bir kenara bırakın ve gidin görüşün. İçinizde bir yara olarak kalmasın.

Bence y ile görüşmeye devam edin
X sevgilisini hatırlattığı sizinle görüşmeme ihtimali Yok bence canı istese oda sizi özlese arar sorar
Gerçek dost değilmiş demek ki sizin gibi değer vermiyor
Boşverin hayatınıza bakın:)
Gerçek bu galiba ben de buna uzulmemeyi bir türlü beceremiyorum.niye takiyorum ki bu kadar.unut gitsin değil mi ama olmuyor.mesela bir sorunum oluyor ona anlatmayı özlüyorum dertlestigim günleri arıyorum.3 umuzun eğlendiği günleri özlüyorum.diger arkadasimla hep bunları konuşup duruyoruz.biz de fazla duygusaliz belki

Benimde lisedeyken 3 kişilik bir grubumuz vardı. Okul bitince biriyle hiç görüşemez olduk. İşi yüzsüzlüğe defalarca vurup aradık, buluşalım dedik ama o hep erteledi. En sonunda doğum gününden doğum gününe konuşuyoruz. Sosyal medyada ekliyiz her şeyimizi beğeniriz ama artık görüşmüyoruz. O demekki böyle mutlu diye düşünüp kararına saygı duymaya başladık artık.

Arkadaşınız başka şehirdeyse y arkadaşınızla anlaşıp bulunduğu şehre gidin. Madem çok özlediniz, rüyalarınıza giriyor gururu bir kenara bırakın ve gidin görüşün. İçinizde bir yara olarak kalmasın.
İşte hem eşinin istememe ihtimalini düşünmemiz hem de işte gurur yapıp yapamıyoruz.aslinda onun istemedigini dusunmesem gitmeyi geçtim bir ararim en azından bu gidişle ariycam sanki

İşte hem eşinin istememe ihtimalini düşünmemiz hem de işte gurur yapıp yapamıyoruz.aslinda onun istemedigini dusunmesem gitmeyi geçtim bir ararim en azından bu gidişle ariycam sanki

Çok zor bir durum başıma geldiğinden anlayabiliyorum ama ne diyeyim ama dilerseniz arayın içinizi dökün bakalım onun verdiği tepkiye göre de gider buluşursunuz.

Gerçek bu galiba ben de buna uzulmemeyi bir türlü beceremiyorum.niye takiyorum ki bu kadar.unut gitsin değil mi ama olmuyor.mesela bir sorunum oluyor ona anlatmayı özlüyorum dertlestigim günleri arıyorum.3 umuzun eğlendiği günleri özlüyorum.diger arkadasimla hep bunları konuşup duruyoruz.biz de fazla duygusaliz belki
Anlıyorum seni canım dostluğa bende çok önem veririm
Ama baktım Benim verdiğim değer verilmiyor yol verdim sende öyle yap daha mutlu olursun :)

çok sağol canım.dostluk o kadar önemli ki benim için.insanin ailesi zaten yanında ama dost ayrı bir güzellik hayatta[/QUOTE]
Gercekten cok onemli. Benimde canım dediğim biri vardı 5 sene oldu gorusmuyoruz.. Ne teli var ne başka birseyi hep Rüyalarımda görüyorum onu. Coookkkkķ özledim keşke yanımda olsa omuzunda ağlasamm....:KK42: :KK42:

Belki de yeni dostlar edindi ve size ihtiyacı kalmadı

Onun özlemini duymak yerine görüştüğünüz dostunuza sıkı sıkı sarılın

Liseden bu yana dost kalmanız çok güzel

Benim bebeklik arkadaşım dediğim en iyi arkadaşım evlendikten sonra ne aradı ne sordu

Arada işi düşünce yazar artık hiç cevaplamıyorum

Arkadas olmak kolay ama arkadaş kalmak zor

Belki de yeni dostlar edindi ve size ihtiyacı kalmadı

Onun özlemini duymak yerine görüştüğünüz dostunuza sıkı sıkı sarılın

Liseden bu yana dost kalmanız çok güzel

Benim bebeklik arkadaşım dediğim en iyi arkadaşım evlendikten sonra ne aradı ne sordu

Arada işi düşünce yazar artık hiç cevaplamıyorum

Arkadas olmak kolay ama arkadaş kalmak zor
Zaten face de yorumlarını görüyorum birilerine bir de kiskaniyorum:KK53:manyak miyim neyim.ama çok şey paylaştık ya.tabi o arkadasimi kaybetmem.bir ara eşim başka bir şehirde universiteye girecek oldu ikimiz de bunalıma girdik.olmayinca diyor ki arkadaşın eşi ,olsaydi ben bunu burda zaptedemezdim valla .

Arayın burada anlattığınız gibi özleminizi anlatın arkadaşınıza siteminizi de belli edin senin aramanı beklicem diyin yine aramazsa artık rüyalarınızda da yer edinemicektir

Arayın burada anlattığınız gibi özleminizi anlatın arkadaşınıza siteminizi de belli edin senin aramanı beklicem diyin yine aramazsa artık rüyalarınızda da yer edinemicektir
Aslında her aradigimizda sitem ediyorduk zaten.hep ara konusalim mutlaka diyordum.o da tamam dese de yine konuşamıyorduk doğru duzgun

Benim de zaman zaman soğukluk girmiş olan unutamadığım 2-3 dostum var. Başkaları sıradan ama onlar o kadar farklı ki.
Bence hiç düşünmeyin arayın, bir daha kolay kolay bulunmuyor böylesi arkadaşlar.

Benimde bir arkadaşım vardı lisede o kadar çok severdim güvenirdim her şeyi ona anlatırdım ve böyle bir arkadaşı bir daha asla bulamayacağımı düşünürdüm sonra fark ettim bana asla saygısı yoktu.
Hiçbir düşünceme saygısı yoktu. Hep o haklıydı onun dedikleri olmalıydı, halden de anlamazdı. Bende onun bencilliği üzerine arkadaşlığımı bitirdim hiç bir şey söylemeden sadece görüşmeyi kestim.
Lise bitti sonra çok pişman oldum onu çok özlediğimi fark ettim, çevrem de hiç arkadaşımın olmadığını anladım.
Sonra görüşmek için bir iki adım attım aradım konuştuk, baktım hala aynı kararlarıma saygısı yok hep olumsuz konuşuyor onun hedefleri onun düşünceleri derken tekrar anladım görüşmek istemediğimi.
Dost değilmiş. Ama eksikliğini hissediyorum çünkü hiç bir zaman o benim en yakın arkadaşım dostum diyebileceğim kimse olmadı ondan sonra..
Konunu okuyunca yazmak istedim, Hala daha söylerim üzülerek acaba hiç dostum olmayacak mı diye :KK43:

Back
X