- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
- Konu Sahibi setenaysetenay
Biz lisedeyken 3 arkadaştik daha doğrusu dost.gercekten gerçek dostlardik yani.bu iki arkadaşımdan biri x biri y diyelim.y ile hala gorusuyoruz.zaten üniversiteyi de aynı şehirde okuduk.baska sehirlere atandik.orda da sürekli eşlerimizle baraber birbirimize gittik kaldik.su an 34 yasindayız.19 yıldır ayrilmadik.artik ayni şehirde yasiyoruz.kardes gibiyiz.cocuklarimiz kuzen gibi oldu.her zor animizda birbirimizin yanindayiz.ama x olan diğer arkadaşımız liseden sonra başka bir şehirde üniversiteyi kazandı ailesi de taşındı gitti.birkac yıl sürekli telde konuştuk.ayni dostluk devam ediyordu.lisedeyken bir sevgilisi vardı cok severdi onu. ayrı sehirlere düşünce zamanla ayrıldılar.s onra bu arkadaşımız biriyle tanıştı okul bitince de evlendiler aramaz olduk birbirimizi .birkaç ayda bir konuşuyorduk.bize dayanamayıp o eski sevgilisini soruyordu falan,biz de söylüyorduk birşeyler.s onra hiç aramaz oldu.ama face de arkadasiz.ben bazen onu sohbette görünce birşeyler yaziyordum o zaman konuşuyorduk.o kadar samimi oluyordu ki.siz gorusuyorsunuz ya nasıl sanslisiniz burnumda tutuyorsunuz falan diyordu.sizi düşününce ağlamak geliyor icimden bir kere gorsem yeter diyordu.ama ben konuşmadan o durup dururken hiç yazmıyordu bana.ben de bir karar aldım hiç yazmiycam diye.2 senedir falan hiç yazmiyorum.o da yazmiyor.gelin gorun ki deli gibi özledim.s açma gelir size belki.ruyalarima giriyor.diger arkadaşım da aynı şekilde.o da hep rüyasında goruyor.ikimiz bir araya geldik mi durmadan ondan bahsediyoruz.arkadasim diyor ki bence biz ona sevgilisini hatırlatıyoruz kendine yeni bir sayfa açtı sonuçta onu dusunmek istemiyor.evlendigi kişiyi buldu bulali bizi aramaz oldu zaten.ama hiç mi ozlemiyor ya bizim gibi.gecen rüyamda onu gordum ağlayarak uyandım.bu gece de onu gordum onun etkisiyle yaziyorum.ruyamda diğer arkadaşla beraberlermis. beni çağırıyorlar gidemiyorum bir türlü sonra çıkıyorum arkadaşım diyor ki boşuna cikmissin gitti zaten diyor .nasıl üzülüyorum.hep rüyalarım böyle.a ma aramayı da gururuna yediremiyorum o aramıyor ozlese arardi diyorum.ne saçma ya bir arkadaş unutulmaz mi