Merhaba kendimi o kadar kötü hissediyorum ki belki sizde benim gibi yada benzer şeyler yaşadınız o yüzden içimi dökmek bi çözüm yolu bulmak istedim beni çok seven bi üzerime titreyen her zaman hayallerimi süsleyen o kişi sevgilim oldu ama onun arkadaş grubunda da benim grubumda da bizim beraber olmamızı istemeyen kişişer vardı en yakın arkadaşım hep bana sen ona nasıl güveneceksin o sorumsuzun biri hayatında çok kız geçmiş senden gelip geçiceksin derdi baştan umursamadım ama kafAmı karıştırmaya yetti ve ayrılmak istedim şimdi keşke onu onunla yargılasaydım diyorum ah işte benim saf kafam defalarca barışmak istedi geri dönmedim aradan bi yıl kadar zaman geçti sevgilisi olduğunu öğrendim işte o zaman onu kaybettiğim dank etti benimle olan bütün hayalleri onunla yaşıyo öyle zoruma gidiyo ki bi ara ayrıldılar msj attım onu özlediğimi söyledim geç kaldığımı ima etti bi msjımla yüzünde güller açan adamın artık umrunda bile değilim.. hiç aklımdan çıkmıyo o benim ilk aşkım ama elimden bişey gelmiyo onu unutmak istiyorum arkadaşlar bunu nasıl başarıcam bana akıl verin..