Unutamadigim o bakislar..

Sadıç bayağı malın önde gideniymiş, eşinize söyleyin arkadaşlığı kessin, yarın öbür gün doğum yaptığınızda hastaneye kimleri getirir Allah bilir.

O bayana üzüldüm nedense kim bilir Nasıl canı yandı... Siz de kafaya takmayın Allah Mutlu etsin

esın dogru soyluyordur
o sadıc denen arkadasın ısguzarlıgıyla o karsıda salya sumuk aglak aglak gezen kadının terbıyesızlıgı senı germesın
mutlulugunuz daım olsun

8 ay olmuş.
Çok şükür mutlusunuz da.
Neden hala düşünüp, takılıyorsunuz?
Farkında değilsinizdir ama içten içe içinizde bu takıntılık büyüyecek ve sorun haline getireceksiniz.
Biran önce onu düşünmeyi bırakın.
Olan olmuş bitmiş.
Eşiniz açıklamasını da yapmış.
Huzurunuz kaçmasın.

Üstünden aylar geçmiş, eşiniz o sadıçla konuşmuyormuş zaten hiç dertsiz başınıza dert almayın. Kadına üzüldüm ben de ama eşiniz sizi seviyor ki sizinle evlenmiş. Belki eski sevgilisidir ama eşinizin zaten onunla bir ilgisi kalmamış kurcalayıp hayatı zehir etmenize ne gerek var. Şu zamanlarınızın tadını çıkarın

Ben kadına ilkte üzülür gibi oldum ama sonra siz karşılarına geçip ağladığını göstermeye çalışıyordu diyene kadar..Hiç masumca bulmadım eski sevgilisi bile olsa niye herkesin içinde böyle bir şey yapıp kendini küçük düşürür ki bi kadın. Siz de boşverin her ne olmuşsa olmuş bir sorun yok ki eşiniz kapatmış üstünü.

merak ettim de memleket adana mı , adana da hep düğünden sonrağa yemeğe giderler de

o gun konuyu kapattik hic acmadik zaten ama o bakislarida unutamiyorm en ozel en guzel gunumde keske hic bilmeseydim gormeseydm.
Keşke görmeseymişsin öyle birşeyi eminim ömür boyu hatırlayacaksın. Allah o sadıcı napmasın emi niye böyle birşey yaparki. Artık 8 ay olmuş evleneli bir daha konusunu açma bence.

Keşke görmeseymişsin öyle birşeyi eminim ömür boyu hatırlayacaksın. Allah o sadıcı napmasın emi niye böyle birşey yaparki. Artık 8 ay olmuş evleneli bir daha konusunu açma bence.
acmiyorm zaten ileriye bakiyorm simdi iyiyz cok sukur buraya yazmak iyi geliyor bu yuzden yazip rahatlamak istedm.

iki şekilde düşünelim.
birincisi kadın platonik yada aralarında birşey geçti diyelim. gelinle damadın yanına gelip karşısına geçip ağlamak ne kadar ezikçe ve saçma.sanki o ağlayınca damat vazgeçecek. salağın biri de geç.
ikincisi eşinin kadına aşk meşk konusunda haksızlık yaptığını ve kadının eşine vicdanına ders vermek için böyle birşey yaptığını düşünelim. vicdanı bir dersse onlar aralarında hesaplaşmıştır. bu durumda da eşin yine kadının kollarına atlamaz.
tam tersi bu duruma sevinmelisin çünkü kadın senin eşinin artık ona ait olamayacağını çok iyi biliyor. kısaca her iki şekilde de seni rahatsız edecek bir durum olmamalı. yaşanması gerekliymiş yaşanmış, olmuş bitmiş konu kapanmış, sen hala takıntılardasın.

Yaptığı doğru olmadığı gibi pek masum gelmedi bana. Gidip evinde ağlasın insanların en mutlu gününü neden zehir ediyor ki? Resmen dikkat çekip huzur bozmuş.
Kim bilir o kadina ne acilar cektirdi o adam. Abla hikayesini saf kadinlar yutar. Belli ki iliskileri oldu uzun sure. Bi anlamda kullandi atti diyelim sen anla adini.

Kadincagiz bir saygisizlik yapmamis, hakaret etmemis, kendince aglamis sadece. O ani yasamak istemis acisiyla yuzlesmis o gece hislerine teslim olmus.

Adam esini korumak istiyoduysa o mekana hic sokmasaymis. Adamin arkadasi veriyor mekanin adini. Daha arabada biliyo durumu. Baska yere gitselermis o zaman. Yine adamin sucu. Iki kadini da uzmus bile bile

Son düzenleme:
Kadının nereye gideceklerini öğrenmeye çalışması falan bana pek normal gelmedi. Üzülür illa ki ama gelinin me suçu var ki nunu gözüne sokarcasına ilk gecelerini mahvetmiş. Düğün olmadan bir şekilde ulaşsa yine neyse diyeceğim.
Adam zaten bariz yaşan söylemiş o kesin de, kadının yaptığı hiç hoş değil.
Gelinin yerine koysana bi kendini

Gelinin yerine kendimi koysam, illa suclu bulacaksam, kadini degil kocami suclardim iste. Gayet acik mesajlarim. Arabada biliyo kadinin orada olacagini, goturmeyecekti o mekana. Kadin adamin arkadasinin onayiyla gelmis oraya.

Kadinin yerinde olsam, beni terk edip evlenen adamin dugun gunu onu gormek isteyecegimi sanmiyorum. Ama bazen insan duygularinin esiri olur, engel olamaz kendine, saglikli zihinle yapilmayacak seyler yapar. Asktan ve acidan gozu donen bi kadin cikmisti karsima evet. Benim adama da bana da hakaret etmedi. Duygularini anlatti. Aglamamak icin dudaklarimi isirdigimi hatirliyorum. Kadin uzuluyor ve elimden bi sey gelmiyor diye uzulmustum sadece.

Bu konuda kadin evliymis konu sahibi onu konuda yazmiyor ilerleyen mesajlarda yaziyor. Evli oldugu dogruysa kadinin yaptigi etik degil. Yalansa yukardaki yazdiklarim gecerli. Esinin ya da gorumcesinin uydurdugu yalan da olabilir bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…