• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutamadigim o bakislar..

Atike91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
53
41
3
33
Arkadaslar sizlere dugun gunu basima gelen bir olayi anlatmak istiyorm. Dugun gunu esimin yasadigi yerdeki adetlere gore hersey bittikten sonra sadic gelinle damadi yemege goturur velhasil hersey normal dugun bitti aksam oldu arabamiza bindik yemege gidiyoruz ama bi tuhaflik oldugunu arabadayken anlamaya basladm esim sadica bunu niye yaptn diye kizip duruyor ben ne oldu diyince bana bisey soylemiyor sonra yemek yecegimz mekana geldik ben gelinligimle girerken biraz zorlandm ama iceri girer girmez bir bayanin bana ve esime olan bakislari dikkatimi cekti heralde gelinim ya ondan bakiyor diye dusundm masamiza gectk yemege basliycaz ama esim tuhaf bir sıkinti icinde biran once gitmek istiyor bende saf halimle herkes bize bakiyor ondan diye dusundm bi yandan da tuhaf olan biseyler vardi o bayan surekli masa degistiriyor bi karsimiza geciyor bi yan masamiza bi yandanda agliyor elinde pecete gozler yas icinde neyse hersey bitti masadan kalktk mekandan ayrilacaz o kiz cikistaki masaya gecmis tam biz gecerken gozyaslari icinde mutluluklar dedi bize esimde tesekkurler dedi ve arabaya gectik. Tabi salak degiliz anladm biseyler dondugunu evimize gectk bas basa kaldik benim suratm 5karis anladi sordu neyin var direk o kiz kimdi ? Diye sordm. Bana tek yaptigi aciklama ben o kiza hep abla derdim ama kendinin gonlu varmis bende zaten ogrendikten sonra uzak durdum hep evlenecegimi ogrenince sadici olan arkadasi aramiz israrla yemek yecegimz mekani sormus son kez gormek istemis esimi.. Ben o gun bu cevaba tatmin olmadm ama inanmaktan baska elimden ne gelir o kizin aglamasi gozlerini hic unutmuyorm suan 8ay oldu evleneli gayet iyiyz Allaha sukur ama o gunude hic unutamiyorm..

E adam sizle evlenmiş işte doğru demiştir bence kafanıza takıp güzel giden evliliği bozmayın
o gun konuyu kapattik hic acmadik zaten ama o bakislarida unutamiyorm en ozel en guzel gunumde keske hic bilmeseydim gormeseydm.

Konu Fake gibi. Polisiye gibi anlatmışsın. Gerçekse şayet amacın ne? Ne yapalım yani? Geçmiş, gitmiş.
nedem bana ait olamayn biseyi yazma geregi duyayim ki sadece dertlesmek kimseye anlatamadm icimde kalani yazmak kurtulmak istedm .

Kadına üzüldüm ya. Ben olsam heralde gidip yanında eşiyle görüp kendime eziyet çektirmek istemezdim.

Eşin eğer bi yalan söylediyse, çok çok o kişi eski sevgilisidir. Abla dediği biri değil de eski sevgilidir yani bundan başka bi şey olamaz.

Önemli de değil zaten. Sizi seçmiş, sizinle evlenmiş, unutun gitsin.

Bu arada o sadıç her kimse çok sık görüşmeyin karı koca. O sadıcın yaptığını da çok yanlış buldum.

Ne demek yemek yiyeceğiniz mekanı söylemek ya ne yanlış bi hareket.

Hem size saygısızlık yapmış, hem de eşinizin ağız tadıyla yemek yemesini engellemiş, en özel gününüzde size böyle bi anı yaşatması çok hadsizce geldi bana.

Ama şuna da takıldım, madem eşiniz arabadayken öğrenmiş durumu, neden başka bi mekana gitmediniz o zaman? Eşinizin de öğrenince mekanı değiştirmesi gerekirdi bence. Sadıcın yaptığını da boşa çıkarmış olurdu en azından.

Ben olsam o sadıcı arar ağzıma geleni sayardım, haddini bildirirdim.

Ayrıca eşime söylerdim ve onunla mesafeli olmasını sağlardım. ''bize yaptığı saygısızlığı unutamıyorum'' diye saydırırdım lafları.

Neyse, çok takılıp huzurunuzu kaçırmayın yine de.

O kadın da inşallah mutluluğu bulur, acısını unutur.

Kadına üzüldüm ya. Ben olsam heralde gidip yanında eşiyle görüp kendime eziyet çektirmek istemezdim.

Eşin eğer bi yalan söylediyse, çok çok o kişi eski sevgilisidir. Abla dediği biri değil de eski sevgilidir yani bundan başka bi şey olamaz.

Bu arada o sadıç her kimse çok sık görüşmeyin karı koca. O sadıcın yaptığını da çok yanlış buldum.

Hem size saygısızlık yapmış, hem de eşinizin ağız tadıyla yemek yemesini engellemiş, en özel gününüzde size böyle bi anı yaşatması çok hadsizce geldi bana.

Ama şuna da takıldım, madem eşiniz arabadayken öğrenmiş durumu, neden başka bi mekana gitmediniz o zaman? Eşinizin de öğrenince mekanı değiştirmesi gerekirdi bence. Sadıcın yaptığını da boşa çıkarmış olurdu en azından.

Ayrıca eşime söylerdim ve onunla mesafeli olmasını sağlardım. ''bize yaptığı saygısızlığı unutamıyorum'' diye saydırırdım lafları.

Belki özel bi mekan olduğu için hani rezerve edilmiştir iptal edememiştir . Yani kadında karşılarına geçip geçip ağlıyormuş kendisini göstermek istiyor yani . Ben platonik olsam geçerim bi köşeye takarım güneş gözlüklerini , adamın beni görmesine ne gerek var kendi kendime ağlarım .
Sonradan da mutluluklar demiş, yaşanmışlık var muhtemelen ama bence de çok önemli değil

Kadin bi sey yapmamis ki duygusunu yasamis, o bakisi unutamiyosan duygusunun gercekligindendir. Insallah cok mutlu olur
Yaptığı doğru olmadığı gibi pek masum gelmedi bana. Gidip evinde ağlasın insanların en mutlu gününü neden zehir ediyor ki? Resmen dikkat çekip huzur bozmuş.

Kalbini bozma ,geçmiş gitmiş .
Ama kafama takılan şu ,muhtemelen eşiniz bekarken bu bayanla birseyler yaşamış .
Durup dururken karşılıksız gönül kaymasıyla böyle hüngür hüngür aglayacagini sanmiyorum.birseyler yaşanmış gecmiste belli ki.ama önemli degil bunun pesine düşmeyin .evliliginize odaklanin siz.sadıc ne hakla böyle birşeye kalkışıyor terbiyesiz

esime bunuda soyledm bile bile neden o mekana gittik dedim arkadasi rezerve etmis birde zaten o gunden beri benim sitemlerin sonucu gorusmuyor o sadicla ..

Kalbini bozma ,geçmiş gitmiş .
Ama kafama takılan şu ,muhtemelen eşiniz bekarken bu bayanla birseyler yaşamış .
Durup dururken karşılıksız gönül kaymasıyla böyle hüngür hüngür aglayacagini sanmiyorum.birseyler yaşanmış gecmiste belli ki.ama önemli degil bunun pesine düşmeyin .evliliginize odaklanin siz.sadıc ne hakla böyle birşeye kalkışıyor terbiyesiz
Adam zaten cok ahlaksiz ben sonradan ogrendm evli 5 cocugu var karisini aldatiyor kendi gozumlede gordum araba kullanirken aynu anda whatsapta birkac kadinla konusuyor cok sukur esim artk onunla gorusmuyor e dusunun yani karisini aldatan bi adamdan ne beklersiniz..

nedense okurken çok heyecanlandım ne olacak acaba diye.üzüldüm kadına

Ne olursa olsun hakkı yok senin o gününü mahvetmeye ! Özellikle gelmiş seninde eşininde o meçhul kadın kendisini fark etmenizi istemiş amaç huzurunu kaçırmak iyiki dahada ileri gitmemiş sende takma kafanı seni sevmiş kocan Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah amin canım

Ne olursa olsun hakkı yok senin o gününü mahvetmeye ! Özellikle gelmiş seninde eşininde o meçhul kadın kendisini fark etmenizi istemiş amaç huzurunu kaçırmak iyiki dahada ileri gitmemiş sende takma kafanı seni sevmiş kocan Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah amin canım
amin cnm sagol..

Bu ne yahu Allah aşkına görmek istese düğüne gelir kalabalıkta çaktırmadan bakardı, tutup sizin gözünüzün içine baka baka eşinize göstere göstere ağlayıp mekanda bir o masaya bir o masaya geçer mi? o saatte mekanda dolu olmaz dikkat çeker yani çok saçma. Tam film gibi olmuş. Elinde peçete ağlamalar falan. Sizinle evleniş daha ne hem yani olayı da söylemiş eee kafanıza taktığınız nedir hem olmuş bitmiş bir olay çok mu boşsunuz acaba bunlara takıyorsunuz.

Back
X