- 18 Aralık 2016
- 53
- 41
- 3
- 33
Arkadaslar sizlere dugun gunu basima gelen bir olayi anlatmak istiyorm. Dugun gunu esimin yasadigi yerdeki adetlere gore hersey bittikten sonra sadic gelinle damadi yemege goturur velhasil hersey normal dugun bitti aksam oldu arabamiza bindik yemege gidiyoruz ama bi tuhaflik oldugunu arabadayken anlamaya basladm esim sadica bunu niye yaptn diye kizip duruyor ben ne oldu diyince bana bisey soylemiyor sonra yemek yecegimz mekana geldik ben gelinligimle girerken biraz zorlandm ama iceri girer girmez bir bayanin bana ve esime olan bakislari dikkatimi cekti heralde gelinim ya ondan bakiyor diye dusundm masamiza gectk yemege basliycaz ama esim tuhaf bir sıkinti icinde biran once gitmek istiyor bende saf halimle herkes bize bakiyor ondan diye dusundm bi yandan da tuhaf olan biseyler vardi o bayan surekli masa degistiriyor bi karsimiza geciyor bi yan masamiza bi yandanda agliyor elinde pecete gozler yas icinde neyse hersey bitti masadan kalktk mekandan ayrilacaz o kiz cikistaki masaya gecmis tam biz gecerken gozyaslari icinde mutluluklar dedi bize esimde tesekkurler dedi ve arabaya gectik. Tabi salak degiliz anladm biseyler dondugunu evimize gectk bas basa kaldik benim suratm 5karis anladi sordu neyin var direk o kiz kimdi ? Diye sordm. Bana tek yaptigi aciklama ben o kiza hep abla derdim ama kendinin gonlu varmis bende zaten ogrendikten sonra uzak durdum hep evlenecegimi ogrenince sadici olan arkadasi aramiz israrla yemek yecegimz mekani sormus son kez gormek istemis esimi.. Ben o gun bu cevaba tatmin olmadm ama inanmaktan baska elimden ne gelir o kizin aglamasi gozlerini hic unutmuyorm suan 8ay oldu evleneli gayet iyiyz Allaha sukur ama o gunude hic unutamiyorm..