Unutamadığımız sürprizleri paylaşalım

incimnaz

CanArkadaşımÖzlüyorummm
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
3.602
30
66
İstanbul
Herkese selamlar , ben insanların özel günleri kutlamayı ve sürpriz yapmayı çok seven bir insanım , tabi banada sürpriz yapılmasını çok severim.
Devamlı sürprizler üretmekte bir süre sonra zorlaşıyor , burada bizim sevdiklerimize yaptığımız veya bize yapılan sürprizleri paylaşalımmı ne dersiniz kızlar , belkide bu konuda yardım almak isteyen birçok kişiye fikir vermiş oluruz
O zaman ilk sürpriz fikrini ben vereyim , bana yapılmış en mutlu olduğum sürprizlerden birini ev arkadaşım yapmıştı, , sevgilimden yeni ayrılmıştım çok ama çok üzgün bir dönemimdi bütün haftasonu ev arkadaşlarımla evden çıkmamıştık ve ben saatlerce evde gözyaşı dökmüştüm , neyse pazartesi geldi hep beraber kahvaltı yaptık onlar okula gitti bende giyinmek için odama gittim , birde baktım yatağımın üzeri kıpkırmızı güllerle kaplı ve çok anlamlı bir mektup yazılmıştı, mektupta arkadaşımın bana yazdığı sözlerle birden kendime gelmiştim , tüm üzüntüm gitmişti kısacası hayatımda hiç bu kadar mutlu olmamıştım belkide çok basit bir sürprizdi ama o kadar sevgi dolu ve içtendiki hiçbir zaman unutamam
Bir başkasıda şöyle ;Yoğun çalıştığım bir dönemdi, o zamanlar oğlumda küçüktü koşturmaktan bazen uyumaya zamanım olmadığı oluyordu , birgün eşim bana sürpriz yapmak için işten izin alıp eve gelmiş heryeri silmiş süpürmüş , dışarıdan yemek getirtmiş masayı kurmuştu ve tekrar evden çıkmış oğlanı kreşe alamaya gitmiş (normalde işten dönerken oğlumuzu o kreşten alırdı) bende o gün işten çıkıp bitkin bir halde tıklım tıkış otobüste evde neler yapacağımı düşünerek eve kadar geldim kapıyı açtım içeri gitmemle gözlerime inanamadım sanki dünyalar benim olmuştu
benden şimdilik bu kadar eğer sizlerde lütuf edip paylaşımlar yaparsanız bende yaptığım diğer sürprizleri paylaşırım :16::12:

demekki bu sitedeki bayanlara sürpriz yapılmıyor veya ben pek popüler bir üye olmadığım için kimse bir şey yazma gereği bile duymamış

demekki bu sitedeki bayanlara sürpriz yapılmıyor veya ben pek popüler bir üye olmadığım için kimse bir şey yazma gereği bile duymamış

valla canım 8senelik ilişkimin son 3 yılı evlilikle geçti 10dakikadır düşünüyorum ama süpriz kelimesine dair bi şey hatırlamıyorum yani senin popülerliğinle alakası yok benin adam sanırım benim adam süprizleri sevmiyor

valla canım 8senelik ilişkimin son 3 yılı evlilikle geçti 10dakikadır düşünüyorum ama süpriz kelimesine dair bi şey hatırlamıyorum yani senin popülerliğinle alakası yok benin adam sanırım benim adam süprizleri sevmiyor

Aslında adamlar evlendikten sonra elde etmeinin verdiği rahatlıklar sürpriz müpriz hiçbirşeyi önemsemiyor
belki sen ona bu sevgililer gününde bir sürpriz yaparsın bakarsın adamın hoşuna gider oda sana sürprizler yapmaya başlar

srprz neden se cou kadın sevmıo ama bn cok severım unutamadgm bı kac suprz v ar pylasmk ıstıorm ıznınle
en buyuk sprz askerdn donusydu bnm haberm yoktu o askerdeyn tam bı ev kusuydum arkdsm o gun zorla dsarı cıkrdı bı magzada sevgılmle krsılastm bayılcktm nerdyse plnlsnms bseyddı bnm dısımda tabı :) :( :72:

sürprizler bana pahalı hediyelerden daha cazip ve anşamlı geliyor. ben eşime onun doğum gününün ilk saatinde yani gece 12 olduğunda 15-16 adet şişirdiğim balonları fırlatmıştım üzerine. rengarenk ve çok neşeli oldu. çocuk gibi sevincini unutamam

srprz neden se cou kadın sevmıo ama bn cok severım unutamadgm bı kac suprz v ar pylasmk ıstıorm ıznınle
en buyuk sprz askerdn donusydu bnm haberm yoktu o askerdeyn tam bı ev kusuydum arkdsm o gun zorla dsarı cıkrdı bı magzada sevgılmle krsılastm bayılcktm nerdyse plnlsnms bseyddı bnm dısımda tabı :) :( :72:

Canım izin vermeme ne gerek zaten paylaşmanız için topic açtım paylaşmandan mutlu olurum :16:
sevgilin çok güzel bir sürpriz yapmış çok hoş :nazar:

sürprizler bana pahalı hediyelerden daha cazip ve anşamlı geliyor. ben eşime onun doğum gününün ilk saatinde yani gece 12 olduğunda 15-16 adet şişirdiğim balonları fırlatmıştım üzerine. rengarenk ve çok neşeli oldu. çocuk gibi sevincini unutamam

bencede en güzel şey düşünülmek , değer görmek, sevilmek buda sadece parayla olmuyor , bende eşimle sevgiliyken yaşgününü günün ilk dakikasında mesaj atarak kutlamıştım çok hoşuna gitmişti

Canım izin vermeme ne gerek zaten paylaşmanız için topic açtım paylaşmandan mutlu olurum :16:
sevgilin çok güzel bir sürpriz yapmış çok hoş :nazar:

:) tesekkur ederım o yaptıgı ama cok tuhaftı cok kotu oldum basım döndu düşüyodum tuttular asker dönüşüydü bir yıl görmedim en paspal halimle çıktım onu karşımda görünce ayyyy neyse :S bı kerede şey yapmış konyada okudum ben oraya yurduma kocaman bi kutu göndermiş yine benim haberim yok kutunun içinde küçük notlar boyum kadar bi ayıcık ve bi köpek bi buket gül bide gülün içinde deniz kabukları deniz kabuklarının içinde ise yüzük vardı hediyelerim bunlar $04012012724.webp $PICT0017.webp $04012012724.webp $PICT0017.webp

:) tesekkur ederım o yaptıgı ama cok tuhaftı cok kotu oldum basım döndu düşüyodum tuttular asker dönüşüydü bir yıl görmedim en paspal halimle çıktım onu karşımda görünce ayyyy neyse :S bı kerede şey yapmış konyada okudum ben oraya yurduma kocaman bi kutu göndermiş yine benim haberim yok kutunun içinde küçük notlar boyum kadar bi ayıcık ve bi köpek bi buket gül bide gülün içinde deniz kabukları deniz kabuklarının içinde ise yüzük vardı hediyelerim bunlar Eki Görüntüle 623612 Eki Görüntüle 623613 Eki Görüntüle 623612 Eki Görüntüle 623613

Canım çok tatlılar maşALLAH mutluluğunuz daim olsun

Canım çok tatlılar maşALLAH mutluluğunuz daim olsun

iki kere paylasmısım .s tesekkr ederım norlde öküzün önde gidenidir ama arada aklına esince yapııyor böle şeyler çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canım allah senide çok mutlu etsin inşallah :38:

iki kere paylasmısım .s tesekkr ederım norlde öküzün önde gidenidir ama arada aklına esince yapııyor böle şeyler çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canım allah senide çok mutlu etsin inşallah :38:
Canım erkeklerin çoğu öyle ama :9: güzel dileklerin için bende teşekkür ederim

İlk ciddi kavgamızı etmiş hatta ayrılıktan bile bahsetmiştik.
Akşama son kez görüşelim diye sözleştik. Aslında suçlu olan bendim ama zeytinyağı gibi üste çıkma çabasındaydım açıkçası. :37:
Neyse yemek yemek için bir yere oturduk,ikimizde birbirimizin yüzüne bakmıyoruz yan yana oturduk o yüzden :27:
Yanında bir kutu var ama sanıyorum ki ona aldığım şeyleri getirdi ve kesinlikle bitirdi bizi :25:
Neyse en sonunda "Bizim yok olmamıza izin verme bunu oğlumuzun giymesi için izin ver annesi" türü ağzında bişeyler geveleyip kutudan mavi bebek ayakkabısı çıkarttı.
Sonuç mu? Tabi ki benim aynı anda gözlerimden boşalan yaşlar,onun gözyaşlarımdan ve salyalarımdan ıslanan omzu :27:

eşimle flört ediyorken, alışveriş merkezine gitmiştik, ben dedim ki saatlere bakalım
saat almak istiyorum dedim, tamam dedi girdik saatçiye denedim bir tanesini beğendim tamam bunu alayım derken
eşim öfff 1 saat oldu çık hadi sıkıldım, akşama kadar burda mı durcaz diye azarladı beni( ilk kez yaptı şok oldum)
1 hafta sonra sevgililer günüydü o saati almış yanında da kocaman bir çiçek yaptırmış, çok şaşırmıştım.
meğerse bilerek beni öyle azarlamış,saati görünce gözlerim dolmuştu:))

Akşama son kez görüşelim diye sözleştik. Aslında suçlu olan bendim ama zeytinyağı gibi üste çıkma çabasındaydım açıkçası. :37:
Neyse yemek yemek için bir yere oturduk,ikimizde birbirimizin yüzüne bakmıyoruz yan yana oturduk o yüzden :27:
Yanında bir kutu var ama sanıyorum ki ona aldığım şeyleri getirdi ve kesinlikle bitirdi bizi :25:
Neyse en sonunda "Bizim yok olmamıza izin verme bunu oğlumuzun giymesi için izin ver annesi" türü ağzında bişeyler geveleyip kutudan mavi bebek ayakkabısı çıkarttı.
Sonuç mu? Tabi ki benim aynı anda gözlerimden boşalan yaşlar,onun gözyaşlarımdan ve salyalarımdan ıslanan omzu :27:

Çok güzel bir sürpriz ve anı olmuş :nazar:

eşimle flört ediyorken, alışveriş merkezine gitmiştik, ben dedim ki saatlere bakalım
saat almak istiyorum dedim, tamam dedi girdik saatçiye denedim bir tanesini beğendim tamam bunu alayım derken
eşim öfff 1 saat oldu çık hadi sıkıldım, akşama kadar burda mı durcaz diye azarladı beni( ilk kez yaptı şok oldum)
1 hafta sonra sevgililer günüydü o saati almış yanında da kocaman bir çiçek yaptırmış, çok şaşırmıştım.
meğerse bilerek beni öyle azarlamış,saati görünce gözlerim dolmuştu:))

Çok romantik olmuş biran banada yapılsa dedim ALLAH mutluluğunuzu bozmasın
bebeğin kızmı erkekmi 9 ekim doğum tarihi yazısına takıldımda benimde oğlum 10 ekim doğumlu

uzun bi zaman oldu unutamayacağım sürprizler yaşayamayalı :31:

Çok romantik olmuş biran banada yapılsa dedim ALLAH mutluluğunuzu bozmasın
bebeğin kızmı erkekmi 9 ekim doğum tarihi yazısına takıldımda benimde oğlum 10 ekim doğumlu

sağol canım amin, bebeğimin cinsiyeti daha belli değil,çok küçük teyzesi:))
sizinde çocuğunuza Allah uzun ömür versin.

Romantizmin dibi :16: Kıskandım :76:

Back
X