Unutamadığımız sürprizleri paylaşalım

Ben biraz çiçek, yeşillik delisiyimdir.. :)
Doğum günümde, koskocaman bir sera kapatmış, çiçekçi gibi bir yerdi.. :)
Sofra kurmuş ama öyle gösterişli falan değil, peynirli zeytinli masa, domates falan kesmiş, ekmek kırmış.. :)
Sevdiğim çiçeklerin yapraklarına, köklerine falan minik ufak hediyeler yerleştirmiş. Yine öyle pahalı hediyeler değil, bir toka, minik çikolata, oje, anahtarlık falan, ufak boyutlu şeyler ama bi sürü. :))

Sonra ufak bir pasta yaptırmış, minnacık, benden 25-30 cm uzun bir ayıcığın kucağına oturmuş, ayıcığın boynuna da bir yüzük asmış..
Aldı getirdi günün sonunda.. :)
Çok çok mutlu olmuştum.. :))

Ben biraz çiçek, yeşillik delisiyimdir.. :)
Doğum günümde, koskocaman bir sera kapatmış, çiçekçi gibi bir yerdi.. :)
Sofra kurmuş ama öyle gösterişli falan değil, peynirli zeytinli masa, domates falan kesmiş, ekmek kırmış.. :)
Sevdiğim çiçeklerin yapraklarına, köklerine falan minik ufak hediyeler yerleştirmiş. Yine öyle pahalı hediyeler değil, bir toka, minik çikolata, oje, anahtarlık falan, ufak boyutlu şeyler ama bi sürü. :))

Sonra ufak bir pasta yaptırmış, minnacık, benden 25-30 cm uzun bir ayıcığın kucağına oturmuş, ayıcığın boynuna da bir yüzük asmış..
Aldı getirdi günün sonunda.. :)
Çok çok mutlu olmuştum.. :))

Mükemmel bir sürpriz olmuş keşke banada yapılsa diyebileceğim tarzda
canım çok mutlu olun ALLAH ayırmasın

İlk anneler günümdü eşime bir şey alma diye de söylemiştim.O gün arkadaşlarım vardı ve oturuyorduk.Zil çaldı çiçekçi gelmiş,kocaman bir gül buketi ve üstünde bir mücevher kutusu getirdi..Ben şok eşim çiçek göndermeyi sevmezdi (çiçekler solunca verilen para boşa gidiyor diye:1::1:)
Hemen arkadaşlarla mücevher kutusunu açtık içinden çok zarif bir bileklik çıkmıştı.Ardından üstündeki kartı okudum çok güzel şeyler yazıyordu ama eşimin yazısı değildi..Çiçekçiye söylemiş yazısı çirkin diye o yazmış.O yazıda ona ait olsaydı süper olurdu ama olsun çiçek göndermesi bile çok büyük bir gelişmeydi benim için...

İlk anneler günümdü eşime bir şey alma diye de söylemiştim.O gün arkadaşlarım vardı ve oturuyorduk.Zil çaldı çiçekçi gelmiş,kocaman bir gül buketi ve üstünde bir mücevher kutusu getirdi..Ben şok eşim çiçek göndermeyi sevmezdi (çiçekler solunca verilen para boşa gidiyor diye:1::1:)
Hemen arkadaşlarla mücevher kutusunu açtık içinden çok zarif bir bileklik çıkmıştı.Ardından üstündeki kartı okudum çok güzel şeyler yazıyordu ama eşimin yazısı değildi..Çiçekçiye söylemiş yazısı çirkin diye o yazmış.O yazıda ona ait olsaydı süper olurdu ama olsun çiçek göndermesi bile çok büyük bir gelişmeydi benim için...

olsun düşünmeside yeterli :nazar:

Doğum günümü bu yaşıma kadar kutlamamıştım,kutlamazdım da. Kimseden ne hediye beklerdim,ne de bir doğum günün kutlu olsun mesajı..
İstemem çünkü doğum günümden bir gün önce babam vefat etti. Hiçbir doğum günü kutlamalarına da gitmem.

Ama bir gün yani doğum günümde normal evde otururken kapı çalındı. Kargodan paket var dediler,imzamı attım aldım baktım..
"seni üzdüysem çok özür dilerim,ama sen benim miniğimsin hayatımın neşesisin" diye bir not sevgilimden.
Paketlerde de en sevdiğim yazarın kitapları,iki bilet,ve kendi eliyle yazmış olduğu mektuplar.. Hiç unutamam o günü..
Çok mutlu olmuştum,hüzünlensem biraz da üzülsem dahi içim içime sığmıyordu o gün:61:

19 yaşıma girdiğim doğum günümdü
babam pasta almış gelmişti aile arasında kutlamak için
annem dilimledi getirdi pastalarımızı
ben dilimimden bi parça aldım ağzıma bi baktım yüzük
az kalsın yutucaktım
ilk ve tek, tek taşımı babam almış meğer:5:

sözlümle aramızda 2,5 -3 saat mesafe var..bize gelirken sabah erkenden kalkar ( bir tek pazarı olmasına rağmen)kahvaltıya yetişir 9 gibi canım benim :109: bir gün benim haberim yok iken annemi,babamı ve ablamları ayarlamış ben gelicem sürpriz yapıcam söylemeyin demiş :61:
sabah oldu herkes birbirine bakıp gülüyor ne oldu diyorum birşey yok diyorlar.. tam kahvaltıyı hazırlıycam birde ne göreyim yoldan onun arabası geliyor.. yok ya onun değil diyorum bir de baktım arabadan sözlüm indi :52: olduğum yerde kaldım resmen çok şaşırdım hiç bir şeyde diyemiyom.. sözlüm geldi sonra sarıldı, "beğendin mi sürprizimi "dedi "halimden belli oluyor mu "dedim.. ben böyle şaşırtırım işte hazırlıklı ol benimle her şeye" dedi.. canım benim ya çok mutlu olmuştum onu karşımda görünce :38:

19 yaşıma girdiğim doğum günümdü
babam pasta almış gelmişti aile arasında kutlamak için
annem dilimledi getirdi pastalarımızı
ben dilimimden bi parça aldım ağzıma bi baktım yüzük
az kalsın yutucaktım
ilk ve tek, tek taşımı babam almış meğer:5:

harika bir baban varmış :nazar:

öğrencilerimin doğum günümü süpriz partyle kutlamaları ve eski sevgilimin tüm süprizleri:2::2::2:

Ben Mini Cooper arabalara bayılırımm çok severimm.
Hiç özel bi gün olmamasına rağmen sevgilim daha üçüncü buluşmamızda Mini Cooper kiralayıp öyle almıştı evden beni hiiç beklemiyordum (:
Çok sevindiğimi gördükçe arada Mini Cooperla geliyor öyle buluşmalarımıza (:

aniden alıp geldiği cicekleriyle,begendigim bir şeyi bırkac gun sonra kapıp gelmesiyle suprızlerın adamıdır benim kocam...ben daha odunum sanırım :P

Aslında vardır ama aklımı zorlamam lazım benim yaptığım şeyleri uzun uzun yazamıcam üşeniyorum şuan :1:
Ama sevgilimin süprizdi gelmesi bianda önüme çıkması .. Bir keresinde tarrtışmştık ve beni çok kıracak bir söz söylemişti bende üzülüp uyumuştumm . Onun işide gece oluyordu evlerimiz uzak olduuğu içinde bizim bura yatmş benim okul yolumu biliyo sabaha kadar beklemiş arabanın içinde orda .. sabahın saat 7'si falan ben geçiyorum yoldan bi baktm önüme çıktı arabayla .. Şok olmuştum görünce evler uzak olunca beklemiyodum . Dün gece seni çok kırdığım için çok üzüldüm sabaha kadar seni düşündüm özür dilerim ben seni çok seviyorum demişti bana ve bu benim çok hoşuma gitmişti ..
Bir de hiç beklemediğim bir an da küçük ama çok hoşuma gidecek birşey daha olmuştu .. Sevgilimm şuan cezaevinde cezaevine gitmeden önce bir buluşmamızda bana bir hediye verdi bir anahatrlık üstündede aklımı sende unuttum yazıyordu bu da benim çok hoşuma gitmişti gerçekten dokunaklı ve anlamlı bir hediyeydi benim için ...
Bana şiirler yazması da beni etkilemişti ...
Biir de şimdi cezaevinde ve bana benim için defter yazdığı söyledi .. Erkekler pek böyle duygusal şeyleri aktarmazlar hani deftere bazıları yapar bazıları yapmaz .. Böyle birşey yapmasıda beni şaşırttı o defter elime geçmedi henüz çok merak ediyorum acaba neler yazıyor bana ..

Babamla 4 yıl önce arabasını servise götürmüştük,uzun yol olduğu için beni yoldaş almıştı yanına,ben öyle biliyordum😃 bekliyoruz o arada bende arabalara bakıyorum geziniyorum,babam yanıma geldi bir anahtar uzattı kızım kıymetlim doğum günün kutlu olsun diye,hıı dedim algılamaya çalışırken bir baktım ki dışarıda süslenmiş bir araba,aay ne zırlamıştım hiç unutamam.

Birde,erkek arkadaşımla geziyoruz durduk yere bağırıyor çok ters konuşuyor,sinirlendi indi arabadan kapıyı kitledi otur bekle diye bağırdı nasıl ağlıyorum ama sonra elinde kocaman kırmızı Gül buketi ve bagajdandan da ayı çıkartmıştı 😃 ayı'lık ettim ama sürpriz yapmak istedim demişti.

Bende yazmazsam içimde kalır:17:

18 ime girdiğimde antalyada okuyordum (kısa antalya maceram olduda) tabi sınfla hemen kaynaştık... doğum günümde tutturdular manavgata gidelim yaa napcaz orda diyorum yok gidelim görelim hiç görmedik diyolar 4 kız gittik sözde mangatı gezcez bana film izlettiler burnumdan soluyorum nasıl sinirliyim neyse çıktık ırmak kenarına gidelim dediler sinirden aglıyorum akşam oldu nasıl döncez ben bütün gece burda kalmam diye:14::14: gittik ırmak kenarına sınıftan bi kaç arkadaşım ırmak kenarını o kadar güzel süslemişlerdi ki balonlar o gece parlayan fenerler filan ayy çok güzeldi bi bagaj dolusuda hediyem olmuştu gecenin sonunda bide pasta savaşı daha ne olsun:23:

eski sevgilimle tamam herşey bitti karar verdik sabah bi uyandım telefonumda sayısını hatırlamadığım mesaj ve cevapsız arama var
meger odun gelmiş tabi geldiğini söylşemiyo okula gitmek için evden bi çıktım karşımda resmen dilim tutulmuştu:53:
sonra ben bu odunu gitti sanıyorum boyum kadar ayıyla balkondan evime girdi nasıl korkmuştum:9:

yakın zaman dönersek şu an ki sevgilim birtane zaten :) evine ilk gittiğimde heryer kırmızı balonlarla doluydu:9:
Galata evlenme teklifi etmesi benim için büyük mucize:3:
bi keresinde küsüz yanıbaşında oturuyorum ama tek kelime etmiyoruz elinde kağıt kalem sinirimi bozuyo al bak barışalım dedi megersem karakalem resmimi çizmiş:16:
geçen doğum günümde babam yaptı sürprizimi :24: yeni bi eve taşındık bu evimizin tapusunu kendi adıma görünce sevinçten ölcektim:53::53: eski evimizde kardeşimin:1::1: ona çok bile:ssz::1:

Back
X