sağol canım amin, bebeğimin cinsiyeti daha belli değil,çok küçük teyzesi:))
sizinde çocuğunuza Allah uzun ömür versin.
Amin canım sanada ALLAH hayırlı evlat nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım amin, bebeğimin cinsiyeti daha belli değil,çok küçük teyzesi:))
sizinde çocuğunuza Allah uzun ömür versin.
Ben biraz çiçek, yeşillik delisiyimdir.. :)
Doğum günümde, koskocaman bir sera kapatmış, çiçekçi gibi bir yerdi.. :)
Sofra kurmuş ama öyle gösterişli falan değil, peynirli zeytinli masa, domates falan kesmiş, ekmek kırmış.. :)
Sevdiğim çiçeklerin yapraklarına, köklerine falan minik ufak hediyeler yerleştirmiş. Yine öyle pahalı hediyeler değil, bir toka, minik çikolata, oje, anahtarlık falan, ufak boyutlu şeyler ama bi sürü. :))
Sonra ufak bir pasta yaptırmış, minnacık, benden 25-30 cm uzun bir ayıcığın kucağına oturmuş, ayıcığın boynuna da bir yüzük asmış..
Aldı getirdi günün sonunda.. :)
Çok çok mutlu olmuştum.. :))
İlk anneler günümdü eşime bir şey alma diye de söylemiştim.O gün arkadaşlarım vardı ve oturuyorduk.Zil çaldı çiçekçi gelmiş,kocaman bir gül buketi ve üstünde bir mücevher kutusu getirdi..Ben şok eşim çiçek göndermeyi sevmezdi (çiçekler solunca verilen para boşa gidiyor diye)
Hemen arkadaşlarla mücevher kutusunu açtık içinden çok zarif bir bileklik çıkmıştı.Ardından üstündeki kartı okudum çok güzel şeyler yazıyordu ama eşimin yazısı değildi..Çiçekçiye söylemiş yazısı çirkin diye o yazmış.O yazıda ona ait olsaydı süper olurdu ama olsun çiçek göndermesi bile çok büyük bir gelişmeydi benim için...
19 yaşıma girdiğim doğum günümdü
babam pasta almış gelmişti aile arasında kutlamak için
annem dilimledi getirdi pastalarımızı
ben dilimimden bi parça aldım ağzıma bi baktım yüzük
az kalsın yutucaktım
ilk ve tek, tek taşımı babam almış meğer![]()