unutamadım onu

diş mevzusu gercekten üzmüştü beni yüzüme çat diye söylemesi kırdı . bütün gün çay kahve içtiğim için küçücük bi leke oluşmuştu o söyleyene kadar ben hiç farkında bile değildim çok göze batan bi sey değildi göze batsaydı zaten ben çözüme kavustururdum . ama o da yüzüme söyleyince pişman oldu modumun düştüğünü fark etti akşam eve gelince bugün seni kırdım özür dilerim dedi bende önemli değil diye üstünde bile durmadım zaten dişimdeki o leke mevzusunu da hallettim iyi oldu bi yandan :)
Ne kadar saygısız.
Ayrıca begenmediyse insan gibi kessin iletişimi, devam etmek istemediğini soylesin, ters davranmak nedir?
Olmaması iyi olmuş bence.

merhaba arkadaslar yeni üye oldum .sürekli kafamın içinde dönen biri var onun hakkında yazmak istedim belki fikirleriniz iyi gelir bana...
kasım ayında instagramdan birine takip isteği attım o da beni takip etmeye başladı neysee hemen yazdı ben onu daha önceden tanımıyordum aynı şehirde yaşıyormuşuz tesadüf işte konusmaya başladık ama o kadar güzel muhabbetler geciyor ki bütün gün mesajlaşıyoruz sürekli arıyor vs vs işinde gücünde biriydi zaten bende öyle ama konuşuyorduk bi şekilde zaman ayırıp . 3. gün aynı sehirde yaşadığımız için görüşmeye karar verdik ben zaten onu fiziksel ve kafa yapısı olarak begenmiştim o da beni begenmişti. ama yüz yüze gelince sanki o beni begenmedi hal hareketlerinden anladım zaten kendisine söyledim begenmediysen sorun yok vs diye yok öyle bi sey dedi ayrıa ben de ona göre güzel bi kızım cevremde begenilirim ve şimdiye kadar biri tarfından hiç begenilmeyip reddedildiğimi hatırlamıyorum :) yüz yüze görüşmeden sonra bu inanılmaz değişti o tanıştığım kişi gitti yerine başkası geldi günlerce benmle kavga edşyor ne desem inanmıyor falan filan ama ben onun gitmek için bahane aradıgını da biliyordum ama ilk görüşemede bana çok kırıcı bi sey söyledi onu söylediği içinde inanımaz kırıldım o da farketti sordu bende kırılmadığımı öneminin olamadıgını söyledim ama o kırgınlık hala benimle .şimdi olsa ağzının payını verirdim aramız bozulmasın diye öenmli değil demiştim sanki o bana bread pitt :)))) . o sıralarda da kız kardesimin düğünü vardı konusmamız biraz azalmıştı whatsap da sürekli cevrimiçiydi sordum arkadasıyla konustugunu söyledi düğünden sonra ararım konusuruz dedi ertesi gün düğün vardı işte düğün bitti beni aramadı ve mesajda atmadı bende 15 gün instagramdan whatsapdan her yerden sildim kasım ayından sonra bi daha da hiç konusmadık ama hep aklımda sizce begenmediği için mi gitti yani o günden sonra arayıp mesaj atmama sebebi nedir sizce bu cocuk hiç mi merak etmedi bende zaten sessizce uzaklaştım ben de yazmadım etmedim
Birine ,tanımadığınız birine neden takip isteği, bana çok enteresan geldi

Back