unutamadım..

Anladım. Eski konularına da baktım biraz.
Şimdi senin hayatında kimse yok o zaman.
Hayırlısı olsun. Dediğim gibi seviyorsa neden olmasın?
evet yok. Şimdi mesaj attı OLABİLİR diye. attıgım mesaja bu cevabı aldım. Ümidim bitti. En azından artık bi şeye üzülücem.

evet yok. Şimdi mesaj attı OLABİLİR diye. attıgım mesaja bu cevabı aldım. Ümidim bitti. En azından artık bi şeye üzülücem.

Anladım bir şey ya da yatma saatim diye...
Sen kesin bir cevap bekliyordun sanırım.
Yüzyüze konuşma imkanı yok mu?
Sadece tek cümle mi?
Insan bir arar be.
Bence sen bu adamı gözünde büyütme.

Anladım bir şey ya da yatma saatim diye...
Sen kesin bir cevap bekliyordun sanırım.
Yüzyüze konuşma imkanı yok mu?
Sadece tek cümle mi?
Insan bir arar be.
Bence sen bu adamı gözünde büyütme.
Aramizda 13 saatlik mesafe var. Cok geldik yüzyüze arkadasca. Sen unuttun mu dedim. Aradan o kadar zaman gecti bitti beklememizim bir anlami yok dedi.

Aramizda 13 saatlik mesafe var. Cok geldik yüzyüze arkadasca. Sen unuttun mu dedim. Aradan o kadar zaman gecti bitti beklememizim bir anlami yok dedi.

Olabilir demişti...
Bence sen fazla mana yüklemişsin. Araya uzun zaman girmiş. Sevgisi bitmiştir.
5 yıl diyorsun ama hep uzakmissiniz. Toplamda ne kadar süre sevgili kaldınız?

kültür farkı ailelerin ve inanc farkindan dolayı ayrılsan ne hissederdin acaba.olmayacagini bile bile ara ara görüşüp vazgecseniz ne hissederdin.bizimkisi imkansiz bişey.kendine bir duzen kur mutlu ol dese naparsin.yıllardır ruyalarinda ona askini anlatiyorsun dimi.seni o kadar iyi anliyorum ki.keşke baska yerde başka şartlarda tanissaydik.ailem soz konusu olmasa onun o güzel gözlerine bir ömür boyu bakardim.kader... umarım senin için en hayırlısı olur.

Sizin durumunuz çok farklıymış çok üzüldüm. Hissetiklerinizi hissedebiliyorum. Bana da " sen evlenip gıdeceksın benım daha askerliğmi bitirip iş bulma konularım var " dedi. Resmen yıkıldım. Bı baskasının olmamı kaldırabilecek demek ki. Bi bilse hâlâ evlilik hayallerim onla ama bilmiyor işte bilmek istemiyor.

zaman bi işe yaramıyo bence, en azından bende yaramadı. Hazmedemediklerimden dolayı unutamadığımı düşünüyorum ben, senin de yaşayamadıkların varmış İşte herkesin bi sıkıntısı var da unutamıyo. Belkide öyle sevemedik başkasını ondan..

Ama o sevdi. öyle biliyorum, sevmemesini isterdim en azından içimi rahatltırdım onun yalnız olduğunu bilince. Bide benim mutlu olmama gerekirken'' neden o mutlu'' diye söylenişlerimi hiç saymıyorum tabi ,salakaça ama hayat işte insanı salak edebiliyo bazen

Ben yazmışım sanki öyle okudum

Onunda ıcını o kadar acıtmısım kı sımdı konusuyoruzda aptal kafam bılseydım yandıgını yapar mıydım be

Seni hatırlıyorum çocukluk aşkınla konuşuyordun.
Özel bir konudan bahsedecektin bahsettin de red cevabımı aldın yoksa.

Seni hatırlıyorum çocukluk aşkınla konuşuyordun.
Özel bir konudan bahsedecektin bahsettin de red cevabımı aldın yoksa.
Konustum halâ ıcınde bana var bı seyler dun gece sabaha karsıya kadar konustuk. Ama fazla kırılmıs. Ilıslılerıme hep sahıt olmus. Ben 3.5 sene hayatıma bırını almadım sen onla bunla bırlıkte oldun nıye o zaman donmedın falan dedı ıcımde kı her seyı öldürdün dedi..

Cok iyi anliyorum seni Allah sabir versin canim pes etme

Ama özel durumu bilmiyor onla ilgili bir sey diyemedim

Sana da fikir olmuş oldu bu konuşma o zaman özel durumu bilse hiç yanaşmazdı.
Yol yakınken görmüş oldun bir de böyle düşün.
Üzülme demek kolay biliyorum ama herşey bir gün geçiyor her acı diniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…