Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an acımı yaşamam gerekiyor dimi baskılanmayacak çalışıyorum kendimi Zorluyorum sonra patlıyor sankigeçer geçer öncekiler gibi buda geçer diye bir söz vardır nasıl geçen yılki üzüldünüz şeler şuan aklınıza gelmiyorsa emin olunki şuan üzüldünüz şeylerde aklınıza gelmeyecek
canım alışıyorsun bendede tekrar mesaj atar korkusu oluşmuştu çünkü bitti dedikten sonra 2 kere üst üste mesaj attı ama sonra 1 gün 2 gün oldu alıştım şuan o korkum kalmadı seninde öle olur karşına da çıkarlarsa çıksın dediğim gibi zamanla o korkunuda yenersin insanlar öle düşünmesin istiyorsan ona göre davran yani hiçbişi yapma normal davran her zamanki gibiİlk başlara göre daha iyiyim ama geriliyorum onlar karşıma çıkacak diye bide insanların düşündüklerini de kafama takıyorum insanların onu sevdiğimi düşünmesini de istemiyorum ya :/
Aglicaksan evde agla. Arkadaslarina belli etmeŞu an acımı yaşamam gerekiyor dimi baskılanmayacak çalışıyorum kendimi Zorluyorum sonra patlıyor sanki
Ya şöyle oldu okul açıldığından beri hani onun yüzünden ne ağladım ne onun Hakkı'nda bişey söyledim ilk defa bi anda sevgilisiyle çıkınca karşıma sinirlerim bozuldu ağlamaya başladım sonra sakinleşince normal devam ettim bi daha da arkadaşlarımın yanında ağlamadım sizce onu unutmadığımı düşünüyorlarmıdırAglicaksan evde agla. Arkadaslarina belli etme
Evet. Keske biraz tutsaydin kendiniYa şöyle oldu okul açıldığından beri hani onun yüzünden ne ağladım ne onun Hakkı'nda bişey söyledim ilk defa bi anda sevgilisiyle çıkınca karşıma sinirlerim bozuldu ağlamaya başladım sonra sakinleşince normal devam ettim bi daha da arkadaşlarımın yanında ağlamadım sizce onu unutmadığımı düşünüyorlarmıdır
Yaşım 19 ayrılma sebebimiz o ayrılmıştı ilişkimizde tartışmalar var diyeCanm yasin kac ve ayrilma sebibnz neydi
PffEvet. Keske biraz tutsaydin kendini
Hicbisey yapma bence. Ozaman dikkat ceker. Gormezden gel onlariPffsence ne yapmalıyım böyle düşünmemeleri için
Ya umrumda olmasın dimi yani normal devam ediyim onların düşünceleri de eski sevgilimde umrumda olmasın sonuçta düşünmek bedava insan istediğini düşünebilir Zaman'la her şey yoluna girer inşallah yaHicbisey yap
Ben kocamı gördüm kolunda başkasıyla üstelik hamileydimde.Ben unuttum ve zamanla iyiki bitmiş dedim.Zamanla herşey geçer.Hissettiğin sadece yaşanmışlık.Görmemeye çalış kendine başka uğraşlar bul emin ol zamanla iyiki ayrılmışız diyiceksin.meraba kızlar.Kimseyle konuşmadığım için buraya yazıyorum yine.Daha önceden bahsetmiştim 8 aylık bir ilişkim bitti diye.4 ay oldu. 2 gün önce onu yeni sevgilisiyle gördüm. Ve bu beni hüngür hüngür ağlattı. Belki ağlamamın sebebi onu seviyo olmam değil de anılarımızdır. Geçen yıl bu zamanlar ben ona sarılırken şimdi onun kollarında başka biri var. Unuttum mu bilmİyorum. Bazen özlüyorum mesela. Ama onunla aynı ortamda olmak benim canımı yakmıyor. Daha ömce böyle bişey yaşamadım yani sevgİlim olurdu ayrıldığımızda ben onu görmezdim biter giderdi. Belkide bu yüzden hızlı unutabilirdim. Şimdi öyle değil ama aynı okuldayız her an karşıma çıkabilicek durumda. Kollarında başka bir kızla. Ne zaman biter nasıl bittiğini anlıycam bilmiyorum. İnsanlar onu unuttuğumu düşünüyolardı. Ama ben onların yanında onun yüzünden ağladım. Şimdi belkide onu unutamadığımı düşünüyorlar. Bende bilmiyorum ki unutup unutmadığımı. Derslerim sınavlarım var. Onları düşünmeye çalışıyorum ama bir yandan geriliyorum. Örneğin okulda veya kütüphanede onları görsem kötü olucakmıyım diye. Bir de kızıyorum kendime onu unutamadığım için. Belkide kendime haksızlık ediyorum. Çok çabalıyorum onu birilerine bahsetmiyorum. Ama boğuluyorum. Bama yardım edin bir tavsiye verin lütfen.![]()
Bende öyle düşünüyorum aslında ama kimseydim bulamadık gibi bişey bölümde 2 erkek var çok zor oluyo böylede Pff hayırlısı artık yaşu acıların hepsi başkasını sevene kadar.
başka kişilerle görüş,flört et.