- 7 Eylül 2018
- 181
- 255
- 53
Kıskançlık duygusu içimi yedi bitirdi resmen. 1,5 yıllık bir ilişkim oldu Yaklaşık 7 ay önce bitti. Onu çok özlüyorum herşeyiyle. biliyorum öyle kolay olmayacak unutmak. Onunla ilgili başkasıyla konuşmaya bile cesaret edemiyorum. Hemen gözlerim doluyor ağlamaya başlıyorum. Bu satırları yazarken bile tutamadım kendimi. Ama biliyorum ki mutlu olamayacaktık olmayacaktı.. sorun şu ki bu kişinin eski eşini ilişki boyunca çok kıskandım kavgalar ettim durdum hep onla ilgili paranoyak oldum. Ama çok haklıydım. Onunla ilgili bir kaç yazışmayı okudum asla aklımdan çıkmıyor. Bir gün evini karıştırdım Bir kenarda çantada kadın bunla ilk mesajlaşmalarını flört dönemindeki konuşmaları yazmış ve saklıyordu onun evinde kalmış. onları okudum. benim onda gördüğümü bir başka kadının görmesi ve onunda ısrarla o kağıtları atmaması beni çok ama çok etkiledi. Ne o yazışmaları ne o kağıtları ne de kadının güzelliğini unutamıyorum. Sürekli herkesi o kadına benzetmeye başladım. Kadının profiline giriyorum sürekli tekrar barıştılar mı soyadını değiştirmiş mi diye bakmak için. Bu duygu bir türlü geçmiyor. İçimi kemirdi resmen. Birgün adamı belki unuturum ama bu kıskançlık hiç geçmez diye çok korkuyorum. Çünkü hiç ama hiç azalmadı. Özlemim belki azalır ama bu duygu gitmiyor benden. Ben hiç böyle bir insan değildim. bitmiş olsada hayallerimi yaşamış resmen kadın onunla.. siz nasıl üstesinden geliyorsunuz bu duyguların...