Kızlar selam,
Yıllarca gizli gizli platonik takıldığım biri vardı. En sonunda benimle hiç ilgilenmeyince, arkadaş olarak kabul edip kendisini unuttum. Son bir kaç senedir de ben farklı bir şehre taşındığımdan hiç görüşmemiştik.
Yaz başında bir kez görüştük. Birden benimle ilgilenmeye başladı. Önceleri çaktırmadan kaçtım, ama sonra sıksık mesajlaşmaya başladık (hep ilk mesajı o atıyordu) ve birkaç kez daha buluşştuk.. Benimle inanılmaz ilgiliydi. Çok heyecanlı ve mutluydum...
Sonra ne oldu bilmiyorum. Birden muhabbeti kesti. Ben arada mesaj atınca kısa cevaplar vermeye başladı. "öyle canım:)" vs. gibi. Ben de mesaj atmayı kestim artık. Ama onu aklımdan çıkaramıyorum. Sürekli mesaj atıp "Neden?" diye sormak istiyorum. Aynı şehirde yaşamıyoruz. Sorunun temelinde bunun olabileceğini düşünüyorum. Ama bu durumda da bana açık olması gerekmez miydi? Bu şekilde beni ne kadar üzebileceği ortada, bu kadar mı umrunda değilim acaba?
Ben şimdi ne yapayım? Tamamen ilgilenmeyip unutmaya çalışıyorum. Ama çok zor
niye kendini uzup sikintiya sokuyosun be cnm simdi bu adam oyle veya bittiyse ortamlarinizda farkliysa ac telefonu sakin bbir sekilde davranislarindaki degisikligin sebebini merak ediyorum
bir sonuc yada farklilik istemiyorum sadece ben mi yanlis anladim yoksa biseylermi oldu
gibi bir cumle kur cnm
ki icinde bisey kalmasin
acaba - neden- arasammi-aramalimiydmm vsss gibi seylerden kurtar ruhunu
sonrasinda verdigi cevabi bence onemseme
yooo degisen bisey yok da diyebilir sen yanlis anladin da
sonuc ne derse desin
tesekkur et
tavir degisikligi olan bir arkadaslik istemedigini soyle
allah yolunuzu acik etsin hoscakalin de
ve biirdahada arama
face meys ne varsada sil
oylece kal
gelirse kapina senindir
gelmezse zaten hicbi zaman senin degildi seninde olmicaktir cnmmmmm
bak keyfine
cik gez dolas kendini odullendir hediye al kendine
opuyorum
kolay gelsin
ama bu dediklerimi yapicaksanda sakince hesap sorar gibi degilllll
once bi papatya cayi melisa falan ic kiiii sinirlenmeyesin cnm
optum
Aslında ben de dürüst dürüst arayıp konuşmak istiyorum. Ama diğer bir yandan da arkadaşlarım durduk yere havalanmasına ve kendini bir şey sanmasına sebep olacaksın hiç sallama diyor.
Biraz daha bekleyip, sonra son bir mesaj atacağım sanırım. Sonra da, benim için her şey bitmiş olacak
En az 10 yıllık mazisi var bende... Hep sevdim ve bekledim...Tam bulmuşken yitmesi ne zor
Kızlar selam,
Yıllarca gizli gizli platonik takıldığım biri vardı. En sonunda benimle hiç ilgilenmeyince, arkadaş olarak kabul edip kendisini unuttum. Son bir kaç senedir de ben farklı bir şehre taşındığımdan hiç görüşmemiştik.
Yaz başında bir kez görüştük. Birden benimle ilgilenmeye başladı. Önceleri çaktırmadan kaçtım, ama sonra sıksık mesajlaşmaya başladık (hep ilk mesajı o atıyordu) ve birkaç kez daha buluşştuk.. Benimle inanılmaz ilgiliydi. Çok heyecanlı ve mutluydum...
Sonra ne oldu bilmiyorum. Birden muhabbeti kesti. Ben arada mesaj atınca kısa cevaplar vermeye başladı. "öyle canım:)" vs. gibi. Ben de mesaj atmayı kestim artık. Ama onu aklımdan çıkaramıyorum. Sürekli mesaj atıp "Neden?" diye sormak istiyorum. Aynı şehirde yaşamıyoruz. Sorunun temelinde bunun olabileceğini düşünüyorum. Ama bu durumda da bana açık olması gerekmez miydi? Bu şekilde beni ne kadar üzebileceği ortada, bu kadar mı umrunda değilim acaba?
sanki tek taraflı bir şeymiş gibi geldi yani senin ilgini fark edip karşılık verdi ama sonra sana ısınamamıs olabılır bir anda böyle soguk davranması ondandır
Benim ilgimi farkedip de gelmis olma ihtimali hic yok... Cunku son 2 senedir hic gorusmedik. Daha oncesinde de cok uzun sure arkadas gibi oturduk kalktik... Durduk yere nerden hatirina geldigime bile cok sasirmistim.
Kızlar selam,
Çok sinir oldum !! Dengesize bak sen tam unutur gibi ol pat diye çıksn karşına hayret bir şey .
Burcu da Akreptir kesin
Senin konunu okurken tam radyoda Metin Arolat- Psikoloji çalıyordu bak tam sana uygun dinle:)
Bencede ne oluyor diye sor canım . Bakalım ne diyecek ona göre yolunu çizersin ama bana sorarsan çiviyi çiviye söktür bu çocuktan bir nane olmaz .
Bir insan ya seviyordur ya sevmiyordur bu kadar basit . Öyle kaçak göçek çocuk mu bu duygularına sahip olamıyor. kimsenin yedeği olma canım ...
Aslında ben de dürüst dürüst arayıp konuşmak istiyorum. Ama diğer bir yandan da arkadaşlarım durduk yere havalanmasına ve kendini bir şey sanmasına sebep olacaksın hiç sallama diyor.
Biraz daha bekleyip, sonra son bir mesaj atacağım sanırım. Sonra da, benim için her şey bitmiş olacak
En az 10 yıllık mazisi var bende... Hep sevdim ve bekledim...Tam bulmuşken yitmesi ne zor
Kızlar selam,
Neredeyse 1 haftadır hiçbir iletişimimiz olmadı. O kadar tatsızım ki, mesaj atsam ne yazıcam ki diyerek atmak bile istemiyorum. Ama diğer bir yandan da bazen bir geliyorlar, tüm derdimi haykırmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?