Ayrılman.bu konularda düşüncerim biraz toplum dışıdır ama şu uygulama, sohbet sitesi cart curt işleri bana o kadar varoş ve zavallıca geliyor ki.yüzyüze tavlamıştır, karşılıklı kanlı canlı hoşlanmıştır ona biraz saygım var.ama böyle bomboş işlerle karı kız kovalamak çok seviyesizce.insanın eline birşey de geçmiyor. Elindekinden de boşu boşuna oluyorsun ya da şüphe çekiyorsun.attığın taş da ürküttüğün kuşa değsin be yavrucuğum.
Bi kere de saçmalamasan. Herkesler gibi normal Bi yorum yapsan.Ayrılman.bu konularda düşüncerim biraz toplum dışıdır ama şu uygulama, sohbet sitesi cart curt işleri bana o kadar varoş ve zavallıca geliyor ki.yüzyüze tavlamıştır, karşılıklı kanlı canlı hoşlanmıştır ona biraz saygım var.ama böyle bomboş işlerle karı kız kovalamak çok seviyesizce.insanın eline birşey de geçmiyor. Elindekinden de boşu boşuna oluyorsun ya da şüphe çekiyorsun.attığın taş da ürküttüğün kuşa değsin be yavrucuğum.
Sevişeydi sorun yoktu diyor. Neyine %10 trilyon katıldın.%10000000000000
İnternetten onunla bununla sohbet eden erkek gözümde biter
kız tanımıyo ki ne bilsin mükemmel düşünceleriniSevişeydi sorun yoktu diyor. Neyine %10 trilyon katıldın.
O da doğru ne demek istediğini anlamak için bu konudaki fikirlerine hakim olmak lazım. Ben de maşallah Ferhanın sıkı takipçisiyim.kız tanımıyo ki ne bilsin mükemmel düşüncelerini
bana da doğru yorumları bile asıl fikirlerini bildiğimden itici geliyo ay neyseO da doğru ne demek istediğini anlamak için bu konudaki fikirlerine hakim olmak lazım. Ben de maşallah Ferhanın sıkı takipçisiyim.
Ayrılman lazım güvenmediğin biriyle evlenip mutlu huzurlu olman çok zor sürekli diken üstünde olacaksın2 yıllık bir ilişkim var hiçbir sorun yok anlaşmamız konusunda bana olan naif hediyeleri kıyamayışları önümüzdeki yaz evlenmeyi düşünüyoruz. Hiç telefonunu kurcalamam öyle guvenirdim. His ya o uyurken aldım baktım bı uygulamadan tanımadığım kadınlara mesaj atmış tanışmak için üstelik sevgilim yok demiş. O an sadece gözümden sessizce yaşlar döküldü hiçbir şey yapamadim sessizce görmemiş gibi telefonu kapattım yerine koydum. Ama unutamıyorum güvenemiyorum artık ne yapmam lazım?
Öf çok rahatsız edici değil mi ya? Ben şikayet ettim düzeltilmesi için :dkonu başlığı çok dikkatimi çekti
Ben sanırım E hariç hepsini yapardımA. Telefonu erkek arkadaşına monte etmek.
B. O mesajları alıp ailesine gösterip onu rezil etmek.
C. Öyle onu ansızın terk edip, üzüntüden kahrolmasını sağlamak.
D. Yüzüne tükürmek.
E. Hiçbir şey olmamış gibi devam etmek.
Ben olsam B ve D yi seçerdim.
bak sen alıntı yapmışsın bi saat tırnağımın ucuyla tıklamaya çalıştımÖf çok rahatsız edici değil mi ya? Ben şikayet ettim düzeltilmesi için :d
Tam sinir olunan kişileri tek tek etiketlemelik konubak sen alıntı yapmışsın bi saat tırnağımın ucuyla tıklamaya çalıştım
ahahaha yaaa kişi çağırmak yasak olmasa valla süper fikirTam sinir olunan kişileri tek tek etiketlemelik konu
Ayrılman gerektiğini biliyorsun yapamıyorsun ama yüzüne her baktığında bunu hatırlayacaksın2 yıllık bir ilişkim var hiçbir sorun yok anlaşmamız konusunda bana olan naif hediyeleri kıyamayışları önümüzdeki yaz evlenmeyi düşünüyoruz. Hiç telefonunu kurcalamam öyle guvenirdim. His ya o uyurken aldım baktım bı uygulamadan tanımadığım kadınlara mesaj atmış tanışmak için üstelik sevgilim yok demiş. O an sadece gözümden sessizce yaşlar döküldü hiçbir şey yapamadim sessizce görmemiş gibi telefonu kapattım yerine koydum. Ama unutamıyorum güvenemiyorum artık ne yapmam lazım?
Ben her zaman C'ciyimA. Telefonu erkek arkadaşına monte etmek.
B. O mesajları alıp ailesine gösterip onu rezil etmek.
C. Öyle onu ansızın terk edip, üzüntüden kahrolmasını sağlamak.
D. Yüzüne tükürmek.
E. Hiçbir şey olmamış gibi devam etmek.
Ben olsam B ve D yi seçerdim.
Yine eksilenmişsin ama ben sana hak verdimAyrılman.bu konularda düşüncerim biraz toplum dışıdır ama şu uygulama, sohbet sitesi cart curt işleri bana o kadar varoş ve zavallıca geliyor ki.yüzyüze tavlamıştır, karşılıklı kanlı canlı hoşlanmıştır ona biraz saygım var.ama böyle bomboş işlerle karı kız kovalamak çok seviyesizce.insanın eline birşey de geçmiyor. Elindekinden de boşu boşuna oluyorsun ya da şüphe çekiyorsun.attığın taş da ürküttüğün kuşa değsin be yavrucuğum.
2 yıllık bir ilişkim var hiçbir sorun yok anlaşmamız konusunda bana olan naif hediyeleri kıyamayışları önümüzdeki yaz evlenmeyi düşünüyoruz. Hiç telefonunu kurcalamam öyle guvenirdim. His ya o uyurken aldım baktım bı uygulamadan tanımadığım kadınlara mesaj atmış tanışmak için üstelik sevgilim yok demiş. O an sadece gözümden sessizce yaşlar döküldü hiçbir şey yapamadim sessizce görmemiş gibi telefonu kapattım yerine koydum. Ama unutamıyorum güvenemiyorum artık ne yapmam lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?