unutamıyorum güvenemiyorum

Cansu0

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2023
3
2
6
26
2 yıllık bir ilişkim var hiçbir sorun yok anlaşmamız konusunda bana olan naif hediyeleri kıyamayışları önümüzdeki yaz evlenmeyi düşünüyoruz. Hiç telefonunu kurcalamam öyle guvenirdim. His ya o uyurken aldım baktım bı uygulamadan tanımadığım kadınlara mesaj atmış tanışmak için üstelik sevgilim yok demiş. O an sadece gözümden sessizce yaşlar döküldü hiçbir şey yapamadim sessizce görmemiş gibi telefonu kapattım yerine koydum. Ama unutamıyorum güvenemiyorum artık ne yapmam lazım?

Ayrılman.bu konularda düşüncerim biraz toplum dışıdır ama şu uygulama, sohbet sitesi cart curt işleri bana o kadar varoş ve zavallıca geliyor ki.yüzyüze tavlamıştır, karşılıklı kanlı canlı hoşlanmıştır ona biraz saygım var.ama böyle bomboş işlerle karı kız kovalamak çok seviyesizce.insanın eline birşey de geçmiyor. Elindekinden de boşu boşuna oluyorsun ya da şüphe çekiyorsun.attığın taş da ürküttüğün kuşa değsin be yavrucuğum.

%10000000000000
İnternetten onunla bununla sohbet eden erkek gözümde biter

Ayrılman.bu konularda düşüncerim biraz toplum dışıdır ama şu uygulama, sohbet sitesi cart curt işleri bana o kadar varoş ve zavallıca geliyor ki.yüzyüze tavlamıştır, karşılıklı kanlı canlı hoşlanmıştır ona biraz saygım var.ama böyle bomboş işlerle karı kız kovalamak çok seviyesizce.insanın eline birşey de geçmiyor. Elindekinden de boşu boşuna oluyorsun ya da şüphe çekiyorsun.attığın taş da ürküttüğün kuşa değsin be yavrucuğum.
Bi kere de saçmalamasan. Herkesler gibi normal Bi yorum yapsan. 🙄

O da doğru ne demek istediğini anlamak için bu konudaki fikirlerine hakim olmak lazım. Ben de maşallah Ferhanın sıkı takipçisiyim. 😂😂😂
bana da doğru yorumları bile asıl fikirlerini bildiğimden itici geliyo ay neyse 😂

2 yıllık bir ilişkim var hiçbir sorun yok anlaşmamız konusunda bana olan naif hediyeleri kıyamayışları önümüzdeki yaz evlenmeyi düşünüyoruz. Hiç telefonunu kurcalamam öyle guvenirdim. His ya o uyurken aldım baktım bı uygulamadan tanımadığım kadınlara mesaj atmış tanışmak için üstelik sevgilim yok demiş. O an sadece gözümden sessizce yaşlar döküldü hiçbir şey yapamadim sessizce görmemiş gibi telefonu kapattım yerine koydum. Ama unutamıyorum güvenemiyorum artık ne yapmam lazım?
Ayrılman lazım güvenmediğin biriyle evlenip mutlu huzurlu olman çok zor sürekli diken üstünde olacaksın

A. Telefonu erkek arkadaşına monte etmek.
B. O mesajları alıp ailesine gösterip onu rezil etmek.
C. Öyle onu ansızın terk edip, üzüntüden kahrolmasını sağlamak.
D. Yüzüne tükürmek.
E. Hiçbir şey olmamış gibi devam etmek.

Ben olsam B ve D yi seçerdim.
Ben sanırım E hariç hepsini yapardım😀

Hani bu yahninin eti? Baslik yok ayol.
Sans yüzüne bakmis da ne b.k olduğunu görmüşsün herifin. Ya aklini kullanir kacarsin, ya da karistir dur, bul dur, üzül dur. Dur oğlu dur yani.

Adam seni aldatmaya niyet etmiş,neyine guveneceksin?
Bu sadece bir bakışta gördüğün,Allah bilir neleri gizleyip kimlerle ne b. klar yemiştir Sen sonsuz güvenip sorgulamazken

Ayrılman gerektiğini biliyorsun yapamıyorsun ama yüzüne her baktığında bunu hatırlayacaksın

A. Telefonu erkek arkadaşına monte etmek.
B. O mesajları alıp ailesine gösterip onu rezil etmek.
C. Öyle onu ansızın terk edip, üzüntüden kahrolmasını sağlamak.
D. Yüzüne tükürmek.
E. Hiçbir şey olmamış gibi devam etmek.

Ben olsam B ve D yi seçerdim.
Ben her zaman C'ciyim

Yine eksilenmişsin ama ben sana hak verdim
Aldatmanın da çeşitleri var. Sevgilin varken başka birine ilgi duyman,bir çekim hissetmen, kendini kaptırman falan tabii ki kötü ve ayrılmayla sonuclanmali. Ama insanlık hali yani. Bazen karşi koyulamaz. Yine bir nebze anlarım (yine terkederim o ayrı)
Ama zaten sevgilin varken uygulamalardan tanımadığın insanları düşürmeye çalışmak... Bence de çok zavallica. Böyle bir adama asla anlayış gosteremem

Hmm ne yapmak lazim acep bilemedim ki ben ya cok zor bir soru olmus. Hala onumuzdeki yaz evlenmeyi dusunuyoruz yazman zaten insani cok derinden yaraliyor. Bence hic gormemis gibi yapmaya devam et. Koskoca 2 sene ya dile kolay. O kadar emek var yane. Bence bir daha telefon karistirma sen bak kafan karisiyor sonra ne yapacagini bilemiyorsun. Ne gerek var dimi?

Back
X