Unutamıyorum onu

Birvarbiryokmus

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2018
5
2
6
Artık bir saplantı haline geldi farkındayım beni umursamıyor ve 2 sene ye yakın görmüyorum psikolojik tedavi görüyordum daha kötü hissediyorum kendimi hiçbir olumlu çaba ve olaylara geri dönüt veremiyorum kendimi bir boşlukta hissediyorum bu saplantılı ruh halimden nasıl kurtulurum normale dönmek istiyorum bu saplantılı karşılığı olmayan aşktan kendimi nasıl kurtarabilir im bilginize ihtiyacım var

Bu aşk değil ki takıntı. Hayatın ne kadar kısa olduğunu ve ömrünü bu takıntıyla bitirmek istemediğini telkin et kendine

Çok klişe olacak ama hayatına bir başkasının girmesine izin verirsen; unutursun. :) Çünkü bu sadece takıntı.
Hem adam bulunmaz hint kumaşımıydı, çok mu mükemmeldi.. Belki hiç sana göre bile değil. Bakalım bilmediğin ne kötü pis huyları var. Sadece ulaşamadığın için; böyle geliyor sana. Bunları bir düşün.

Psikolojik tedavi görmeye devam edin. Sonuç alamıyorum diye bırakmayın. Fakat terapilerde bir tıkanmışlık varsa yeni biriyle de başlayabilirsiniz. Bu tip durumlarda görmeme, iletişime geçmeme, hiçbir şekilde araştırmama durumunu muhafaza etmeye devam etmeniz gerekiyor.

Çok klişe olacak ama hayatına bir başkasının girmesine izin verirsen; unutursun. :) Çünkü bu sadece takıntı.
Hem adam bulunmaz hint kumaşımıydı, çok mu mükemmeldi.. Belki hiç sana göre bile değil. Bakalım bilmediğin ne kötü pis huyları var. Sadece ulaşamadığın için; böyle geliyor sana. Bunları bir düşün.
Evet hiçbir özelliğini birbirimize uygun değilim gönül bu işte bu benimle ilgili takıntı yaptım tez zamanda iyileşmek umuduyla

"ey kimselere değişmediğim
ayrılığın neden bunca ağır?"

"iyileşen şey zamandır,
insan iyileşmez."

birhan keskin.

Back
X