Unutamıyorum platonik sevdamı unutamıyorum.

bu arada şunu da söliyim;
ilerde ne diceksin biliyor musun?
"allahım o gün yaşadığım acıyı bana birgün olsun geri ver"
çünkü ilerde anlayacaksın yaşadığının aslında ne tatlı, ne keyifli bişi olduğunu.
ilerde bu söylediğimi hatırlayacaksın.bakta gör.

Anladım şimdi yanlızlığını ve sevgi isteğini hayallerinde onunla paylaşıyorsun hala değil mi?Bence ne yap biliyormusun.Kaç yaşındasın bilmiyorum?Ama şöyle bir şey yapabilirsin.Kendinde bir takım değişiklikler yap.Mesela saçını boya yada saç şeklini değiştir.Kendine güzel giysiler al.Yani bakımlı biri ol.Arkadaş ortamını değiştir.Sosyal faaliyetlere katıl.Ne bileyim yüzme ,dans ,Spor vb .gibi.Yürüşler yap temiz havada.Müzik dinle ama acıklı olanlarından uzak dur.Hareketli müzikler dinle.Mutlaka sevdiğin bir arkadaşın vardır.Onunlan daha fazla vakit geçir.Ve en önemlisi onu düşünmemeye çalış.Aşk zordur ablam ya bilirim.Keşki bir ilacı olsada içsen hop diye geçse demi:))))))Ama şunu biliyorum ki hiç bir insan aslında senin o güzel dopdolu aşkına layık değil ablam bunu bil.Dedim ya belki onunla bir araya gelsen diyeceksin ki ben bunu mu sevmişim.Birde şöylede düşün.Herşeyde vardır bir hayır.Belki onunla birlikte olsan çok kötü günler geçirecekten.Neden mi?Çünkü insan sevdiği insana karşı daha hassas oluyor.Düşün o seni kırdığında hep moralin bozuk ,hep üzgün olucaksın.Yani gene mutlu olamıyacaksın.Birde şöyle bir şeyde var.Sen farkında değilsin belki çevrende seni seven ,sana değer veren biri var.Senin aşkında layık biri.Canım bir kafanı kaldır bir çevrene bak.Sen daha gençsin.Dejiğim gibi kendinde değişiklikler yap.Bu senin psikolojine iyi gelicek eminim.canın sıkılırsa yaz bana her zaman burdan .Sıkma canını ve gençliğinin tadını çıkar.Bak bu zamanlar çabuk geçiyor.Birde Allah a çok dua et.Allahım düzgün,beni seven,benimde sevebileceğim biri çıksın karşıma diye.Öptüm canım:)

19 yaşımdayım her gün dua ediyorum Rabbime seveceğim ve sevilebileceğim birini nasip et diye. Saçlarımı boyattım 83 kilodan 77 e düştüm zayıfladığım içinde alışverişte yaptım, okula falan giderken makyaj falan yapıyorum kendime bakıyorum arkadaşlarım benim gibi sosyal olmadıkları için yurttan dışarı çıkmıyor gibiyiz. Okulun sosyal faaliyetlerine başvuracağım kesinlikle. Keşke bir ilacı olsa içsemde kurtulsam :) Bende bunu düşünüyorum ablacım aslında çıksaydık belki kötü olacaktı ben şu an yaşadığımdan daha kötü bir durumda olacaktım belkide (Allah göstermesin.) Ayrıca çok teşekkür ederim her şey için sizinle konuşmak iyi geldi (konuya yorum atan herkesle de) . Ben inanıyorum bana geçmişimde yaşadığım bu aşkı unutturacak bir aşk yaşayacağım :)

insan ayrıyken, onu uzaktan takip ederken herşeyi gözünde fazlaca büyütüyor.elinde değil ya kıymete biniyor.
sen daha çok fırsat verilmediği için bu kadar aşıksın belkide.fırsat verilse düşündüğün gibi değil hiçbişi belki.
herşey olucağına varıyor, sen ne yaparsan yap bu böyle.
benim eşim içinde herkes çok kinci bi insandır, dönüp daha bakmaz derler ama onu ben biliyorum hiç öyle değil aslında.
nasibinse gelir canım.kendini rahat bırak.
kendi kendine de ki "hayırlısıyla buyursun gelsin, değilse yolu açık olsun."
bitti gitti.

bu arada şunu da söliyim;
ilerde ne diceksin biliyor musun?
"allahım o gün yaşadığım acıyı bana birgün olsun geri ver"
çünkü ilerde anlayacaksın yaşadığının aslında ne tatlı, ne keyifli bişi olduğunu.
ilerde bu söylediğimi hatırlayacaksın.bakta gör.

Belki de imkansız olduğu için bu kadar çok acı çekiyorum. Bazen diyorum keşke bana bir şans verseydi belki onun benim kafamda oluşturduğum kişi olmadığı anlayınca hayal kırıklığı yaşayınca unuturdum. Doğru diyorsunuz nasipse gelsin hayırlısı değilse benim için hiçbir şekilde karşıma çıkmasın. Belki ilerde "Allahım o gün yaşadığım acıyı bana bir gün olsun geri ver" derim şu an karma karışığım. Her şey için çok teşekkür ederim sizinle konuşmak iyi geldi :)

yaranın kabuk bağlamasına fırsat vermiyorsun ki..

tam kabuk bağlayacak deşiyor kanatıyorsun yine.

Haklısınız hemde çok haklısınız.
Ben görmemek adını duymamak için elimde gelini yapıyorum sonra bir fotoğraf bir söz her şeyi mahfediyor.
Teşekkür yorumunuz için

Şu kırmızıyla çizdiğim yerlerde de beni anlatmışsın bende böyle düşünüyorum. Kime ne yaptım da böyle bir olay yaşadım diyorum kendi kendime ,bu aralar söz verdim kendime yaşadığım bu imkansız aşktan çıkaracağım ileride yapmıyacağım dersler edindim. Dua ediyorum Rabbime beni öyle bir insanla karşılaştırsın ki geçmişte yaşamıyım geleceğe birlikte bakacabileceğim biri olsun hayatımda seviyim sevileyim diye. Ve kendimi telkin ediyorum yaşanacakmış olmuş, olmasaydı yaşamasaydım belki yaşayacağım daha kötü şeyler olacaktı diye. Belki ikimizde bu konuya bakarsak 2-3 sene sonra vay be bu muymuş deriz kim bilir :) Rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin.

Amin canım aynen bende senin gibi dedim kendime ya onunlayken ilerde daha kötü şeyler başıma gelse? hayırlısı neyse o olsun diyelim ve dua edelim tıpkı yazdığın gibi gibi dua edelim :) ve inş. ilerde bu yazıya bakıp gülücez çünkü seni sevmeyen bir insanın yükünü taşımak insana ağır geliyor hayattan koparıyor... bu arada bende 20 yaşındayım ama 94 lülerle büyüdüm onlarla mezun oldum :) yaşıt sayılırız yani :D

Son düzenleme:
Amin canım aynen bende senin gibi dedim kendime ya onunlayken ilerde daha kötü şeyler başıma gelse? hayırlısı neyse o olsun diyelim ve dua edelim tıpkı yazdığın gibi gibi dua edelim :) ve inş. ilerde bu yazıya bakıp gülücez çünkü seni sevmeyen bir insanın yükünü taşımak insana ağır geliyor hayattan koparıyor... bu arada bende 20 yaşındayım ama 94 lülerle büyüdüm onlarla mezun oldum :) yaşıt sayılırız yani :D

Aynen hayırlısı ne ise o olsun :) İnş. diyorum canım dualarımız kabul olur :) Gerçekten katılıyorum yazdığına sevmeyen insanın yükünü taşımak çok zor bir şey Allah kimsenin başına vermesin.Yaşıt sayılmamızada ayrı bir sevdim :9:

Selam canım öncelikle .ne oldi eski konu olduğum için yazmak istedim kavuşabildin mi ?
Bende çocuk denecek yaştaydım bende sevdim hemde yıllarca tam 7 sene boyunca içimde sakladim .karşılıksız biliyordum ben ama sanırım karsilikliydi .akrabamdı ve çok seviyordum onu her gece rüyama gelsin diye dua ediyordum komşu idik .sonra taşındılar uzak bir şehre okumaya gitti sonra bende gittim onu unutmak için çok uğraştım .arkadaşlar yeni çevreler edindim ama.beceremedim .bir gün kuzenime anlatmıştım o da ona söylemiş .kuzenime çok kızdım bilmesini istemiyordum akrabaydık aslında herşey olabilirdi kavuşabilirdik birbirimize denk tık. Onun istediği kriterler bende benim istediğim kriterler ondaydı ama olmadı. Ben evliyim 5 yıllık benden sonra anneme de küsmüş uzun süre konuşmamış ailemle. Ve ben onunla konuşmaya bile utanirdim .yüzüne bakamazdım. Onu masumca ve safca en temiz duygularımla sevdim .akrabam olduğu halde 6 yıldır hiç konuşmadım onunla .hep kalbim kırık kaldı ondan sonra kocami bile sevemedim .yaklasik 16 sene olmuş ama ben hala unutamadım.belki mutlu bir evliliğim olsa unutacaktım olmadı. O da bildiği öğrendiği halde hiç bir şey söylemedi pişman degilim bildiği halde sessiz kalmayı tercih etti .O da bensizligi haketti .yaşı 30 u geçtiği halde daha yeni nişanlandı. Bir kaç ay sonra evlenecek .Ben evlendikten sonra kardeşine beni sormuş mutlu mu evliliği nasıl diye :( geçti o tren acılar içind e kalp kırıklığı gözyaşları ile geri de kaldı ne yazik ki yaşanmayan sevdamdın benim .çok sevmiştim çok ama olmadı benim.safca sevgimi bile hor görmüştün ve benimle dalga geçmiştin:(

Back
X